תינוק בשיעור - לגיטימי או לא?

tulkin

New member
../images/Emo13.gif בחיי.... זו התגובה הכי טובה כאן

בכל השרשור המפלצתי הזה.

שמתם לב

שמי שחושב שזה לא לגיטימי זה בעיקר סטודנטים ממדעים מדוייקים? אולי זה בגלל שמדובר במקצועות הרבה פחות נשיים?

(אני דוקא מאד משם)

ואני חושבת שלא מדובר במקצועות לא נשיים, אני חושבת שבשיעור מתמטי, שבו כותבים משוואות, מספיק לפספס מילה או שתיים ואת כבר לא יכולה לעקוב. אני חושבת שהשיעורים שלנו מאד קטנים, מבחינת כמות האנשים: ישנם קורסים של 10 אנשים ופחות. מאד מורגש אם יש הפרעות.

מעיןבר

New member
אני ממדעי החיים

וכתבתי גובה מושקעת בתחילת הדיון שנמחקה באדיבות תפוז ולא יכולתי לשחזר מפאת קוצר הזמן. אצלינו הרבה נשים, לא מעט אמהות וכמעט כולנו נמנעות מלהביא תינוקות, בטח ובטח שלשיעור (לא סופרת ביקורי שוויץ אחרי הלידה
). זה פשוט מאוד - התינוקת תפריע בראש ובראשונה *לי*, עזבי אותך מהמרצה ומהסטודנטים האחרים כרגע (בהנחה שאני סוציומאטית). זה קורה לעיתים נדירות ביותר ורק בהיעדר ברירה מוחלט כי איך אפשר ללמוד כשצריך לטפל בתינוק? ניחא בבית כשמתקבצים ללמוד למבחן (קרה לי) אבל כשצריך להקשיב להרצאה? אני הבאתי תינוקת בת 10 ימים + אבא שלה ששמר עליה בחוץ בזמן שנבחנתי. לא עלה על דעתי להביא אותה לשיעורים או להיכנס איתה למבחן. מאז לא היה מצב שבו לא מצאתי פתרון שכולל את הבאתה לשיעור. אני לא המטפלת היחידה של התינוקות שלי והגם שאני בפירוש מניקה וזה חשוב לי, יש גבול לעד כמה אני מוכנה שזה ינהל את חיי וזה לא שחור לבן רק מניקים או לא מניקים כלל, יש המון אפור ופתרונות באמצע. בכלל, בלי קשר להנקה אני שמחה להיפרד לפעמים מהתינוקות שלי ולדבר "מבוגרית" לכמה שעות אבל זה כבר לא לדיון הזה.

שמת לב שאלה סטודנטיות? ../images/Emo13.gif

אולי כי, כרגיל, גבר ירגיש פחות בנוח לבטא עמדה כזו מחשש להתפס כחסר רגישות או שובניסט או וואטאבר...

למעלה