קישור Alligator snapping turtle
י יונתן ורונסקי New member 11/4/07 #40 צב נשכן זה שם לסוג של צבים שמגיעים מצפון אמריקה ויש להם נטיה לנשוך, וזה בלשון עדינה... צב אליגטור נשכן זה זה אחד המינים בתוך הסוג, אבל לא כל צב נשכן הוא צב נשכן אליגטור.
צב נשכן זה שם לסוג של צבים שמגיעים מצפון אמריקה ויש להם נטיה לנשוך, וזה בלשון עדינה... צב אליגטור נשכן זה זה אחד המינים בתוך הסוג, אבל לא כל צב נשכן הוא צב נשכן אליגטור.
T tesnake New member 10/4/07 #36 לירון צודק אלו הם צפעי עצים הם נקראים eyelash pit vipers למרות שקשה לראות ... השם הלטיני: bothriechis schlegelii
לירון צודק אלו הם צפעי עצים הם נקראים eyelash pit vipers למרות שקשה לראות ... השם הלטיני: bothriechis schlegelii
T tesnake New member 10/4/07 #35 ליאור צדק זו אכן ממבה שחורה ליתר דיוק-dendroaspis polylepis יש הקוראים לו "הנחש הארסי בעולם".
T tesnake New member 10/4/07 #33 ה"עוד תמונה לא טובה" היא סוג של bushmaster שנקרא : lachesis melanocephala עוד צפעוני ענק מדרום אמריקה.
ה"עוד תמונה לא טובה" היא סוג של bushmaster שנקרא : lachesis melanocephala עוד צפעוני ענק מדרום אמריקה.
T tesnake New member 10/4/07 #32 ה"תמונה לא טובה" היא עכסן מדרום אמריקה שנקרא crotalus durissus . צפעוני שכזה
T tesnake New member 10/4/07 #31 הצב עם הרגליים האדומות נראה כמו red foot tortois . לא בטוח לגמרי בקשר לשם הלטיני..
T tesnake New member 10/4/07 #30 הצב הקטן והחמוד נראה כמו פרט צעיר של:rehinoclemmys pulcherrima צב מים יפה מדרום אמריקה
A aaalmoggg New member 11/4/07 #44 יש לי גם את הצבים האלו כמה אפשר למכור אותם? בכמה אפשר למכור צבים כאלו?
י יונתן ורונסקי New member 11/4/07 #45 הצב שיש לך זה צבגון אדום אוזן ולא מה שמופיע בשרשור. הצבים שלך אסורים בסחר ולמעשה זאת אפילו עבירה על החוק לגדל אותם ללא היתר מרשות הטבע והגנים.
הצב שיש לך זה צבגון אדום אוזן ולא מה שמופיע בשרשור. הצבים שלך אסורים בסחר ולמעשה זאת אפילו עבירה על החוק לגדל אותם ללא היתר מרשות הטבע והגנים.
A aaalmoggg New member 11/4/07 #46 יש לי 2 הבאתי אותם באופן לא חוקי יש לי 2 הבאתי אותם מבלגיה ולא תפסו אותי ראיתי כאן שמוכרים ב200 שקל לאחד ושם קניתי כל אחד ב8 יורו אז אמרתי לעצמי זה רווח טוב אולי נביא עוד כמה ונמכור במחיר כזה . אמרו לי שזה לא חוקי להעביר מארץ לארץ אבל לא אמרו לי שאסור למכור זה חדש לי
יש לי 2 הבאתי אותם באופן לא חוקי יש לי 2 הבאתי אותם מבלגיה ולא תפסו אותי ראיתי כאן שמוכרים ב200 שקל לאחד ושם קניתי כל אחד ב8 יורו אז אמרתי לעצמי זה רווח טוב אולי נביא עוד כמה ונמכור במחיר כזה . אמרו לי שזה לא חוקי להעביר מארץ לארץ אבל לא אמרו לי שאסור למכור זה חדש לי