תחרות סופ"שית:אהבה
לא קטנה!!!

../images/Emo29.gifסהרון - זכית../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo90.gif

מזל טוב לחמשת הזוכים אני מבטיחה לכם שתהנו מהאלבום

HiLi88

New member
|רקמול|התשובות../images/Emo27.gif

1. שם השיר ששירי שרה עם מיכאל הנגבי ב"ספיישל התגעגענו" (3)- שוב 2. מה שם השיר שמלי ושירי שרו מול ג'וני ווייצמן? (4,3)- יום יבוא 3. שם הזמרת ששירי חיקתה במערכונים באקזיט (2,4)-ריקי גל 4. ביולי 04' אקזיט אירחה חברה של שירי, מי זו? (3,3)-יעל שחר 5. המשפט של שירי שנהפך לסלנג קבוע באקזיט(4,4)-אויש תנוח 6. שם הכתבה על ספיישל מיוחד של מאחורי הקלעים של אקזיט (רק 3 מילים ראשונות משם הכתבה -(6,6,5)-תככים והעולם האמיתי 7. שם הכתבה שבה שירי ומלי מתראיינות לתפוז ומדברות על המנחה החדש: מיכאל מושונוב (4,2,2)-מה זה מולד ? 8. שם הסדנא שעברה שירי יחד עם חברי אקזיט (8)-סיביליטי 9. שם התוכנית שממנה נלקח הרעיון ל"ספיישל המעטפה" בכיכובם של שירי ויעל (4,7)-פרדייז הוטל 10. על מי דיברה שירי שהוא מס' 1 כשהיא נכנסה לכתוב אצלינו בפורום? (5,4)-רפאל רובין (מעצב השיער של אקזיט) 11. השנה (במספרים) ששירי השתתפה בפסטיגל הילדים-1991
|4|U|

אתם יכולים לתת את זה בתור

פרס גם בתחרות הבאה? ולא במשהו שצריכים להיות מקוריים ויצירתיים בשבילו

HiLi88

New member
אבל,

בתחרות הזו לא הייתם צריכים להיות מקוריים ויצירתיים...

אני יודעת אני מתכוונת לכאלה דברים

אני רוצה שתהיה לי עוד הזדמנות לקבל את הדיסק חתום אבל אם תעשו תחרות של לצייר משהו או להמציא ביפור אין לי סיכוי... זה גם לא כיף אני אוהבת את המשימות של לחפש דברים בתפוז

Cm 2004

New member
הילי,הדס,כולם - כנסו../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

טוב לחזור מהעבודה ולראות את עצמך ברשימת הזוכים :) סחטיין אנשים שיחקתם אותה. הילי,הדס וכל מי שלקח חלק בחידה הזאת עשיתם עבודה מצויינת,שיחקתם אותה. הבאתם אותה בחידה! חמיצר אשכרה פראייר לידכם :) הילי,שלחתי לך מסר.. קיבלת?

Cm 2004

New member
בגלל זה חזרתי - התגעגעתי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

למעלה