תמונות חדשות של ג'ניפר

Alias4Ever

New member
אי אפשר לקרוא להורים

שלי אנטי עישון כי דודים שלי מעשנים כבדים והם לא אומרים להם כלום אבל הם יודעים שאנ יבחיים לא אגע בסיגריה (וגם לא בנרגילה) ועל סמים בכלל אין מה לדבר...

LemonLimeLilach

New member
אני אנטי עישון ועדיין

ניסיתי סיגריה אחת ונרגילה. תמיד צריך לנסות לפני ששוללים.

aliasBOY

New member
לא הכי נכון

אז תקחי סמים? תעשי סקס בלי קונדום? *סתכלו חתימה
* אני לקחתי שאכטה מנרגילה וזהו ובעז"ה לא כלום יותר...

LemonLimeLilach

New member
טוב, אני לא אקח סמים

כי לא בא לי לדפוק לעצמי את המוח, אבל שאכטה פעם ב לא תעשה כלום
האמת היא שציפיתי ליותר מהסיגריה והנרגילה.. סיגריה, פחח אין לזה שום טעם, לא מגעיל ולא טעים, סתם בזבוז, עדיף ללעוס מסטיק. ונרגילה עם כל הריח הטוב שזה עושה מסביב (תלוי איזה נרגילה, בעצם), אין לזה שום טעם על הלשון, זה רק כיף ככה לנשוף את האוויר החוצה חח

Alias4Ever

New member
מצטערת להרוס לך

אבל שאכטה אחת מסמים כן יכולה לדפוק אותך הרבה יותר ממה שאת חושבת..

Alias4Ever

New member
טוב באמת כמו שאיתי אמר

זה לא ממש נכון אבל אני כן ניסיתי סיגריה ז'תומרת לקחתי שאכטה אבל מה שהיה מוזר זה שלא הרגשתי שום טעם..כאילו חשבתי שזה יהיה מגעיל בטירוף אבל אולי בגלל שהדחקתי את המנהג הזה ונגעלתי ממנו כל כך הרבה זמן אני אפילו לא שמה לב שהוא..בכל אופן לא נהניתי מזה ואני עדיין לא יודעת מה כולם מוצאים בזה...לדעתי אנשים שמתמכרים לדברים כאלה הם פשוט חסרי אופי וכל דבר שקורה הם בורחים ל"סיגריה" זה מגעיל זה הורס ת'חיים וזה לא "קוווווול"...בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

Alias4Ever

New member
וואי ספר לי על זה..

הייתה לנו מסיבת חנוכה במועדון (מסיבה מגעילה בטירוף לעומת שנה שעברה שהיה פ33ה) וכל הבצפר היה (משהו כמו 1000 תלמידים) ומלא מעשנים..וגם המון מהכיתה שלי עישנו..ילדים שבחיים לא חשבתי..ולא רק שזה הפריע לרקוד כי לא יכולים לנשום...גם נכוויתי...וממש פחדתי שהשיער שלי ישרף בסוף...

למעלה