תמונות מאתמול בערב

פוקסי99

New member
תמונות מאתמול בערב

שולחן ערוך על השולחן מפוזרים עלי כותרת של פרחים לצערי האוכל וההגשה היו חייבים להיות כשרים למהדרין ולכן השימוש בכלים חד פעמיים.
 

פוקסי99

New member
צלי בקר

הפעם בישלתי לא בסיר לחץ מכוון שהסיר שלי לא נחשב כשר צלי כתף מס 5 2 בצלים חתוכים לרצועות 5 עלי דפנה כ8 גרגיר פלפל אנגלי 2 כפות חוויג למרק 2 פלפלים חריפים חתוכים לרצועות 6 שיני שום כתושות מלח פלפל שחור (אפשר גרגירים) עגבניה שלמה חצי צרור כוסברה מניח סיר על האש ללא שמן נותן להיתחמם ומניח את נתח הבשר על צד אחד לאחר כדקה כאשר הצד מקבל צבע חום הופך לצידו השני וכך מסובב עד אשר כול הנתח "נסגר" . מוציא את נתח הבשר מוסיף מעט שמן (לא מנקה את הסיר משאיר את הנוזלים מאשר נראים שרופים מהטיפול בנתח) שם את הבצל לאחר שקיבל צבע זגוגי מוריד לאש נמוכה מוסיף את השום הדפנה פלפל אנגלי פלפל שחור והפלפל החריף והמלח ומטגן תוך בחישה. מוסיף 4 כוסות מים בוחש הייטב עד קבלת מרק מוסיף שני כפות חוויג' והעגבניה מעלה את האש עד לקבלת רתיחה מוסיף את נתך הבשר מוריד את האש לנמוכה (שהנוזלים יבעבו קלות) לכ3 שעות. מוציא מהסיר חותך לפרוסות מחזיר לסיר מוסיף כוסברה לעוד כחצי שעה עד אשר הבשר רך ניתן לסנן את הנוזלים ולהגיש בקערית נפרדת בתאבון
 

פוקסי99

New member
מתכון

חזה עוף כמה שיותר דק(ניתן לדפוק הייטב) 3 בטטות מבושלות בזיליקום קצוץ דק 3 שיני שום כתושים מלח פלפל שחור למעוך הכול הייטב למחית להניח את חזה העוף לשים כף בערך לגלגל ולסגור עם קיסם לגלגל בקמח לגלגל בביצה טרופה לגלגל בפרורית ולטגן לי יצא בערך 15 יחידות מכמות המילוי בתמונה הבלילה
 

פוקסי99

New member
ומוכן להגשה

השניצלים קלים להכנה מאד מרשימים להגשה יש להזהיר את האוכלים שיש קיסם המחזיק את הגליל או להוציא את הקיסם לפני ההגשה כול טוב
 
../images/Emo97.gifפוקסי בבקשה מתכון של השניצל ה

פוקסי ערב טוב. בבקשה את המתכון של השניצל הממולא. נראה טעים חבל"ז מאיר כרמיאל
 
../images/Emo97.gifשוש 9 הנה לך מה שאמי ז"ל היתה

חג שמח. אמא היתה עושה. קרפיון מחלוק לחימישה. בצל. שום. רסק עגבניות. מיץ לימון. כוסברה ירוקה. מלח. המרק : לקצץ בצל אחד גדול. לקצץ שישה שיני שום. לקחת סיר ולשים שמן ,לטגן את הבצל והשום עד הבקרה,להוסיף כ100 גרם רסק עגבניות להוסיף מלח,פלפל שחור . לערבב היטב ולהוסיף את הדגים ולערבב שהדג יספוג את הטעמים. לסחוט שני לימונים ולהוסיף למרק,להרתיח כ15 דקות. ורק כחמש דקות לפני הסרת הסיר מהאש להוסיף את הכוסברה שחתוכה גס. אחרי חמש דקות אפשר להגיש. חובה לטעום טרם הגשה עם חמוץ פשוט להוסיף קצת סוכר. אנחנו מוסיפים כמה עלי קרי שנותן לזה טעם נפלא. לבריאות מאיר כרמיאל
 

pumiki11

New member
הכל פשוט מדהים!!!

אפשר בבקשה את המתכון לבולונז??? תודה וחג שמח
 
למעלה