תמונות חדשות של ג'ניפר

aliasBOY

New member
למה זולה...?

לא יודע כאילו תחשבו על זה בחיים הרגילים זה דבר נפוץ שאנשים נפרדים כאילו מה? רק בגלל שמעורב כאן סט ויחסים של סדרה זה לא אומר שהיא צריכה להקריב את האהבה שלה...

Alias4Ever

New member
ת'אמת אתה לגמרי צודק

אני אמנם שונאת אותו ואני אשמח אם הם יפרדו (אמן)..אבל אם היא מאושרת אז זאת כבר בעיה שלה עם מי..ואני שמחה שטוב לה כי אני באמת אוהבת אותה מאוד... מה שכן מפתיע זה שממייקל היא ביקשה להפסיק לעשן ומבן לא...מוזר...

rifkin1

New member
אנחנו לא יודעים מה היא בקשה ממיקל

או מבן. מה שכן ידוע בשתקופת העונה הראשונה ג'ניפר ניסתה לגמול את בראדלי קופר (וויל), מרין דנג'י (פרנסי) ומייקל... יכול להיות שהיא בקשה מבן, אבל זה לא הלך...

Alias4Ever

New member
טוב אם כבר התחלנו עם זה..שאלה..

היא הצליחה לגמול את וויל ופרנסי?

rifkin1

New member
אתם לא מבינים, אין לי בעייה שג'ניפר

ומייקל נפרדו, זה לא הלך ואין מה לעשות. מה שמציק לי אצלה זה שהיא קופצת ממערכת יחסים אחת לשניה, ושכל בן-זוג שלה היה הקוסטאר שלה. וזה היה כל כך צפוי שהיא תתחיל לצאת עם בן אחרי מייקל, כמו שזה היה כל כך ברור שהיא תצא עם מייקל אחרי סקוט... אבל האמת היא שהיא שחקנית מצויינת ושממש כיף לראות אותה על המסך, כנראה שזה מה שחשוב.

Alias4Ever

New member
זה באמת מה שחשוב...

וגם אני שמתי לב שיש אצלה חולשה לקוסטארים ושזה אחד אחרי השני בלי הפסקות וזה כנראה הדבר היחיד שמעצבן אותי לפחות... מה שכן, אם מסתכלים אחורה אז תחשבו כשהיא הייתה עם מייקל היא לא דיברה על זה הרבה ורק הוא דיבר על זה המון (בכל הזדמנות...מתוווווק) ועכשיו כשהיא עם בן היא כל הזמן אומרת כמה היא אוהבת אותו.. בעיקרון אנ ייודעת שאני לא אמורה להסיק מסקנות אבל מה שאני חושבת שזה שהיא יצאה עם מייקל רק כדי לקדם את התוכנית (וגם הפרידה שלהם עוה יחצנות מעולה חוצמזה) ולא באמת אהבה אותו..ואם זה באמת ככה אז אני אפילו שמחה שהם נפרדו כי ככה הוא לא יפגע ולא מגיע לה להיות איתו למרות שהם היו בעיני מקסימי יחד...

aliasBOY

New member
חח לא נראה לי שהיא כזאת מגעילה

לצאת איתו כדי לקדם את הסדרה.. הרי בארה"ב הסדרה קיבלה מלא תשבחות...

Alias4Ever

New member
גם לי לא נראה

כי אם זה באמת ככה..אז הבחורה היחידה שחשבתי ששווה משהו שם בהוליווד בעצם לא שווה הרבה כל כך..אבל זה לא נראה קצת כאילו זה ככה?

the big girl

New member
יווו איזה שטויות. נראה לך שהיא כזו

שפלה??? לצאת עם מישהו בשביל אינטרס? מסכן מייקל תחמיאי לו קצת. לא מתאים לו התפקיד של המנוצל! ראיתי תמונות של ג'ניפר ומייקל יחד מחוץ לסט ובאירועים והם נראו ממש מאוהבים, נו אז מה, אז היא כבר לא אוהבת את מייקל,זכותה, אולי זה הוא שיזם את הפרידה ממנה אי אפשר לדעת. זה שלה כן יש בן זוג עכשיו לא אומר שהיא הזבל בכל הסיפור.

LemonLimeLilach

New member
לפי מה שאנחנו רואים

היא כן יצאה קצת זבל כי שנייה אחרי שהם נפרדו ועוד בכלל לפני שידענו שהם נפרדו היא כבר הייתה עם בן. אבל אני נותנת לה את benefit of the doubt עם זה שאין לנו שמצון של מושג אמיתי בקשר למה שהולך שם. בעיקרון יכול להיות כל דבר יכול להיות שגם מייקל הזבל ויכול להיות שאף אחד מהם...

rifkin1

New member
אז שהו שמייקל ממש לא יצא זבל

ואני לא אומרת את זה סתם...

aliasBOY

New member
ואותיייייייייייייייייייייייי

יאללה פותחים אשכולל ריפקין פתחי אשכול עם הסברים לעם הפשוט...

rifkin1

New member
מה, היא אומרת בראיונות שהיא אוהבת

את בן? היא מדברת עליו? ממש לא נראה לי שג'ניפר ומייקל היו מסכנים את החברות הקרובה ויחסי העבודה הטובים שלהם עם זו לא היתה אהבה... אתם חייבים להבין שאחרי הגירושין היא ממש פחדה לדבר על חייה האישיים במיוחד כל חיי האהבה שלה. אגב, קראתי המון ראיונות של ג'ניפר לתקשורת הצרפתית והיא תמיד אמרה עליו דברים יפים וגם שהיא אוהבת אותו, וזה לא נכון שמייקל דיבר על זה המון הוא גם היה מאוד דיקרטי... אגב, קראתי המון ראיונות של ג'ניפר לתקשורת הצרפתית והיא תמיד אמרה עליו דברים יפים וגם שהיא אוהבת אותו.

למעלה