תיקים באפלה בויקי

aerynsun

New member
תיקים באפלה בויקי

אני וידיד שלי השבוע נשב ונתרגם את הערך של תיקיים וגם ערך של ג'יליאן. כי חבל ונמאס שזה ככה. לא משנה שיש לי פרוייקט להכין ואין לי זמן. אבל קודם כל תיקים

aerynsun

New member
עשינו כבר שמינית חלק של תיקים

איזה ערך ענננננננננננק ושלושת רבעי ערך של גי'ליאן. אשמח להצעות וביאורים. TO BE CONTINUED...

Gilliana

New member
יפה מאד! ../images/Emo45.gif

קראתי את כל הערך של ג'יליאן וההערה היחידה שיש לי בשלב זה היא שהסגנון צריך קצת שיפור, או במילים אחרות - עברית טיפה יותר "גבוהה" ובעיקר - סימני פיסוק. כך למשל, את הקטע הזה: אנדרסון התחתנה עם מנהל אמנותי של תיקים באפלה קלייד קלוץ בחור ה17 במגרש גולף בהוואי בטקס בודהסטיבודהיזם לאחר כמה חודשים אנדרסון היתה בהריון וכריס קארטר כתב סיפור על שחטפו חייזרים את סקאלי וזה אפשר לאנדרסון לא להיות מול המצלמה בשלבים המתקדמים של ההריון ואפילו גם ללדת. אנדרסון קיבלה רק 10 ימי חופשת לידה. אנדרסון ילדה את פייפר מארו אנדרסון" הייתי מנסחת: "אנדרסון נישאה למנהל האמנותי של "תיקים באפלה", קלייד קלוץ, בטקס בודהעסטי ליד החור השבעה-עשר בנגרש הגולף בהוואי. לאחר מספר חודשים הרתה ועל-מנת להסביר את העדרה מן הסדרה במשך חופשת הלידה, כתב קארטר תסריט לפיו הסוכנת סקאלי נחטפה בידי חייזרים. ב-(כאן להכניס תאריך, לצערי פרח לי מהראש) ילדה אנדרסון את בתה הבכורה , פייפר מארו קלוץ".

aerynsun

New member
עוד לא סיימתי לערוך את הערך שלה

וכן, יש לי בעיה עם עברית גבוהה. לכן את יכולה לערוך ולתקן בכיף. על ערך ג'יליאן רק. כי אנחנו עדיין עובדים על תיקים, אז עדיין לא לגעת. מחר אני אמשיך את הערך ג'ילי.

Gilliana

New member
זהו, תרמתי את תרומתי הצנועה ../images/Emo13.gif

ערכתי קצת את הערך של ג'יליאן כך שגם אני ארגיש שותפה לפרוייקט, אפילו אם זה רק טיפה.

aerynsun

New member
סבבה

יש כמה עינינים מקצועיים שמחקת בטעות. אבל אני אתקן. כל הכבוד! אני אמשיך מחר את הערך שלה ותערכי את הקטע החדש אם את יכולה.

Gilliana

New member
אופס ../images/Emo9.gif

Sorry about that. זה מה שקורה כשעושים עבודות כאלה באמצע הלילה... לגבי העריכה, כמובן - תגידי לי כשסיימת ואערוך.

FeLL67

New member
רק הערה אחת קטנה בקשר לערך של תיקים

כריס אמר באיזשהו מקום שמבטאים את השם של סקאלי כפשוט - Dana תציינו את זה שם, וד'א מישהו באמת ערך את הערך האנגלי חחחח, נכנסתי אליו לפני איזה שבוע לבדוק משהו קטן והתקצירי עונות לא היו כאלה ארוכים, וגם התמונות לא היו, חלקן לפחות.

aerynsun

New member
לשנות לדנה? במקום דיינה

ידיד שלי ואני החלטנו שמחר כל אחד יקח חלק ויתרגם חתיכת עבודה...

למעלה