תמונות חדשות של ג'ניפר

LemonLimeLilach

New member
היא אמרה שהיא אוהבת את מייקל?

ממה שראיתי, היא הייתה יותר פתוחה עם התקשורת החוצלארצית מאשר עם האמריקאית וזה מובן 100%, אבל אני לא חושבת שהיא אי פעם אמרה שהיא אוהבת אותו. גם הוא לא אמר שהוא אוהב אותה. ז'תומרת, היה אפשר להבין את זה מדברים שהם אמרו, אבל... הם לא דיברו כמעט בכלל על היחסים שלהם. אפילו לבכורה של הסרט שלה הם באו בנפרד כדי שלא יעשו מהם סיפור, ואגב,
להם שהם עשו הכל כדי לשמור את זה בשקט. עכשיו כשהיא עם בן אז זה נראה שהיא יותר פתוחה. אני לא חושבת שהיא דיברה עליו איפשהו אבל הם לא מסתתרים, רואים אותם ביחד הרבה פעמים.

rifkin1

New member
בואי אני אסביר לך משהו.

יש הבדל עצום בין מייקל לג'ניפר לבין בן וג'ניפר. מייקל וג'ניפר היו מהזוגות המאוד שקטים שהתקשורת והפפראצ'י לא ממש התעניינה בהם, הם לא היו כמו דמי ואשטון, ג'סטין וקמרון, בריטני והחבר התורן שלה או בן וג'ניפר לופז. הם לא היו כזה סקופ. ג'ניפר ומייקל נצפו ביחד בהמון מקומות: אוכלים, מטיילים בחופשות וכו' מייקל אפילו נצפה מס' פעמים בוונקובר אבל זה אף פעם לא היה כזה סקופ...הם לא נחשבו לזוג נוצץ. ובקשר לפריימרה של 13/30, המון זוגות הוליוודיים מאמצים את הרעיון של להגיע בנפרד וזה טוב כי ככה לא חודרים להם לנשמה. אצל בן וג'ניפר זה סיפור אחר לגמרי. מדובר כאן בבן אפלאק, הוא יקיר הפפראצ'י והתקשורת שרודפים אחריו באובססיה. בן פעם אמר בראיון שבכל הפעם שהוא יוצא עם משהי כבר יודעים ומפרסמים עליה כל פרט הכי קטן, גם אם היא אלמונית. שלבן אפלאק יש חברה זו חגיגה לפפאראצי' ולתקשורת, תוסיפי לחגיגה הזו את ג'ניפר גארנר, שכיום מכנים אותה הג'ולה רוברטס הבאה, והנה התוצאה.

Alias4Ever

New member
וואלה?

הג'וליה רוברטס הבאה? אחלה תואר..באמת...אבל...עם כל הכבוד שלי לג'וליה ואני באמת מתה עליה והיא שחקנית מעולה ואני מאוד מעריכה אותה..ג'ני לדעתי יותר ממנה...וגם בחיים הפרטיים..ג'ני פחות פרינססה מג'וליה...

Alias4Ever

New member
כן הוא היה יחסית דיסקרטי

אבל הוא כן דיבר על זה.. וכן היא מדברת המון על בן יש מלא כתבות עליהם (אפיל פה בארץ..בוואלה) שהיא לקחה אותו להורים שלה ושהם כל הזמן יחד ודברים כאלה.. אבל אני ממש לא אוהבת רכילות בעיקרון ואני חושבת שהם צריכים לחיות ת'חיים שלהם איך שהם רוצים ושלא צריך להתערב להם...

LemonLimeLilach

New member
אבל בן לא הקו סטאר שלה עכשיו

הוא היה בדרדוויל אבל מאז עבר מלא זמן והם לא היו יחד אז... אני לא זוכרת מאיזה שנה זה אבל יש סיכוי שהיא הייתה אז בכלל עם מייקל. זה לא כאילו שעכשיו הם עובדים יחד אז היא זרקה את מייקל כי היא התאהבה בבן. האמת היא שאנחנו לא יודעים מה בדיוק הלך שם אבל מה שאני משערת זה שהיא פשוט שמרה קשר עם בן מאז שהם צילמו את דרדוויל ואז זה.. התפתח.

Alias4Ever

New member
כן היא הייתה אז עם מייקל

והיא נהייתה חברה טובה של בן מאז אבל שניהם היו מעורבים במערכות יחסים ועכשיו כששניהם התפנו...

aliasBOY

New member
חחח גם מצידי הוא לא מעניין אותי

אף פעם לא חיבבתי אותו בלשון המעטה.. אבל ג'ני מעשנת פסיבית.. ולזה אני לא מוכן

Alias4Ever

New member
נכון ואם..

יהיו להם ילדים (בעעעעחחח) אז הם יוולדו מעשנים פסיביים (כמוני) ואני לא מוכנה שהם יסבלו את זה...אבא שלי הפסיק בגיל 7 לא בגלל שלא התחשק לו יותר אלא בגלל שאני (!!!) הייתי בסכנה ממשית (נשמע מפחיד אהה?) ומאז אני חושבת שאני אלרגית לסיגריות או משהו כזה...

aliasBOY

New member
../images/Emo10.gif מזל ששהוא הפסיק

יצא לי פעם להעיר לאמא אחת שישבה עם הן שלה באוטו שהיה לבן מרוב עשן והיא סתכלה עליי כאילו אני הדפוק...

Alias4Ever

New member
אני יודעת...(מן הסתם מזל)

אני אומרת לך הורים מעשנים זה ממש מכה..כאילו מילא אתם דופקים לעצמכם (ולחברים שלכם אגב) ת'חיים אבל מה הילדים אשמים? כאילו מישהו שאל אותם אם הם רוצים לעשן? איפה הבחירה החופשית??? תחשוב על זה כאילו מהרגע שאתה נכנס הבייתה אתה מעשן נונסטופ...עוד לפני שאתה מודע לסביבה שלך בכלל...לא יודעת איך להסביר את זה...גם תחשוב על נשים שמעשנות בזמן שהן בהריון...(למרות שזה לגמרי אסור..כמו גם לשתות אלכוהול) זה בכלל התעללות...

aliasBOY

New member
תודה../images/Emo9.gif

וזה מזה נכון.. זה כמו שההורים שלך יכריחו אותך אם להיות מרגלת
אבל רציני זה מכה גם בכיתה שלי יש מלא מעשנים

LemonLimeLilach

New member
טוב שלא כולם מתחילים לעשן בכיתה ז'

הילדים של היום
אין, ההורים שלי כל כך אנטי עישון שאם דודים שלי (מעשנים כבדים) באים לבקר, אמא שלי שולחת אותם לחצר כדי לעשן שם.

למעלה