פאדיחות מצחיקות - פרק המשך
6. הוזמנתי להופיע במועדון לילה בירושלים. לאחר תיחקור היחצ"ן של המועדון וניסיונות (שלא הצליחו) לברר על המועדון דרך חברים ירושלמים החלטתי לקחת את העבודה ולנסוע עם בעלי. כשסגרתי את ההופעה שאל אותי היחצ"ן אם אני באה עם מאבטח/מלווה שלי? צחקתי ושאלתי מה קורה אני צריכה מאבטח? הוא אמר לא, לא אל תדאגי אנחנו נאבטח ונדאג לך, אין לך מה לדאוג. האמת שהוא נשמע לי אחלה בן-אדם, קצת עם מבטא - לא הצלחתי להחליט איזה ואם בכלל. יום שישי לפנות בקר (הגעתי מהופעה אחרת, שתיים לפנות בקר לי-ם), אני מבינה שהגעתי למועדון לילה של אתיופים. אין לי כלום נגדם, רק הבנתי שהפשע שם חוגג. עוד לפני שירדתי מהרכב, מחכה לי מאבטח - שתי טיפות מים רמבו (סילבסטר סטלונה), הוא פונה אלי באנגלית: "שלום גבירתי, אני המאבטח שלך, בואי אחרי" וכמו בסרטים מפנה לי את הדרך, נותן הנחיות איפה לעמוד מתי להתקדם - משעשע ביותר...כולו רציני, אוזנייה, מתח, מבטים...חחח. אני מבקשת לעשות סיור קודם במועדון לראות אם אני מופיע בו בכלל ואם כן איפה, והוא מבקש שאחכה רגע ואחרי כמה דקות מבקש שאבוא אחריו. דווקא נראה לי סבבה המקום, אנשים שמחים, לא רואה שיכורים, לא רואה בעיות, אפילו מצאתי במה קטנה לרקוד עליה - סבבה. אני מתלבשת ועולה להופיע, משך ההופעה ארבעה מאבטחים חמורי סבר חוסמים את הבמה - חוצצים ביני לבין הקהל, וזה מוזר מאוד לרקוד לגב החסון שלהם. כל פעם שמישהוא מעז לעלות לבמה הם מתנפלים עליו וגם עליה ומיד מורידים, הרגשתי מינימום ראש ממשלה..אבל מה, אחרי שיר אחד ביקשו ממני לחזור למשרדים. "מה, אני חושבת, זה היה כל כך נורא?" לא מבינה מה קרה ותחת אבטחה כבדה מלווים אותי למשרד. היחצ"ן במשרד אומר שהיה מצויין וכמו שסיכמנו עוד חצי שעה ריקוד נוסף בתלבושת חדשה. סבבה, אני מחכה במשרד בשיעמום (הבעל שלי כמו תמיד מוצא לו חברים ועיסוקים בכל מקום ומזמן נעלם עם חבורת המאבטחים ושאר העובדים של המועדון). פתאום אני שומעת חבטות על הדלת. אני מסתכלת במוניטורים שבמשרד שמחוברות למצלמות במועדון ורואה קהל גדול וצפוף הולך קדימה ואחורה כמו באניה. כאילו הזיזו להם את הריצפה - כל הקהל מתדרדר קדימה ואחרי שניה אחורה. וכל אחורה אחריו חבטה בדלת. ואין סאונד ואני לא יודעת מה קורה ואני לבד במשרד. התחלתי לחפש מפתח לדלת המשרד לנעול את עצמי מבפנים. אם קורה משהוא שלא יכנס לי איזה שיכור פנימה. אני ניגשת לדלת ובום היא נפתחת בפתאומיות - נכנס מתנשף כולו אחד המאבטחים הגדולים - כולו נשען על הדלת, בבהלה, מתקשר למשטרה, כמעט בוכה מרוב פחד ובהלה ויוצא חזרה. בקיצור - מה שראיתי במוניטור זה קהל שבא למועדון ובגלל איזו קטטה ומהומה שהיתה בחוץ כולו נדחף ודחף. אחרי כמה דקות - נכנס היחצ"ן עם בעלי המחייך (שהאמת היא שדאגתי לו, שלא יהיו לו רעיונות להפריד או להתערב, שלא יהיו לו רעיונות...). אז היחצ"ן - שילם לי מזומן פלוס בונוס טיפ וגם כתב לי שוב תודה תודה על המעטפה, התנצל ואמר שעכשיו זה כבר מסוכן מידי להופיע. רמבו ליווה אותנו לרכב כשהמהומה נרגעה בחוץ. ואני אמרתי שזה לא רע להרוויח ככה בשביל 5 דקות. איזו חוויה...מזל שאני אוהבת אקשן. טוב יש עוד כאלה. זה מעניין מישהוא? קרן אלפסי