תכירו,עמליה או בשמה המיקצועי "amalia maya"

elinapich

New member
הממממ

יש משהו שמוזר לי בריקוד בטן על עקבים בעיני זה פשוט לא נראה טוב. . .כן והריקוד באמת לא משהו

galibelly

New member
אני לא מתחברת אליה - הידיים שלה שמוטות

משום מה ניראה לי שלרקדניות התורכיות יש אותן תנועות כמו למשל הגמל ההפוך והנפת הראש אחורה .

באמת זוועה, השאלה למה ללכת דווקא למקומות...

מזויעים, כשיש כל כך הרבה סרטים טובים ויפים ביוטיוב? לא יודעת, אני לגמרי התאהבתי בסאדי... כבר שמתי לכם את הקליפ שלה? נראה לי שאני הולכת להזמין את ה DVD שלה. נכון, היא מאד מאד טכנית, אבל היא חיננית להפליא, התלבושת שלה מקסימה, ולמרות שהיא "מושלמת" מבחינת תנועות, זה לא בא על חשבון חום שהיא משדרת- והיא משדרת חום!

קונקי1

New member
אהבתי ../images/Emo88.gif סולו תופים מעניין ונמרץ

והיא זזה מאוד יפה נהניתי לראות - תודה

../images/Emo45.gif אהבתי מאוד לראות את אמליה רוקדת. מעניין

היה לראות אותה רוקדת באלאדי עם היכולת המדהימה שלה. היא ממש נהדרת, טרייבל או לא.

elinapich

New member
מדהים!!!!!!!

פשוט מעולה !!!!! היא מזכירה לי את ריצ'ל ברייס. זה נראה שאין תא בגוף שהיא לא יכולה להזיז כרצונה

ה"עמליה" הזאת פגזית!!!!!!../images/Emo59.gif

אני ממש לא מבינה איך אתם יכולים לומר שזה לא רקודי בטן????????? אין שם תנועה אחת (טוב אולי אחת)... שלא לקוחה מהריקוד "שלנו". שי היא פשוט מדהימה אין מה לומר!!!!!! באמת. כל מילה מיותרת. אהבתי ומאוד.

ליילה 1

New member
הי עדי../images/Emo140.gif

איפה קראת שמישהו אמר שזה לא ריקודי בטן ???? היא רוקדת יפה מאוד, אבל לא טרייבל. ואת את זה הסבירה טוב ממני תמרה.

אה..... טוה, אני לא תמיד קוראת את כל התגובות.

ומה שלומך? לא הגעת לחפלה האחרונה הצוציקית מתישה אותך?

אני בהלם טוטאלי. פתחת בפני אופקים חדשים...

באמצעות הוידאו הזה נתת לי לגיטימציה מדהימה לשבור חוקים, ואלוהים, היכן מונחת האומנות אם לא בשבירת החוקים... וזה לא שקודם לא ידעתי שאפשר, אולי הייתי צריכה לדעת שאפשר בכל כך הרבה חן, מוזיקה כל כך אהודה, כל כך אהובה טריפ הופ מהמם (כמו השיר הראשון... מזכיר את מאסיב אטאק המהממים), ועוד התגלגלתי לי הלאה אל מחוזות הגוטיק פיוז'ן, ונגנבתי, באלוהים, נגנבתי... ככה אני רוצה. כך ולא אחרת. להיות מסוגלת לנגן בגופי כל שיר, בלי להצטרך להסביר, לתרץ את הסגנון, התנועה, התכנון... אולי לא נועדתי לרקוד בטן, אולי הייתי צריכה להיות משהו אחר, אבל מה לעשות שאני אוהבת אוהבת אוהבת את התנועות הספציפיות האלו, השורשיות, האדמתיות, המחוברות לגוף אמיתי וחי- ולא למכונה שלאורך שנים נבניתה ותוכננה רק כדי לייצר מוזיקה. אז אני, על כל פניי, על כל משמניי, על כל תחושותיי- מתבטאת הכי טוב בתנועות מזרחיות, ישמרנו האל, אבל כל כך אוהבת כל כך הרבה סגנונות של מוזיקה! ולמה נועדתי להגביל עצמי רק למוזיקה מסוימת, למה הגבולות... חולמת. תמיד עפה מעל הגבולות. לא יכולה להשאר בתוכם.

חלום לקרוא אותך...../images/Emo140.gif

ואכן הריקוד של עמליה הוא משהו מיוחד וממש מהפנט
זה הזכיר לי מופע קסמים...
בקיצור אהבתי
, תודה שי!

פרסילון

New member
../images/Emo97.gif מהממת העמליה הזו

פשוט כיף לראות, את השליטה בגוף ואת התיאום המושלם בין הגוף למוזיקה חבל שבקליפ היא לא מציינת את שמה. ודרך אגב, בקליפ מצוין בפירוש שזה פיוזן אז לא ברור לי על מה נסוב הויכוח ? הספקתי להציץ בבחורות נוספות (אלו שהופיעו בצד), אני מבינה שזה חלק ממופע של הז'אנר או חלק מתחרות, אפשר לקבל פרטים נוספים על האירוע הזה?

טוב יש לי משהו להגיד אבל לגילאי 18 ומעלה..

אסנה פשוט נראית בכל הופעותיה כאילו שהיא אחרי זיון לא מוצלח.. או במילים אחרות..
(כיפונת דאון) אפילו לא בא לה ה
שאחרי..

למעלה