תכירו,עמליה או בשמה המיקצועי "amalia maya"

shynon

New member
תכירו,עמליה או בשמה המיקצועי "amalia maya"

חברה יקרה ומיוחדת שהכרתי בשנות העשרים שלנו ששנינו היינו בחיפושים עמליה היא חצי ישראלית שבחרה לגור במיאמי ואני פשוט גאה בכך שמצאה את הכיוון שלה ועושה אותו טוב פעם אחרונה שהיתה בארץ היא עוד חיפשה את הז'אנר שמתאים לה במניפה של ריקודי הבטן ובוידאו ראיתי שהיא מצאה אותו ובגדול מקווה לארגן איתה סדנת טרייבל כשתגיע לאחד הביקורים שלה לארץ גאה בך אחותי:)))) http://www.youtube.com/watch?v=N3ez8dhip_U

keren alfasi

New member
אהבתי מאוד

עמליה מתוקה, ואהבתי מאוד את הקטע. אני מאוד מתחברת לסגנון ה- Tribal, הייתי שמחה ללמוד אותו אם היה בארץ איפה...

shynon

New member
שלום קרן

עד כמה שאני יודע אין מורות לסגנון הזה בארץ

keren alfasi

New member
עוד מישהוא ער חוץ ממני?

חזרתי מההופעה הכי מעצבנת שהיתה לי - ואני פשוט לא יכולה לישון...

keren alfasi

New member
לא רוצה להתעצבן מחדש

אבל זו היתה הופעה בחתונה שהכלה והאמא פשוט לא היו מרוצות משום דבר!!! הזמינו אותי לעשר, ביקשו שאתחיל אחרי מנה עיקרית שהיתה אמורה להיות מוגשת בעשר ורבע... אבל כשהגעתי בעשר עוד לא הגישו מנה ראשונה, הודעתי לאמא ולכלה (שהזמינו אותי) שהגעתי ושאני מחכה להן, שלחתי סיכות ביטחון לכלה כשניקרעה לה השמלה... עליתי פעמיים לאולם לבדוק מה קורה, חיכיתי עד אחת עשרה שהגישו מנה עיקרית ואז כשעליתי להופיעה סוף סוף באחת עשרה ורבע, האמא של הכלה אומרת לי איחרת!!!! הכלה נעמדת לידי בסולו ומקטרת - הייתי באמצע סולו תופים והיא עומדת ומקטרת לידי - למה מוסיקה כזו, אני לא יודעת לרקוד את זה, תגידי לדי ג'י שיחליף ובלי הפסקה קיטורים. אני אומרת לה את הכלה את לא צריכה לעשות כלום, מספיק שתעמדי לידי, את יכולה למחוא כפיים והיא רק מקטרת. בינתיים כבר עברתי לשירים שמחים ולחפלה וכולם קמו שמחים לרקוד ומשם הדי ג'י ממשיך למזרחית והאמא של הכלה אומרת לי - אני רוצה שתפסיקי הכל ותשימי מוסיקה שקטה - את לא רקדת סולו, אני רוצה שתעשי לפחות עוד קטע סולו, שקט ואומנותי. והשעה כבר כמעט רבע לשתיים עשרה. והדי ג'י כבר עובר לטרנסים!!! וכל הקהל רוקד שמח משתולל והן לא מפסיקות וטוענות שלא רקדתי סולו!!! אז האמא אומרת לי רק בשביל הווידאו תרקדי עוד סולו, אני אומרת לה תרגעי יש לך בווידאו את הסולו שלי הצלמים צילמו אותי, זה בסדר. ואני מה אכפת לי לרקוד עוד ריקוד, רק חבל על המסיבה, למה להוריד את האנרגיות? בקיצור לא עזר כלום הן היו מבועסות וטענו שאיחרתי, שהאולם איחר, שכולם איחרו והיה ממש מבעס. לא חשוב כבר נרגעתי, עדיף לא לעורר את המתים...

יש אנשים שאי אפשר לרצות אותם

תתנחמי בזה שאת חווית אותם ערב אחד, ואילו הם צריכים לחיות עם עצמם כל הזמן
עוד משהו, ברשותך: ( אני מכירה את זה על עצמי, אבל אולי זה ידבר גם אליך) תבדקי איפה עברת את הגבול שלך וניסית לרצות אותם מעבר למה שחשבת שנכון, ותבדקי מה את יכולה ללמוד מזה על עצמך... זה הכל. תתייחסי לזה בתור התנסות שמטרתה ללמוד משהו עליך (האם את מקשיבה לעצמך מספיק? מכבדת מספיק את הגבולות שלך). העצבים זה "שכר לימוד"... לילה טוף
סיגל

keren alfasi

New member
נכון בדיוק מה שחשבתי

למדתי מזה המון. אני מכירה טוב את המקום של לרצות אחרים...אוף. בדיוק חשבתי שאם הייתי מתחשבת בעצמי ולא מוכנה לחכות כל כך הרבה הייתי מתעקשת להופיע לפני ואולי הכל היה טוב יותר. טוב מכרים כאלה מזכירים לי כל פעם מחדש... תודה קרן

galibelly

New member
היי קרן תתנחמי במה שקרה לי

בוקר אור ונפלא לכולם, לעולם לא אשכח זאת זה היה הסיוט הכי גדול - חבר של החתן הזמין אותי לחתונה בתור הפתעה ,כשהתחלתי להופיע לא עברה דקה ואני קולטת את הכלה מזוית העין פורצת מהאולם בבכי המוני .. !! אני בתור רקדנית המשכתי להופיע וחשבתי לעצמי זה לא קשור אליי כעבור דקה הפסיקו לי את המוסיקה באמצע הסולו ובאו אליי האורחים והתקליטן וביקשו שאלך מאחר והכלה לא מעוניינת ברקדנית . חזרתי הביתה מבואסת ומבוהלת - הרי זה מצווה לשמח חתן וכלה - והכלה בכתה בגללי זה הרגשה הכי הכי רעה שיכולה להיות לרקדנית. אבל לאחר כמה שיחות עם אנשים הגעתי למסקנה שאני את שלי עשיתי בעבודה והיא זו שבחרה את הדרך התינוקית מה היא חשבה לעצמה שאגנוב לה את הבעל ? או שגנבתי לה את ההצגה ? ... יש אנשים שעדיף שילכו לטיפול פסיכולוגי לפני חתונתם וילמדו איך להגיב עם מפיקי האירוע . אז לקרן אל תתרגשי בסה"כ כל הפאשלות והמקרים הרעים רק מחזק , אותי זה מאוד חיזק ואני כבר לא מתרגשת כמעט משום דבר אם אני אתחיל לספר על כל הפדיחות שקרו לי באירועים זה לא ייגמר ,אולי באמת נפתח שאלת שרשור ספרו על כמה פדיחות שהיו לכם בהופעה. יום נפלא, גל

אשתהר

New member
יאלה פדיחה.......

פעם בחינה (הוזמנתי ע"י אם הכלה) החתן נידבק אלי והסתובב מסביבי כל הערב באופן מרגיז וקיצוני... הכלה היתה שקטה וכמה שניסתי לגשת אליה ולשתף אותה היא כל הזמן ברחה לפינות שלה... באמצע הערב כשרקדתי עם עוד בנות והוא יושב לי על הורידים, אני שואלת אותן בצחוק "זה הולך להתחתן"? , הן צחקו אמרו לי "כן ככה הוא". מאוד ריחמתי על הכלה שצריכה לספוג יחס כזה מבעלה לעתיד ועוד ביום החינה שלהם! היה ניראה לי שהיא פשוט רגילה ליחס כזה.( כי היא לא ניראתה כועסת, סתם מסכנה). אני חושבת שאי אפשר לדעת מה באמת קורה באמת בין זוגות או מישפחות. אנחנו לא יכולות להתערב ולקחת אחריות על ה כ ל. כל אחת צריכה להחליט איפה האחריות שלה מתחילה ואיפה ניגמרת. כל אחת עם גבולות הנתינה שלה. אחרת...חבל לנו על הזמן, יסחטו מאיתנו כל מה שיש ועוד יתלוננו בסוף.(לא כולם, רובם. תלוי באיזו גישה באים). אנחנו באות, רוקדות למענם, משתדלות לשמח ולתרום לאוירה וזהו. לא צריך להשתגע. בעיות התקשורת וחילקי הדעות שלהם (כמו במיקרה שקרה באירוע עם גל), הם בעיה שלהם וזה לא צריך לצאת עלינו. קרן יקירתי, כמו שאני הספקתי להכיר אותך את יותר מידי טובה...נסי לבוא בגישה של "אני כאן בשבילכם, אבל לא קניתם אותי". הם אלה שלא בסדר, לא את. תישמרי על טוב הלב הרחב שלך ועל המתיקות והרוך המיוחד שקיים אצלך באופי, בריקוד וששומעים כבר מההתחלה בקול שלך בטלפון... אבל, אל תישכחי שלצערנו יש גבולות. במיוחד עם ישראלים.

galibelly

New member
פדיחות שלי

1. הייתי עם אודם אדום כשסימתי להופיע והסתכלתי במראה קלטתי שהשן שלי צבועה באודם .........וזה הוקלט בוידאו ותמונות 2. סובבתי מקל ובום טראח לחתן בראש 3. נכנסה לי זכוכית חדה ביותר לרגל ובמשך כל ההופעה סבלתי בשקט - כשהלכתי לשירותים אני מסובבת את ראשי לאחור ורואה עקבות של טיפות דם 4. נפתחה לי החזייה ועשיתי מין פרצוף מצחיק כזה עם היד על הפה (באמצע הסולו שלי לבד..) ישר הלכתי למלצרית בפינה והיא סגרה לי החזייה והמשכתי כרגיל להופיע - אגב ראיתי את הוידאו וזה ממש קורע מצחוק, כולם צחקו באולם -ישר לפספוסים. 5. בעבר כשהופעתי עם חליפת 3 חלקים (חזייה,חצאית וחגורת אגן) הייתי שמה מתחת לחצאית מכנסון ליתר בטחון זה קרה באירוע של דתיים פחות או יותר ושכחתי להביא את המכנסונים , ועוד הייתי עם חוטיני אדום אז כל הריקוד נדבקתי לעמדה של התקליטן כדי שלא יראו לי את האחורה.. 6. בעבר כשהוזמנתי לחתונה לפני ההופעה חיכיתי בפתיחת האולם שיקראו לי .היה זוג אחד כאשר החבר של הבחורה ניגש אליי ושאל אותי משהו אני עם האינטואיציה המפותחת שלי הסתכלתי בזוית העין על חברתו וקלטתי אותה זועמת ובאה אליי באיומים שהיא תפוצץ אותי מכות ! וצעקה עליי לפניו ! ואמרה לכל משפחתה שאני מתחילה עם חבר שלה ... חחחח זה היה גדול ממש ריחמתי עליה וכשהתחלתי להופיע באתי דווקא לשולחן שלה ורקדתי וחייכתי אליה והיא התפוצצה 7. גם בחתונה הופעתי ואמא של הכלה הסתכלה מהצד ומילמלה גועל נפש גועל נפש לעזאזל איכס רקדניות בטן , באתי אליה בכוונה וגררתי אותה לרחבה ונעצתי בה מבטים כאלה (חמודים)שניראה לי שהיא הצטערה על הרגע שאמרה את זה זהו אחרי כ"כ הרבה פאדיחות שעברו בשלום לדעתי זה רק עניין של נסיון ואיך מתמודדים עם זה . ספרו על שלכם..

avishagi

New member
רעיון מעולה...

אהבתי מאוד את זה שלקחת את האמא של הכלה ועשית לה שיעור טוב... אחלה רעיון

keren alfasi

New member
תודה גל

לשרשור הפדיחות - אני יכולה להוסיף כלה שהופעתי בחינה שלה והיתה עסוקה כל הערב בתחרות איתי. היא באמת רקדה מאוד יפה, לא מקצועי אבל היה לה את זה, אני פירגנתי, עצרתי עמדתי ומחאתי לה כפיים, העמדתי אותה במרכז המעגל, אבל היא היתה כל הזמן בתחרות ובלהוכיח מולי. לחתן היא לא נתנה לרקוד איתי ואתן כבר מבינות באותה חינה היה בחור עם חברה שעמדו מסביב, והבחור כנראה רצה לרקוד איתי, החברה שלו הסתכלה ובטון פולני אמרה לו: "מה אתה רוצה לרקוד איתה? טוב, אין בעיה, לך, לך, לך תרקוד איתה, אין בעיה, זה מה שאתה רוצה אז באמת לך....להופעה הזו ליווה אותי בעלי אבל זה לא שינה כנראה... ויש עוד מלאי פדיחות או בעסות שלם, קרן

לגליבלי - ממש מוזר, אתמול בדרך להופעה

נסעתי עם כמה חברים להופעה, ובדרך כמובן השיחה סובבת סביב הנושא של רקדניות וריקודים ואחת מהחברות מספרת שהיא היתה באירוע לפני כמה חודשים ושמישהו הזמין רקדנית והכלה כל כך התעצבנה והיא ברחה מהאולם !!!! אני הייתי בהלם קליל, אולי זו היית את? אולי זה אותו המקרה? ממש צירוף מיקרים מדהים. את מספרת לנו בפורום על מקרה שקרה לך וחברתי מספרת לי באותו יום על מקרה דומה, אבל מנקודת מבטה כאורחת באירוע. איזה עולם קטן? בכל מקרה, יש לנו מקצוע לא קל בכלל ואנחנו צריכות להיות מוכנות לכל הזוועות ולכל הדברים הנהדרים שיש במקצוע! את יכולה להיות אחראית רק על עצמך, את לא יכולה לקחת אחריות על ההתנהגות של האנשים! ולכולנו יש אותם הסיפורים - מסתבר. בשיקשוק אחוותי תמרה

light the night

New member
ממש מורט עצבים

מהאנשים שלא מרוצים משום דבר למה לכלה להתעסק בעצבים ביום שאמור להיות היום הכי מאושר בשבילה למה לא לזרום.. לכי תגידי לשף איך עושים סושי.. היא באה ואומרת לך לשנות מוזיקה כדי ש-היא תדע לרקוד אותה מגוחך לא אוהבת אנשים כאלה רק מישהי כמוך קרן היתה מסוגלת לסבול את זה חח אני מתארת אותך שם מדברת ברגוע..רגועה..מחייכת ובפנים?זועפת לא נורא העיקר שעבר. שתהיה שבת מקסימה לכולנו :)

keren alfasi

New member
המזל בריקודי בטן הוא שאת העצבים מיד מתמירים ל

לאנרגיית ריקודים. כל פעם שהרגשתי שאני מתעצבנת, התפוצצתי באנרגיה עצומה לרקוד. אני בטוחה שעשיתי שמח בחתונה, כי היתה לי כל כך הרבה אנרגיה. כל פעם שהאמא של הכלה עצבנה אותי התמרתי את זה לקפיצה או לכפיים או סיבובים משהוא שמיד התמיר לי את האנרגיות. אבל בשום אופן לא זיוף של נחמדה מבחוץ ורותחת מבפנים... כי זה שורף. תוך כדי ההופעה הודתי על כך שאני רוקדת ריקודי בטן - יכולתי לחוש איך זה עובד מדהים הריקוד הזה - כל כך מנקה, משחרר, הופ אני מתמלאת עצבים והופ אני רוקדת וזה נרגע ושוב ושוב. מה שהרג אותי זה המחשבות כל הדרך הביתה והשיחזור של מה שקרה שם.

light the night

New member
ובחתונה שלי...

בע"ה אני מזמינה את כל בנות הפורום שנראה לכל הקהל מה זו חפלה אמיתיתתתתתתתתתתת חחחחחח אינשאלללללה

למעלה