תיקון קטן לחוק הגיור:

BravoMan

Active member
הסרטן היחיד כאן חביבי הוא אתה והכת שלך!

מדינת ישראל נבנת ע"י יהודים מכל הסוגים ומכל קצוות תבל - חלקם לא קטן היו חילונים ואף אתאיסטים כמוני, אחרי השתייכו לזרמים שונים ביהדות.
&nbsp
וכולם הצליחו לא רק להקים כאן מדינה לתפארת, אלא עד היום חיים בשלום אחד עם השני - הדתיים הלאומיים עם החילונים, הקונסרבטיבים עם הרפורמים.
&nbsp
רק הכת האורתודוקסית הפונדמנטליסטית, שאתה בבירור משתייך אליה (תרגיש חופשי לתקן אותי אם אני טועה), זו שקיבלה מהמדינה זכויות יתר והתחילה לטפח את כוחה על גב מערכת פרלמנטרית שבורה ומשלם המסים שלא שם לב, היא שלא סובלת אחרים.
&nbsp
אמצתם לעצמכם ממש תורת גזע ואתם מחפשים "עם טהור".
היום אתה מכנה יהודים אחרים "סרטן", מחר מה? תוציא אותם מהערובות?
&nbsp
לא אני זה שרוצה להרוס, אלא אנשים כמוך שלא לומדים היסטוריה ביסודי, ואז גם לא מבינים שהם נהיו בדיוק כמו אלה שניסו להכחיד את העם שלנו לפני 70 שנה.

aryeh201444

New member
אתה מדבר על היסטוריה?

אתה מדבר איתי על היסטוריה של 70 שנה ואני מדבר אתך על היסטוריה של אלפי שנים. במשך אלפי שנים אנחנו ה"פונדמנטליסטים" היינו העם היהודי. אתה וחבריך הרפורמים פשוט גנבים. יצרתם לכם אומה חדשה, זכותכם. תמצאו לכם איזה שם שאתה רוצים אבל השם יהדות שייך לנו.
לידיעתך, בשונה ממה שאמרת כל הרבנים הדתיים לאומיים מכל המגזרים מתנגדים למתווה הזה ולכל פשרה בענייני הגיור.
אתה מסוגל להוכיח לי שרק החרדים ה"פונדמנטליסטים" לא רוצים להתחתן עם גוים? הרי רוב העם לא שונאי דת כמוך ורוצים שהילדים שלהם יינשאו ליהודים. אתה מסוגל להוכיח לי שרוב העם יסתפק בגיור של מילוי כמה טפסים אצל רבאי?

BravoMan

Active member
אני לא רפורמי, אני אתאיסט - זוכר?

מבחינתי, השקרים שאתה מאמין בהם, והשקרים שהרפורמים מאמינים בהם, פחות או יותר אותם שקרים.
האחרונים זרקו קצת יותר זבל החוצה כדי להתקדם עם הזמנים, זה הכל.
&nbsp
אלפי שנים?
ספר את זה לקראים!
&nbsp
הם היחידים שנותרו נאמנים למה שהיהדות היית לפני אלפי שנים, ורואים בך ובחז"ליך בדיוק את הגנבים ממציאי דת חדשה שאתה רואה ברפורמים.
&nbsp
אבל כמובן זה היסטוריה שאינה היסטוריה שלך.
כי היסטוריה שלך היא בדיה, שנועדה להצדיק את הכאן ועכשיו, במסווה של אלפי שנים...

aryeh201444

New member
תוכיח...

אתה אומר שהקראים הם הנאמנים? תוכיח.... שהם נאמנים למה שהיהדות הייתה? תוכיח.....

כל עוד לא תוכיח זאת דבריך בטלים ומבוטלים ולא שווים התייחסות.

BravoMan

Active member
פשוט:

אתה מאמין שחז"ל אמרו אמת ומסרו פירוש נכון להלכה, כן?
חז"ל נקראים "חכמים" כי הם פירשו, והגדירו ונתנו הוראות שלפניהם אף אחד לא פעל ככה, נכון?
&nbsp
אז הנה - אתה פועל לפי חז"ל, קראים מבטלים את חז"ל ופועלים לפי מה שהיה לפני.
&nbsp
הנה הוכחתי!
&nbsp
אבל בכנות, גם אם לא יכולתי להוכיח זה לא היה משנה כלום לטענה המרכזית שלי:
גם אתה, גם הקראים, וגם כל דתי טוען שהאמת, ודברי האלוהים הנכונים הם אצלו.
&nbsp
כולכם בדיוק אותו דבר:
לא לך, ולא לקראים אין שום הוכחה שאתם צודקים ויש אמת כלשהי בדת שלכם, אבל אתם עדיין טוענים בביטחון גמור שהדת שלכם היא האמת.
&nbsp
מצחיק - לרגע חשבתי שתרצה הוכחה שאני אתאיסט...

אם אכתוב לך כאן שחור ע"ג הפורום שאלוהים הוא שקר שהומצא כדי לרמות אנשים ולספק סקרנות וחשות של בורים, זו הוכחה מספקת?

aryeh201444

New member
הבורות שלך מדהימה....

ואין דבר עלוב יותר מאדם שמביע דעות בדברים שאין לו מושג מהם. אני לא אומר זאת כדי לפגוע בך אלא כדי שתבין האבסורד של מה שאתה עושה. אתה לא מבין לא מה זה חז"ל ולא מה זה קראים. כמובן שמוטלת עליך חובת ההוכחה להוכיח שחז"ל חידשו מצוות (מעבר לתקנות והגבלות שניתנה להם מראש סמכות לגדור) מה שכמובן שקר מוחלט. אבל מי שלא לומד ואין לו מושג איך ההלכה בנויה איך יידע?

וברור שיש לנו הוכחות ברורות שהתורה אמת ואם לא היית שפן שבורח מדיון כבר היית נוכח בזה למרות שאין לי ספק שלא היית מודה בזה.

חנוך25

New member
לא ברור איך אתה יודע שהיא "נכתבת" ולא נוצרה מפיצוץ.

אולי היה פיצוץ וקצת כתמי דיו נדבקו לאיזה קלף.

aryeh201444

New member
רגע, מה?

זו שאלה לגיטימית? כשאני שואל אתכם על ראיות שאתם מציגים לי "איך זה מוכיח משהו" אתם כועסים ולא מבינים מה אני רוצה. אבל לכם מותר?

BravoMan

Active member
תפוח אדמה!

אתה זה שהתחלת עם השאלה המפגרת "איך עדות של אדם שנוכח במקום שנוצר מחשב מוכיחה שהמחשב נוצר שם?"
&nbsp
אני רק מחזיר לך במטבע שלך.
אבל כנראה אין לך יכולת להבין סרקזם, או לראות את הדבשת של עצמך...

BravoMan

Active member
הסתכלת פעם במראה?

אתה ממש לא מפחד לזרוק פה "פיצוצים וקופים", למרות שזה גורם לך להיראות כמו אידיות גמור שלא יודע על מה הוא מדבר, ואז אתה בא אלי בטענות שאני לא יודע מה זה חז"ל ומי הם הקראים?
&nbsp
הצחקת אותי.
&nbsp
ואין לך שום הוכחות לנכונות התורה. כלום. אפס.
לא משנה כמה רחוק הלכתי איתך, לא הצגת כלום, רק המשכת להתחמק.
&nbsp
אז אני לא קונה את השקרים שלך!
אם היית לך אפילו הוכחה אחת שהתורה לא נכתבה ע"י סתם סופר מעשיות, כבר היית מציג אותה וזהו, בלי 200 הודעות של התחמקות.
&nbsp
אבל ברור שאתה לא מסוגל.
כי בתוך תוככה אתה יודע שכל הדת שלך בנויה על שקר.

Hameln

New member

"כמובן שמוטלת עליך חובת ההוכחה להוכיח שחז"ל חידשו מצוות (מעבר לתקנות והגבלות שניתנה להם מראש סמכות לגדור) מה שכמובן שקר מוחלט" - ניתנה להם מראש סמכות ע"י מי?

dude101

New member
אולי, לשם שינוי, אתה תוכיח משהו?

אתה אומר שיהיה קרע בעם? תוכיח...
שכדי לעבור גיור רפורמי מספיק לחתום על כמה טפסים? תוכיח...

כל עוד לא תוכיח זאת דבריך בטלים ומבוטלים ולא שווים התייחסות.

למעלה