תמונות מאתמול בערב

פוקסי99

New member
סלט ירקות טריים

אני משתמש בעגבניות שרי מוסיפים המון ולימון טרי ישר מהעץ

פוקסי99

New member
גלילת סילאן תמרים ואגוזים

מכוון שנשארה לי חצי חבילה של בצק עלים אילתרתי את המצכון הזה ולהפתעתי יצא מוצלח מאד

אני רוצהההההההההההההה

1. מרק תימני 2. את החלה המהממת 3. את הסחוג הירוק הטרי...אמאל'ההההההההההההה על הבוקר להרוג אותנו ככה? פוקסי הכל נראה כל כך יפה, טרי וטעים....כל הכבוד

פוקסי99

New member
מרק תימני וחלה

מרק תימני 2 עגבניות לגרד 5 שיני שום 2 כף חוויגי למרק לטגן בסיר עים מעט שמן להוסיף את חלקי העוף 3 תפוחי אדמה 2 בצלים 2 גזרים חתוכים לרוחב ועגבניה אחד שלמה ולמי שאוהב חריף להוסיף פלפל חריף טרי אחד ברוב המקרים מוסיפים חילבה שהיא כבר חריפה מים לפי גודל הסיר 1 כף אבקת מרק ומלח לקראת הסוף לטעום ולתקן להוסיף קוזברה קצוצה

פוקסי99

New member
חלה

החלה מבוססת על בצק בסיסי 1.5 קילו קמח 1.5 כף שמרים יבשים 2 כפיות מלח וכ3.5 כוסות מים לש הכול לבצק חלק ולא דביק משאיר להאבחה עד פי שניים לפחות בוצע ל3 יחידות כול יחידה מגלגל לנחש באורך התבנית קולע לחלה מורח חלמון ביצה מדולל במעט מים בוזג שומשום מפעיל את התנור ב200 מעלות כאשר התנור חם מכניס למרכז התנור עד שמשחים יפה דוחף באלכסון לראורך החלהשיפוד עץ יוצא נקי החלה מוכנה. ברוב המקרים אנח אופה את החלה הזאת גם לשכנים כקישוט לשולחן אבל ברוב המקרים היא נאכלת עד סופה פוקסי

bali

New member
מנהל
YYY איזו סעודה לתפארת

הכל נראה טעים טעים
כל הכבוד

פוקסי יקירי ../images/Emo140.gif

האמת אהבתי הכל השולחן נראה מסודר יפה אהבתי את שילוב הצבעים הסלטים יאמיי החלהההההההההההההההההההההההההההה אני גם רוצה איזה יופי השניצל הממלוא המרק תימני נראה יאמייייייייייייייייייייייי והחילבהההההההההההההה איך בא לי אני היום אקנה והסלט וולדורף מעדן עולמי מזמן לא הכנתי לי מה אגיד או אומר בשתי מילים הכל מצויין
שהייה לכם כל טוב אני מכתירה אותך למלך
ואתה כבר יכול לפתוח חב' קטרינג "מטעמי הבית" אאה גם מצאתי לך שם אני ממליצה בשמחות אני אזמין אצלך מטעמים כל הכבוד איש יקר

MAGIG

New member
גם עם כלים חד פעמיים הכל נראה לעילא

הכל נראה טעים ומשובח
, שלא לדבר על המבחר הרב - ממש מעולה. מגי

למעלה