תכף נשרשר הכול.

אדם כנס דחוף!!! וכמובן כל השאר

היי לכולם ניק הקודם שלי הוא מיכל0202 אני לא מבינה למה אדם חסם אותי???????????????? על מה?????????? ולמה?????? ועוד מה אני חייבת להיתנצל בפני אדם על מה? אני לא מבינה מה הולך פה? "נגה א'" שמלכלכת פה עלי ועל חברות שלי לא ניחסמת ואלא אני על מה ניחסמתי????? אדם תסביר לי פה בכללי שכולם יבינו מה הולך פה? אני לא חייבת להיתנצל בפנייך ובפני אף אחד אני לא מיפחדת מאף אחד חוץ מאלוהים. אם החסימה בגלל גרביונים שחורים זו זכותי להביע דעה שאני לא מסכימה עם מה שבן אדם כותב וזכותי לכתוב הכל אני חיה לא במיצריים חמודי, פה מדינה דימוקרטית אני לא קיללתי אף אחד ולא אימתי על אף אחד אם מילה "סוטה" זו קללה אז זו בעיה שלכם לכו ללמוד עיברית. דוגמא אם אני הייתי כותבת פה שאני אוהבת להיתלבש כאישה ועושה "סדו" מרביצה ומקללת בזמן המין וזה נורא מגרה אות (כמובן אם הייתי מציגה את עצמי כגבר) (דוגמא כן) והייתי אומרת שאני טרנגנדרית והייתי מפרטת הכל כך שאת רובכם הייה זה מגעיל לא הייתם אומרים אלי את מה שאתם מרגישים וחושבים???? כמובן שכן, למה????? כי לכם מותר להביעה דעה על מה שאתם לא מיתחברים ולי אסור???? אני לא מבינה אדם אם היית רוצה שאני לא אגיב פה אף פעם היית מבקש ממני יפה בפרטי ולא היית רואה אותי פה כי אתה מזה מגעיל במה שאתה עושה. שלום לך במיוחד ולכל אלה שלא רוצים לראות אותי פה, חבל נ.ב אני שולחת מיכתב להנהלת "תפוז" ומסבירה מה הולך פה, אני רוצה פורום לטרנסקסואליות אמיתיות.

DarlingAdam

New member
במקום למחוק,

אני אענה. לא יודע למה. נחסמת אחרי שאמרתי מספר פעמים לא לדבר יותר על העניין עם נגה. נחסמת אחרי שדיברת באופן מזעזע על משתתף חדש/ה בפורום. הפורום הזה נועד לכל הטרנסג'נדרס, לא רק ל"טרנסקסואליות אמיתיות", מה שזה לא יהיה. תקבלי את זה, או שאל תקבלי את זה, לא מעניין אותי. ככה זה. מותר לדבר פה. אסור לקלל. ולכן למר גרביון מותר להגיד מה שבא לו - בין אם הוא טרנסית או גבר - מאחר והוא מנומס, ולך מותר להגיד מה שבא לך, אבל לא להתייחס בכזו צורה למשתתפי הפורום האחרים. שלום לך.

בושה וחרפה שאתה מנהל בתפוז!!!

בושה וחרפה שיש מנהל כמוך בתפוז!!! אתה לא יכול לסתום פיות של אנשים פה, אם זוהי דעתה של מיכל אז זכותה ועם זו דעתי אז זכותי!!! אתה מפגין שרירים אבל אלינו זה ממש לא עובד!!! אל תגיד לעולם לא לדבר על נגה!!! הבחורה הזו פגעה בחברי הפורום ואתה לא עשית כלום אבל כלום בשביל זה!!! אני שמתי לב שאתה מתיימר שיהיו פה אנשים ש"חולמים" להיות נשים או גברים תקבל את העובדה שיש פה גם בנות שעברו את התהליך השלם!!! זהו לא פורום אישי שלך אתה בסך הכול מנהל קטן במערכת גדולה, עד עכשיו ניסינו לתת בך אימון שתהיה צודק לכל הצדדים, היה לנו בעיה חמורה ולא פתרת אותה, אתה "בוכה" על שאמרנו "סוטה"??? אנחנו נפנה למנהלי תפוז גם אני,מיכל, גם דיווה, בטח כרגיל תמחוק הודעה זו בשביל שאנשים לא יראו מה אנחנו חושבים עליך באמת!

אני מצטרפת למילים של נטלי....

בי מותר לפגועה פה לאנשים ולזלזל בי, לתת פרטים אישיים שלי ואם אני מביעה את דעתי אסור???????? לא חוקי??????? מה זה זה? חמודי פה זו מדינה דימוקרטית אפילו בכנסת אין חוקים מגעילים כאלה תראה לי את החוקים בהם מפורטות המילים שאותן אסור להגיד בטוח אף אחת מהן לא אמרתי פה. הלו?????????? תיתאוררו !!!!!!!!!!!! מה הולך פה ???? מה זה פורום של הומואים????????

FreakOnALeash

New member
כן,

(בין השאר יש הומואים) וכמו שאמרנו, אם יש לך בעיה עם חלק מהזהויות של אנשים פה, אל תקלקלי לאחרים. <<אפילו בכנסת אין חוקים מגעילים כאלה>> אני משתדלים להיות יותר בסדר ממליאת הכנסת לפעמים, בהן צדק.

DarlingAdam

New member
כן, יש פה גם הומואים.

למה, מותר רק לטרנסיות סטרייטיות עכשיו? *סרקאזם*

טל קר

New member
זו נראית לי הצדקה מעט בעייתית,

אפשר להיות טרנסג'נדר בלי לעבור את ה"תהליך השלם", בלי לרצות לעבור את ה"תהליך השלם", וגם בלי שה"תהליך השלם" יהיה בכלל רלוונטי (למשל במקרים של קרוס דרסרס). אני לא מגיבה ספציפית להודעה הזו אלא סתם לחלק מרוח הדברים, אבל גם אם טרנסקסואליות לובשות בגדי נשים עוד לפני הניתוח, זה לא אומר שכל מי שלובש בגדי נשים הוא טרנסקסואלית בהכחשה, או בשלב אבולוציוני נמוך יותר, שאינשאללה יתפתח ל"תהליך שלם". מכיון שכולם טרנסג'נדרס (ובמקרה שלי ב'וחברים') אין לאחד/ת עדיפות על אחר/ת כתלות ב"מיקום" שלהם בעולם הטרנסג'נדריUת, אלא רק כתלות במעשיהם (למשל אם יבוא אחד ויקרא לאחרים סוטים כי הם לא כמוהו, ועוד על התנהגות שבהחלט משייכת את הכותב לאוכלוסית הפורום, אני בהחלט רואה את הבעייתיות, ואם זה נמשך על אף הבקשות, אני בהחלט רואה את הצורך בלסייע לזה להפסק).

טל קר

New member
געוואלד, עימכם/ן הסליחה

נרדמתי בשמירת הסלשים P: צ"ל אם י/תבוא אחד/ת וי/תקרא לאחרים/ות סוטים/ות כי הם/ן לא כמוהו/ה וגו'

רגע עושים חושבים.....

נטלי האם חשבת אך זה שתוך תקופה קצרה את וחברותייך מגיעות פעם שניה למלחמת עולם עם כל הסביבה.פעם קודמת בגוגי ועכשיו כאן.האם כל העולם נגדכן האם אף אחד חוץ ממכן אנו סבלנים ופתוח מספיק.בעקר שרוב הכותבים בשני המקומות שונים. סתם נקודה למחשבה ובאמת לא כביקורת אלה מתוך רצון לעזור.

דיווה1

New member
לי כול גל!!!!!!!!!!!!!

תפסיק לנסות להיות מלאך ולנסות להתערב בעניינים לא שלך ושאתה לא מבין בהם

לי כל בוא ספר לנו מה אתה יודע...

לי כל בו ספר לנו מה אתה יודע על טרנסיות??? הריי אתה לא טרנסית אתה בס"כ גבר שאוהב טרנסיות ורוצה להכיר טרנסיות, אינך מבין או יכול להבין מה אני מרגישה ברגע שבחורה ללא הורמונים מציעה לי איך לעשות ניתוח ואיך להחילים מניתוח, בקשר לגרביון זוהי זכותי להביע דעה, בקשר לגוגי מי שהתחיל את המריבה שם זה אתה וכנראה אתה רוצה להמשיך אתה פה. העולם חמודי לא נגדי בכלל העולם העיר לי פנים, העולם נתן לי הזדמנות להיות אישה, ואישה יפה, ואישה מצליחה, ואישה טובה, בניגוד לכמה אנשים פה שחושבים שעם הם התחילו הורמונים אז הם יודעים מזה חיים של טרנסית אז אתם מוזמנים להציץ ולשמוע מזה חיים אמיתיים של טרנסית ואני מתכוונת על היום יום, על חיים בפול טיים, שמיכל התכוונה לטרנסיות אמיתיות היא התכוונה לבחורות שעברו שינוי ולא ואלא שרוצים או רוצות. אז בבקשה לכל העדינים קחו נשימה ארוכה, תשתו מים קרים, ועם זה לא עוזר, תעשו אמבטיה קרה, אני בטוחה שזה יעזור.

כמה שהזכרון קצר או מתעתע

אני התחלתי את המריבה בגוגי? נו באמת,אולי התערבתי לתוך מריבה שהיתה בעיצומה,הגבתי ומשכתי אש. ומה שאני יודע או לא יודע על טרנסיות,אנו רלבנטי ואנו קשור כלל לעובדה,שבכל מקום שאת מגיע (באנטרנט) או ליתר נכון אפה שאני רואה את מעורבת במהומות עולמים,כל מה שביקשתי או הצעתי שתעשי רגע חושבים,חשבון נפש,אבל את כהרגלך ירית ישר מהמותן וכרגיל ההגנה הטובה ביותר זה ההתקפה. ובעניין היותך אישה יפה מצליחה טובה וכו,דבר שאת משטם מה טורחת להזכיר בכל פעם שמתעורר ויכווח כאילו משהוא מערער על כך,אז אולי תסבירי לי מה הקשר?משהוא כאן התיחסך אישית ליופיך ולהצלחתך?

לי מכיוון ש...

לי אתה לא יודע שוב אני יציין אתה לא יודע כמעט כלום מזה טרנסיות, מי שהבעיר את האש בגוגי אזה הייתה אתה, תכנס לשרשור ההודעות ותראה, לי אין מה להיות המיגננה אני כבר אחרי כל השינוי אני יכולה "לצחוק כל הדרך אל הבנק", בקשר לזה שאני יפה ברגע שתראה אותי ואני מקווה שלא תראה אותי, אז אתה תיפול... כולם מדברים פה על יופיי והצלחתי... וזו עובדה. אתה רוצה דוגמאות????

DarlingAdam

New member
לא מתיימר.

ישנם פה אנשים שלא רק שלא עברו את "התהליך השלם", אלא שהם גם לא מעוניינים בו. ומקומם כאן איתנו.

טל קר

New member
זה חלק צר מהדיון, השם של הפורום

הוא טרנסג'נדרס וחברים, לא "טרנסקסואליות אמיתיות", וקרוס דרסרס הם טרנסג'נדרס.

עצוב לי לקרוא את הכעס שלך

היה עצוב לי לקרוא אותו קודם, כשיצא על "גרביונים" וגם עכשיו, חבל לי שאת פגועה. נדמה לי שיש פה איזו מחלוקת בסיסית לגבי מהות הפורום... שם הפורום, מדבר בעד עצמו : "טרנסג'נדרס וחברים". כלומר: מראש, אם הבנתי נכון, הפורום הוא לא פורום ייחודי ל"טרנסקסואליות אמיתיות". הייתי מאד שמחה להבין למה כל מגוון המערערים על הגדרות הג'נדר, לא נראה לך חברה טובה לשהות בה. וגם
, אולי תהיי פחות כועסת.

ערבהאיןקץ

קודם כל אני חושבת שאת מקסימה, שנית מה שבאמת מפריע שהמנהל שלנו לא עושה את העבודה האמיתית שלו,,, אני וחברותיי הוטרדנו קשות על ידי אחד מבני הפורום הזה, ומה עשו לו??? כלום!!! ולעומת זאת אני וגם מיכל חושבות שהתיאור של מר גרביון היה בפרסום הראשון סוטה, זוהי זכותי ואף אחד לו יכול לחלוק עליו!!! זה לא יכול להיות שמנהל יגיד מה שבה לו ועם זה לא נראה לו הוא חוסם אנשים אז זה צריך להיגמר! האמת שלי אולי זו לא האמת שלו!!! אני לא חייבת להסכים איתך אבל איני יכולה לסתום לך את הפה!!! אני לא מסכימה עם מיכל בקשר לטרנסיות אמיתיות אבל אינני מסכימה שיסתמו לי את הפה, גם עם זה לא מוצא חן בעיני אף אחד!!! אדם בכלל לא יודע מה זה העולם שלנו... הוא לא יודע מה זה טרנסיות ואיך אנו חיים, אני מכירה המון גברים שרוצים ללבוש גרביון על מנת להגיע להגיע לאורגזמה, ובעיני אלו סוטים! לאנשים אלה אין כוונה להיות טרנסים אלא ללבוש בגדים של אישה ולדמיין דברים מוזרים...

למעלה