דיי לא נמאס?
תפסיקו כבר,כל היום כמו לול תרנוגולות בוכות על מה? על זה שאמרו לכם לא להגיד למישהו סוטה? דיי! תרגעו כבר! פעם אחת אמרתן ,אנשים כעסו ,זהו נגמר, למה אתן צריכות להמשיך ולהמשיך את זה? ודיי ,את טראנסקסואלית אמיתית ומגניבה,סבבה לך ,מה את עוד רוצה? שישימו לך תואר "אמיתית" ולנו "מזוייף"?? פשוט נמאס ממה שקורה לפורום הזה בימים האחרונים ,ותראי שכל התלונות האלו באות משלושה בנות ספציפיות ,ובאימרה יומרנית משהו , גם לא כאלו בנות שההודעות הקודמות שלהם היו כל כך מדהימות (נזכרת בפעמים שנטלי הסבירה כמה טוב זה הורמונים לילדה בת 15 ,גם בהודעת סיפור חיים שלך שגם שם היו כמה דברים שדיי עוברים על חוקי מדינת ישראל). לי אישית נמאס, אתן רק מתלוננות וטוחנות מים ,הפיות שנסתמו נסתמו בצדק ואדם -לדעתי- מנהל מעולה ,וזאת ממש לא ניסיון התחנפות ,זאת רק הדיעה שלי שגורמת לי כל כך לאהוב את הפורום הזה. זאת אינה תחרות - הפורום נועד לטראנסג'נדרים למינהם ,בנים בנות,ומה שבינהם (7 המינים שעדיין לא כיבלתי תשובה למה הם!) ,ואישה שעברה ניתוחים לא שווה יותר מאף אחת אחרת בפורום הזה! אין פה שום מירוץ! וגם אף זוכה! אנחנו איננו מסתתרים מכלום,את גאה בעצמך ותיהיהי מה שאת כמו שאת אומרת ,ויופי לך עם זה,תמשיכי כך! אבל המריבות של מי עבר יותר ומי יודע יותר ומי אמיתי ומי פחדן ,הם כל כך שוליות וכל כך חסרות טעם.