../images/Emo97.gifשוש 9 הנה לך מה שאמי ז"ל היתה
חג שמח. אמא היתה עושה. קרפיון מחלוק לחימישה. בצל. שום. רסק עגבניות. מיץ לימון. כוסברה ירוקה. מלח. המרק : לקצץ בצל אחד גדול. לקצץ שישה שיני שום. לקחת סיר ולשים שמן ,לטגן את הבצל והשום עד הבקרה,להוסיף כ100 גרם רסק עגבניות להוסיף מלח,פלפל שחור . לערבב היטב ולהוסיף את הדגים ולערבב שהדג יספוג את הטעמים. לסחוט שני לימונים ולהוסיף למרק,להרתיח כ15 דקות. ורק כחמש דקות לפני הסרת הסיר מהאש להוסיף את הכוסברה שחתוכה גס. אחרי חמש דקות אפשר להגיש. חובה לטעום טרם הגשה עם חמוץ פשוט להוסיף קצת סוכר. אנחנו מוסיפים כמה עלי קרי שנותן לזה טעם נפלא. לבריאות מאיר כרמיאל