תכף נשרשר הכול.

אורי 0

New member
בתור סוטה, אשאל אותך

אולי יש אנשים שחושבים, ש"גבר" (כך הם יתארו אותך) שרוצה לקחת הורמונים שיהפכו אותו לעקר (כך הם יתארו את זה) שרוצה לעבור ניתוחים מיותרים לסרס את עצמו (כך הם יתארו את זה) ולכרות לעצמו את אבר המין (כך הם יתארו את זה) הוא חולה נפש? אני רק רוצה להבהיר, שזו *לא* הדעה שלי, שלא תביני אותי לא נכון. אבל אנשים כאלה קיימים. אם אנשים כאלה באים לפורום ומביעים את דעתם זו כאן, את תגני עליהם, נכון? כי זו דעתם ויש חופש דיבור, נכון? כי "פה זה לא מצרים"! או שלא?

ההודעות לא היו ראויות למחיקה

אני מאוד מצרה על-כך שכמעט כל הודעה שניה של מיכל ונטלי נמחקת. הייתי מצפה ממנהל הפורום לגלות קצת יותר סלחנות והתחשבות, ולשים את הפוליטיקלי קורקט בצד, בשביל לשתף עוד אנשים בפורום הזה. אני מאוד מבינה את הכעס של מיכל ונטלי. תחשבו בעצמכם איך זה שמוחקים כמעט כל הודעה שאתם כותבים. זה נורא מתסכל. ספיציפית לגבי המקרה של השימוש במילה "סוטה", אפשר להסתפק בביקורת, כמו זו שסיפקו בשפע חברי הפורום. כמו-כן, אם יש אפשרות לערוך הודעות, במקום למחוק אותן במלואן, כדאי לשקול אפשרות זו גם-כן.

FreakOnALeash

New member
קשה קצת,

כשכל ההודעה היא 'בעעע...איכס, מגעיל, אסור לך לספר את הפמטזיות שלך עאן כי אתה לא טרנזיט.'

DarlingAdam

New member
ממש לא "כל הודעה שניה",

לצערי. אני מוחק רק הודעות שיש בהן משום עבירה על חוקי תפוז ועל חוקי הפורום. תאמיני לי. *ממש* לא כל הודעה. אין אפשרות לערוך הודעות, וזו כבר בעיה של תפוז ולא שלי.

אבל... אבל....אבל...

את כותבת : "אדם בכלל לא יודע מה זה העולם שלנו... הוא לא יודע מה זה טרנסיות ואיך אנו חיים"... הרי זה בדיוק הרעיון של הפורום, לא? לתת לנו הזדמנות להכיר וללמוד איך אחרותים חיות/ים , חושבות/ים , מרגישות/ים וכוליי... זה שהוטרדתן, נראה לי חמור מאד. יחד עם זאת, לי, אפחד לא נראה "סוטה" יותר מאחר/ת... כולנו איכשהו סוטים... כל אחד והסטייה שלה, ונראה לי הכי נכון, שכל עוד הסטיה של מישהו לא פוגעת בזולת - היא תתקבל , גם אם לא באהבה - לפחות בהבנה. אני לסבית, ובגלל זה הרבה מאד אנשים חושבות שאני "סוטה", ושזו סיבה לא לקבל אותי לחברה... אני מקווה שאת דווקא לא מאלו. אח לובש גרבי נשים, ומשום מה זה מרגש אותו... תאמיני לי, בעיניי גרבונים הם סיבה להתגרד, לא להתגרות.. אבל - אם הוא לא פוגע בי, שילבש. שייהנה
.

מעניין...

ערבהאיןקץ אני יסביר לך משהו אנשים פה לא מעוניינים ללמודהם עם הראש בקיר, אני מספרת על החוויות שלי מהניתוח לשינוי מין שלי שאיזה בחורה שלא התחילה הורמונים אפילו תוקפת אותי ואומרת שאני לא צודקת ושאני טועה, את מבינה??? אני לא צודקת ואני לא מבינה... אני חושבת שאני התנצלתי לאחר שהבנתי שמדובר בבחור שחושב להיות אישה ומה חברי הפורום עשו??? המשיכו את המריבה, ומה אדוני המנהל עשה?? כלום, אני מרגישה שבמקום זה אני לא תורמת כי כל מה שאני אומרת כל עדיני הנפש ואנשי המחשבים כבר יודעים... כי הם קראו חומר באינטרנט על זה ויש להם דוקטורט בנושא זה, מהתחלה שאני התחלתי לכתוב בפורום זה,אדם אפילו פעם אחת לא פירגן אותו דבר קרה לבובה ואותו דבר לדיווה,

DarlingAdam

New member
"העולם שלנו",

הוא החוויות האישיות של שלוש בחורות. יש פה המון אנשים שזה לא העולם שלהם. ומהם אני לא שומע שום טענות על כך שאני שונה מהם, או שהם שונים ממני. מעניין. וכל אחד ואחת מספרים על חוויותיהם, ועד לאחרונה, כל אחד ואחת זכו ליחס חמים למדי... עד עכשיו, שבא/ה מישהו וסיפר על חוויותיו וזכה ליחס מזעזע, לצערי, ואני מקווה שזה לא ימנע ממנו/ממנה לחזור הנה ולהמשיך להסתובב פה.

Sonata Of Tears

New member
חשבתי שהפורום הוא

קבוצה של אנשים שהם נגד הגדרות ונגד "חוקי נורמה" גם אני לא חושבת שהייתי כותבת על כל אקט מיני בין אם הוא "נורמאלי" ובין אם הוא מיוחד יותר. אבל בין סטיה לזה יש פאר ענקי אז מי קבע מהיא סטיה? והאם קיימת סטיה, הרי הבחור לא באמת פוגע במישהו כשהוא מלביש את הגרביונים (באמת מגרד!), הוא אישית נהנה מזה (שאגב זה דבר מאד נפוץ וזה לא הפתיע אותי) ואני בטוחה שעוד לפני שעברת את כל מה שעברת ,בסקס רצית להרגיש הכי אישה שאפשר, לא? . אז אולי יש משהו במה שאדם שאת כל כך נגדו אמר, שאולי זה איכשהו מתחיל גם בדרך הזאת ומי היא הטראנסית האמיתית? אישה שעברה ניתוח? אני בספק אם היא תרצה שתגדירו אותה טראנסית ,עכשיו היא אישה *מזמזמת את השיר של פנינה רוזנבלום ,תתמיייד אישההה, יפה ו..מ..מ? ענוגה לא? שיהיה..). בכל מקרה הפורום הזה הוא לבני אדם *אמיתיים!* בין הם אחרי ניתוחים,בין אם הם לפני ניתוחים ,בין אם הם בכלל לא מתקוונים לעבור ניתוחים ובין אם הם..רגע יש אחד חמוד בטלווזיה..,כן,בכל מקרה, מגוכח קצת להגיד מה שאמרת אני יודעת שזה אולי לא במקום מצידי, בעיקר שאת בטח כאן לפני ,ואת הרבה יותר מנוסה ממני בנושא הזה, אבל אם כל כך רע לך פה,ופוגעים ב"טראנסקסואליות האמיתית שבך" ..הדלת למעלה,איפה שהX כי ממש נמאס מההודעות החוזרות האלו..עוד חוזר הניגון,שזנחת לשב.

דיווה1

New member
אני פשוט בשוקקקקקקק../images/Emo2.gif

אני ממש בהלם מכול מה שקורה כאןןןןןןןןן אם אני לא טועה זה אמור להיות פורום שמקבל אנשים כמו שהם לא???????? אדם גם אתה בתור מנהל לא נשמע לי אחד שמקבל את הדיעות של אחרים אני רק שפתחתי את הפה ואמרתי מה אני חושבת ישר חסמת אותי!!!!! גם אם אתה מנהל תלמד לשמוע מה יש לאחרים להגיד!!!!!!!!!! זכותו של כול אדם להביע את דעתווווווווווווווו אם רק קצת היית מבין מה עבר עליי ועל נטלי ועל מיכל מההטרדות אולי היית מתייחס אחרת. לכלכו עלינו בגדול ומסרו פרטים עלינו בכול מקום!!!!!1 מה יש אסור לנו לכעוס??????????? אנחנו כן כועסות ובגדוללללללללללל אם למישהי או מישהו אחר היו עושים את זה בטח שהם היו מגיבים יותר קשה ממה שאנחנו הגבנו. ואל תהיי כל כך תמים כי גם עלייך לכלכו מותק רק אנשים מפחדים להגיל לך מה יש להם בפרצוף מפחדים שתחסום אותם. לאיים בחסימה זה לא הפיתרון אדם!!!!!!!!!1 תלמד להתמודד עם אנשים פה בשביל זה אתה מנהל ולא שוטררררררררר. ולכול האנשים פה תפסיקו להגדיר כול הזמן אנשים אחרים מה זה משנה הומו לסבית או טרנסים!!!!!!!!!! יאללה איתכם תלמדו לאהוב אנשים כמו שהםםםםםםם. ולא בזכות הנטיות שלהם או המגדר שלהם!!!!!!!!!!11 זה אמור להיות פורום סובלני ככה אני חושבת לפחות. אני מקווה שאנשים פה יהיו יותר סובלניים אחד כלפי השני במיוחד אתה אדם בראש ובראשונה אמור להיות סובלני אל תיקח את התפקיד שלך בצורה יותר מידי קשה אנחנו לא במשטר כאן חופש הביטוי אני מקווה ששמעת עליו סוף שבוע נפלא לכולם

DarlingAdam

New member
לא סובלני?

חיכיתי חיכיתי, בכיתי בכיתי, וחסמתי רק כשלא היתה ברירה. בעיות שעשו לכן מחוץ לפורום - העברתי להנהלת תפוז. אין לי עוד מה לעשות. חסימה של אנשים עשיתי רק כשלא היתה ברירה. להיות נחמד ולא לקלל גם כשרציתי... אפילו עד עכשיו. ומה מרכלים עליי? מעניין לשמוע, מאוד מעניין. בואי ספרי לי.

../images/Emo6.gif

ואני חושבת שרק כדי להגיע לקטע של "רגע יש אחד חמוד בטלווזיה.." היה שווה לקרוא את כל השרשור הדי מעצבן הזה...

DarlingAdam

New member
היא לא "כאן לפניך".

היא באה פתאום, משום מקום, ומאז מריבות יש ורעשים לא נעימים. וצדקת באומרך, "עוד חוזר הניגון". די מעצבן.

די בבקשה אל תגזימו

דבר ראשון התיאור של גרביונים... באמת היה פרובוקטיבי מידי ועסק יותר בסקס מאשר "בבעיה" המגדרית של אותו האדם. שנית למה לחסום את מיכל...היא סך-הכול התנגדה לצורת הביטוי של אותו אדם ובצדק, הדברים היו צרכים להאמר בצורה אחרת....וחוץ מיזה למה לחסום מישהו ללא הזהרה ראשונית או בלי להגיד לה "את עוברת אל התקנון בבקשה על תחזורי על כך" או משהו בסיגנון....השיטה של החסימה צריכה להשתנות ולפני שחוסמם מישהו תתריאו בפניו או לפחות תסבירו לה למה..מה היא עשתה...

FreakOnALeash

New member
תבינו כבר, אנשים.

לפעמים הג'נדר של אותו בן אדם הוא חלק מההגדרה המינית שלו. אז הוא ניסה להתקבל פה, ולמרבה הצער לא היינו חמים יותר מפורום של הומואים אן של סארעעאעם שהיו אומרים לו את אותו הדבר, וכמו שהבנתם זה מעליב ומעציב גם דרי-פורום אחרים. כאם היחס הזה לא נפסק, גם היחס שלי כלפי הפורום מתחיל להשתנות, וממילא הקהילה זה נושא רגיש אצלי.

DarlingAdam

New member
תאמיני לי,

הזהרתי, ומחיקת ההודעות היתה מוצדקת. והחסימה היתה עוד יותר מוצדקת. הצווחות שבאות מהן עכשיו... *משיכת כתפיים*. ניסיונות לסכסך, ואני מקווה שזה לא יהרוס את הפורום.

DarlingAdam

New member
תכף נשרשר הכול.

אף אחד לא נחסם או נמחק מתוך "הפגנת שרירים". ישנן בחורות מסוימות שחייבות בכל מסר אליי להבהיר שהן "לא מפחדות מאדם" - שזו בעיה שלהן ולא שלי. אני לא מאיים. אני אומר, וחוזר ואומר, שמי שיעבור על חוקים מסוימים - אאוטינג, המלצה על דברים בלתי חוקיים, ועוד לקטינים (כמו הורמונים ללא מרשם), יחס מזלזל ונוראי לחברי הפורום - ייחסם. תאמינו לי, זה לא קורה ללא אזהרה. וזה לא קורה ללא הצדקה. הפורום אמור לספק בית חם לכל אלה שמגדרם אינו "שגרתי" - ההגדרה רחבה ומעורפלת, וטוב שכך. הפורום לא נועד רק לבחורות שחושבות שאם הן עברו ניתוח הן יודעות הכול. היו וישנן פה טרנסקסואליות שמעולם לא הפריעה להן העובדה שנמצאות ונמצאים פה אנשים שאינם "טרנסקסואליות אמיתיות". איזה ביטוי מטופש. "אתה לא יודע כלום", כשהיא מופנה לטרנסיות-נטולות-ניתוח, לטרנסים (מכירות את המונח?) FTM, ול"סוטים" אחרים, היא קביעה בעייתית משהו. ייתכן שאני אישית איני טרנסקסואלית, אבל זה לא מונע ממני *לדעת* דברים. וגם לא משאר חברי הפורום. רוב האנשים, הנשים והאחרים פה, התנהגו למופת וגרמו לי - סליחה על האימהיות הפתאומית - גאווה. שתיים שלוש... טוב, לא חשוב. הן גם כך אמרו שהן עוזבות, אז אני מאמין שיהיה פה יותר רגוע מעכשיו ואילך. ובקטע קצת יותר אישי - מסיבות מסוימות, לא היה באפשרותי, ועדיין לא יהיה באפשרותי בימים הקרובים, לבוא ולהפריד ולנקות. אני שמח לראות שרובכם מסתדרים מעולה גם בלי גננת. *חיבוקים*, לכל מי שזה מגיע לולה.

למעלה