תכף נשרשר הכול.

נגה א

New member
נטלי - שלחתי לך מסר פרטי

בבקשה תחזירי לי תגובה זה חשוב.

DarlingAdam

New member
אל תיתנו להן לנצח.

הפורום הזה היה שקט ומלא אור ואהבה. דברים רעים קרו לפעמים בקהילה, אבל אצלנו היה בד"כ נחמד ושליו. נכון או לא? דעות צרות נשמעו ברחבי הקהילות, אבל אצלנו היה פתוח וחם גם לשונים, גם לשונות. נכון? או לא? בבקשה מכם ומכן. אל תיתנו לזה להשתנות. הצרות יחלפו. תנשומנה עמוק, תכניסו אוויר לריאות. זה ייגמר, ואני לא רוצה שהפורום יישאר בהריסות עצובות ומעלות עשן. ואני צריך את עזרתכם. אני צריך שלא תוותרו. אני יודע שנוכל להתגבר.

אלעק "אל תיתנו להן לנצח" אדם רוצה|מ

אתה הפסדת ולא אני כי אתה נילחמת בי ולא אני בך אני לא חסמתי אותך אלא אתה אותי (על כלום) על חופש הביטוי לך נתתי להגיב ואתה לא נתת לי סתמת לי את הפה (לא פר) אדם החמודה פה מדינה דימוקרטית ואתה לא תיקבע לי מה לעשות ואיפה אתה עם נשק ואני בלי (לך יש אפשרות למחוק אותי ולי אין) ככה היה יכול להיות יותר פר אם לשנינו היה נשק ביד. אתם פה לא דוגמא בשבילי ובשביל אף אחת מחוץ למסך שלכם. אתם סתם אנשים פיצפונים מיתחבים מאחורי המגדריות שלכם ומסתירים אותה 24 שעות ביום , להבדיל אני שונה אני גאה בעצמי ובמה שהשגתי בחיים והגעתי לפיסגה ותיראו איפה אתם חולמים על גרביונים כדי שיעמוד לכם איזה מין מגדר זה כאשר אתם עוסקים במין ולא בחיים האמתיים של טרנסגנדר ולא נילחמים בשטח איך לעבור את היום. תחשבו פעמיים, אני בטוחה שאת ההודעה הזו לפחות אדם תשאיר כי אם אתה מוחק אותה אתה סתם פחדן שידעו מי אתה באמת.

Sonata Of Tears

New member
דיי לא נמאס?

תפסיקו כבר,כל היום כמו לול תרנוגולות בוכות על מה? על זה שאמרו לכם לא להגיד למישהו סוטה? דיי! תרגעו כבר! פעם אחת אמרתן ,אנשים כעסו ,זהו נגמר, למה אתן צריכות להמשיך ולהמשיך את זה? ודיי ,את טראנסקסואלית אמיתית ומגניבה,סבבה לך ,מה את עוד רוצה? שישימו לך תואר "אמיתית" ולנו "מזוייף"?? פשוט נמאס ממה שקורה לפורום הזה בימים האחרונים ,ותראי שכל התלונות האלו באות משלושה בנות ספציפיות ,ובאימרה יומרנית משהו , גם לא כאלו בנות שההודעות הקודמות שלהם היו כל כך מדהימות (נזכרת בפעמים שנטלי הסבירה כמה טוב זה הורמונים לילדה בת 15 ,גם בהודעת סיפור חיים שלך שגם שם היו כמה דברים שדיי עוברים על חוקי מדינת ישראל). לי אישית נמאס, אתן רק מתלוננות וטוחנות מים ,הפיות שנסתמו נסתמו בצדק ואדם -לדעתי- מנהל מעולה ,וזאת ממש לא ניסיון התחנפות ,זאת רק הדיעה שלי שגורמת לי כל כך לאהוב את הפורום הזה. זאת אינה תחרות - הפורום נועד לטראנסג'נדרים למינהם ,בנים בנות,ומה שבינהם (7 המינים שעדיין לא כיבלתי תשובה למה הם!) ,ואישה שעברה ניתוחים לא שווה יותר מאף אחת אחרת בפורום הזה! אין פה שום מירוץ! וגם אף זוכה! אנחנו איננו מסתתרים מכלום,את גאה בעצמך ותיהיהי מה שאת כמו שאת אומרת ,ויופי לך עם זה,תמשיכי כך! אבל המריבות של מי עבר יותר ומי יודע יותר ומי אמיתי ומי פחדן ,הם כל כך שוליות וכל כך חסרות טעם.

sonata of tears

"השפן הקטן שכח לסגור הדלת"... זה ממש שיר שנכתב בשבילך!!! תפסיק לבלבל לי ב... אתה שקרן ומנפולטיבי אני לא אמרתי לילדה בת 15 לקחת הורמונים זה שקר וכזב, אני אמרתי דברים אחרים תפסיק עם השקרים שלך מי שגורם למריבות זה אתם בלבד!!! תפסיקו להעיר לנו, זה זכותי אבל זכותי להגיד סוטה אל תסתום לי את הפה!!! אני חושבת שאתה הומו אז מה??? זוהי דעתי ואינך יכול לחלוק על זה!!! אולי אתה חושב שאני לא אישה, סבבה זוהי דעתך, מה זזה פה??? מי נתן לכם את הזכות להגיד לי מה לומר??? מה שאני אומרת לא נראה לך?תחלוק על דעתי אבל אל תחשוב שאתה חכם יותר כי אין אדם כבעל ניסיון

אורי 0

New member
שבעת המינים

גנטית, גנטי, טרנסית, טרנס, ג'נדרקויר, באמצע ונטול מגדר (מי ששכחתי אותה, שיפנה אלי בסוף).

נגה א

New member
אורי

חשבתי שמטרת הפורום הזה להוציא אנשים מתבניות אז למה אתה יוצר עכשיו תבניות חדשות? אפילו שזה בצחוק...

FreakOnALeash

New member
ככה באמיתי...

שניכם צודקים. אפשר להגדיר דברים ויש המון מילים לכל צורך, ואפשא גם להתעלם מכל זה ופשוט להיות. אני מגדיר את עצמי נטול כי ג'נדר מעציב אותי (חוץ מהקטע של להתאפר וללבוש דברים, זה משמח אבל די ריקני), אבל אולי חשבתי על זה יותר מדי.

זו בדיוק הגישה שקיוויתי שלא תנקוט

לקבל את השונה זה אידיאל חמקמק. ברגע שאתה חושב שאתה קרוב להגשים אותו, פתאום מופיעות בנות חדשות, שנראה שהן הורסות לך את האידיאל, וכדי לצאת להגנתו, בלי לשים לב, אתה בעצמך הורס את האידיאל שלך, ברגע שאתה דוחה אותן. זה שאתה לא היית מתייחס ככה לאנשים, ושזה היית מעדיף שהפורום יהיה מקום חם ואוהב, זה הכל נחמד, אבל ברגע שאתה סותם פיות בשביל להשיג את זה, זו כבר פגיעה יותר גדולה מזו שנגרמה מהדברים שמחקת. מה פשר הכותרת הזו? מה זו תחרות? אתה מציג אותן כיריבות?

DarlingAdam

New member
"אידיאל"?

ישנה מילה לאנשים שעוברים מפורום לפורום במטרה לריב ולהרוס. "טרולים", קוראים לזה בשפת האינטרנט. זה לא עניין של יריבות אישית - אני לא מכיר את הבנות הללו. אני רק רואה אותן עוברות מפורום לפורום, והופכות כל אחד ואחד לשממה. ואני לא רוצה שזה יקרה לפורום הזה. זה הכול.

אף אחת לא כתבה פה במטרה להרוס

ותפסיק להכליל הכללות מטופשות. זהו בדיוק - אתה לא מכיר אותן! ואתה גם לא רואה אותן עוברות מפורום לפורום והופכות אותו לשממה. מיכל כמעט ולא השתתפה בפורומים אחרים מזה. אז מי זה אותן? יש סיבות אחרות למה פורום הופך לשממה - נסה למשל מחיקה מוגברת של הודעות, שגוררת אחריה אין סוף ויכוחים ומריבות. במקום להעיר על מה שאינו לרוחך ולהמשיך הלאה, אתה בוחר לחסום נשים טרנסקסואליות מלכתוב פה. ומותר לדבר על נטילת הורמונים באופן לא חוקי. זה חלק אינטגרלי מהחוויה הטרנסקסואלית. אתה לא מבין את זה? אתה לא היית אצל אילנה ברגר. לא חיכית חודשים שהיא תואיל בטובה לתת לך הפניה, עד שהתייאשת ולקחת הורמונים לבד. כשמדברים על חן אלקובי אז אפשר לצאת נגד החוק, אבל כשמדברים על הורמונים, לא?

אורי 0

New member
תרשי לי

נטילה של הורמונים באופן בלתי חוקי זה דבר אחד, ויעוץ למישהי שאת לא מכירה לעשות את זה (ועוד לקטינה) זה דבר אחר. אף אחת לא אומרת לך מה לעשות עם עצמך. אבל ייעוץ לעבור על החוק פשוט אסור, נדמה לי, לפי כללי הפורטל (שבסך הכל מגן על עצמו מתביעות משפטיות, נכון). לא נראה לי שאדם קובע את הכללים האלה. בעצם אין לו בררה אלא למחוק הודעות כאלה. בנוסף, לתת עצה למי שנראית לך טרנסית לקחת הורמונים, על סמך קריאת כמה מסרים, הוא דבר בלתי אחראי, ביחוד כשמדובר במישהי בת 15-16. אני מזכיר לך שזו לא הפעם הראשונה: מעיין סהר, עלתה פה עם דיבורים שנשמעו כמו דיבורים של טרנסית. יערה המליצה לה לקחת הורמונים כדי להרגע ולהרגיע את המצב עם ההורים - כלומר לא למטרות "טרנסיות" בעיקר, אלא כדי לפתור בעיות של נוער מתבגר. ממהמעט שנודע לשתינו עליה אחר כך, אני חושב שמאוד קשה לקבוע באיזו מדה היא אכן טרנסית. ולא, במקרה חן אלקובי היתה פה ביקורת על החלטה של בית המשפט, אף אחת לא ייעצה לאף אחד לחזור על מה שעשה. יש הבדל.

אבל אתה לא מבין שיש מצב בירוקרטי

תפסיקו להסתתר מאחורי האינטרסים של הנהלת תפוז בנושא הזה. אף אחת פה לא מציעה או מוכרת הורמונים ללא מרשם. בסך הכל מדברים על סיטואציה, שבה בנות רבות, בגלל מערכת נוקשה, נאלצות להתמודד איתה. בגלל המקרה של מעיין סהר, שבכלל לא הייתה לה דרך לקחת הורמונים, ואף אחת לא הציעה לה הורמונים באופן לא חוקי (יערה הציעה לפנות לרופאים!), לא כולן צריכות לסבול.

אורי 0

New member
שוב

אם מישהי לוקחת תרופות בלי מרשם - זה עסקה. אם את מדברת עם חברה - זה עסקך. אם את מציעה פה לקחת הורמונים בלי מרשם ואדם לא מוחק - עלולה להיות לו בעיה עם הנהלת תפוז. "יערה הציעה לפנות לרופאים". האמנם? הנה טרחתי ומצאתי: [תחילת קטע מועתק מההודעה של יערה ] בניגוד לחוק ולמקובל, אני מאמינה שראוי לנסות הורמונים נשיים. אם תחושי איתם שהגעת אל השלווה והרגיעה - את אשה צעירה ושלא יספרו לך סיפורי סבתא על השפיץ ומה הוא אומר. אחרי הכדור הראשון תביני שבת זה מבפנים, ותסלקי בינתיים את כל הסממנים החיצוניים. כך תיזכי בשלווה וברגיעה - ויללה לבית הספר להשלים תעודה שתכסה את אחורייך כל חייך. [סוף קטע מועתק] בהמשך היא אומרת לה בדיוק כמה לקחת ומה המחיר, ויערה לא יכולה להטעון שהיא לא יודעת שרופאים לא נותנים לילדים בגיל הזה!

נגה א

New member
לא מובן לי במיוחד

איך רק בתחילת הטיפול ההורמונלי מישהי יכולה להרגיש שהיא "הגיעה אל השלווה והרגיעה" ושהיא "בת מבפנים" וכל זה רק בזכות הכדור הראשון...

נגה א

New member
../images/Emo12.gifשרשור היסטרי למדי

והפעם אני לא אשפוט... כי אין לי מה.

למעלה