תמונות של זוחלים מחו"ל (גני חיות)

snakeman404

New member
שמע,זה לא חכם להבריח בע"ח מחו"ל,

ואחרכך לבוא ולספר את זה ככה.. זה לא חוקי וזה לא משתלם! אני מקווה שמישהו מרט"ג יראה את זה ויעשה משהו..פשוט גועל נפש! לך תקרא קצת על הצבים האלה ועל הפגיעה שלהם בטבע שלנו,אולי תלמד משהו..

aaalmoggg

New member
טוב אני לא ידעתי סליחה ותודה שאמרת

טוב אני לא ידעתי סליחה ותודה שאמרת לי כי זה נשמע קצט כיף כלכלית אבל לא ידעתי שזה גורם נזק אז אני מצטער

aaalmoggg

New member
אבל קניתי להם את כל הציוד ומזרקה

ועכשיו אני אתרום אותם לגן חיות ?

aaalmoggg

New member
תשמע אחי הצבים גם לא בחצר שהם

יכולים לזעם את הסביבה או להעביר מחלה כלשהי ופעם בשבוע אני מחליף את כל המים ושם מין חומר כזה שהוטרינר אמר לשים. ומוזר שהוא לא אמר לי כלום על זה שאסור לגדל אותם. הם אצלי כבר מלפני שנה בערך

snakeman404

New member
בקיצור-

יותר מדי צבים כאלה ברחו לטבע או שוחררו בטבע ע"י מגדלים, הצבים האלה יותר חזקים ואגרסיבים מצבי הביצות שלנו והם משתלטים על בריכות המים, ישנם כמה מקומות שהמצב גרוע מאוד! כרגע הצבים שלך קטנים,הם יגדלו ויהיה לך קשה להחזיקם בבית,כמו שקרה להרבה אנשים אחרים והם פשוט שיחררו אותם.. מאיפה אתה? כדי שנוכל לעזור לך למצוא להם מקום מתאים..

aaalmoggg

New member
אני מנתניה ואני מתכוון גם לגדל אותם

עד יום מותי או מותם כי זה משהו שנקשרתי אליו ואם נגיד אני רוצה לשחרר אותם שהם גודלים לגודלם המקסימלי אז מה אתה רוצה להציע לי לשים אותם בנחל אלכסנדר או לשים אותם באיזה גן חיות ? אני גם ראיתי בספארי ואני גם בונה מזרקות בשביל הצבים.

לא לא לא לא לא לא לא ../images/Emo31.gif

אתה קורא את מה שכתבו לך? בשום מצב אסור לך לשחרר אותם לנחל אלכסנדר או לכל נחל אחר בישראל!!!! צבגון אדום אוזן הוא מין פולש. בגלל שאנשים נפטרו ממנו על ידי שחרור לנחלים בארץ הוא מעמיד בסכנת הכחדה את המינים המקומיים של הצבים. הוא דוחק אותם וגורם להעלמותם! אז אם כבר עשית את העברה ואתה מגדל אותם בבית, תעשה לפחות כל מאמץ לשמור אותם אצלך! אם אתה רוצה להיפטר מהם בשלב כלשהוא פנה לגורמים שנכתבו בהודעות למעלה. למרכז להצלת צבי ים במכמורת לבית החולים לחיות בר בפארק אפק או לספארי ברמת גן אתה יכול ליצור קשר ונדאג איכשהו שיאספו אותם ממך. אז בבקשה, תנסה לא להיות שותף פעיל בהכחדת הצבים המקומיים. תודה

aaalmoggg

New member
יפה שאת דואגת לטבע. אני חשבתי

שsnakeman404 חושב שאני צריך כבר עכשיו לקחת אותם לאיזה שהוא מקום וחשבתי אולי הוא הולך להציע לי כאופציה לשים אותם בנחל אלכסנדר. זה לא שחשבתי על זה באופן אישי אני לא שם אותם באף מקום שלא טוב להם ולא ישם אותם במקום שלא טוב להם אני גם כמוך רוצה בעד הטבע. וזה שאני מחזיק אותם אצלי בבית, זה לא אומר שאני הולך לזרוק אותם היום או מחר . כמו שאמרתי אני יטפל בהם עד יום מותי (או מותם???) . רציתי לשאול כמה זמן בערך הצבים חיים? תודה על הדאגה קרן ממני אלמוג כהן.

snakeman404

New member
לא התכוונתי שתשחרר אותם בטבע,

אם זה מה שהבנת אז אני מצטער.. אני שמח שאתה לא מתכוון לשחרר אותם,כבר אמרתי למה.. אבל אני עדיין חושב שכדאי לתת אותם לאחד המקומות שקרן אמרה..

aaalmoggg

New member
אחי יש לי גם בעיה שאני לא רואה הרבה

מקורות מידע עליהם ואם כבר אני מוצא משהו זה על איך לטפל בהם מה המקומות המתאימים לגדל אותם וזהו . וחוץ מי זה בכללי אני רואה רק שחובבי צבים וזוחלים הביאו אותם (http://icb-reptiles.com/site/reptile.asp?RecordID=1029)http://www.mypet.co.il/mypet/articles/articles.asp?id=66&category=7#self

aaalmoggg

New member
שלום לך snakeman404

יש מצב אני משיג אישור מאיפה שהו כדי להחזיק אותם? כי הם בתוך הבית שלי ואף אחד בקושי נוגע

snakeman404

New member
אף אחד לא יתן לך אישור לגדלם בבית..

תקרא את מה שכתבתי למעלה..

naja

New member
הייתר אחזקה.

את ההיתר מקבלים מהרט"ג. אתה יכול לפנות אליהם בטלפון 02-5005444 למחלקת הייתרים ואכיפה.(תבקש את אריה).

למעלה