קלר?
A aaalmoggg New member 15/4/07 #71 שלום לך snakeman404 ראיתי כרגע שהצבים של אכלו כמו חרק קטן כזה שעף . זה בסדר שהם אכלו אותו ?
O omer356 New member 10/4/07 #23 ../images/Emo2.gif כוח אפור? אני דיי מרובע במחשבה שלי.. כניראה שלא חשבתי על זוחל א"י.. אתה סגור על זה? הראש שלהם בדרך צר יותר....
../images/Emo2.gif כוח אפור? אני דיי מרובע במחשבה שלי.. כניראה שלא חשבתי על זוחל א"י.. אתה סגור על זה? הראש שלהם בדרך צר יותר....
י יונתן ורונסקי New member 11/4/07 #39 תודה רבה על התמונות בפעם הבאה כדאי מאוד להקטין את התמונות הן גם יעלו יותר מהר וגם יראו יותר טוב, גודל של חמש מאות על שבע מאות פיקסלים יהיה טוב. ותשתדלי לשרשר כל תמונה להודעה המקורית שלך וכך כשיגבו לתמונות ניתן יהיה לדעת לאיזו תמונה שייכת התגובה.
תודה רבה על התמונות בפעם הבאה כדאי מאוד להקטין את התמונות הן גם יעלו יותר מהר וגם יראו יותר טוב, גודל של חמש מאות על שבע מאות פיקסלים יהיה טוב. ותשתדלי לשרשר כל תמונה להודעה המקורית שלך וכך כשיגבו לתמונות ניתן יהיה לדעת לאיזו תמונה שייכת התגובה.
S SpikyLips New member 11/4/07 #41 התמונות עלו לי תוך מספר שניות וגם הקטנתי אותן ב50% מהתמונה המקורית כנראה שזה לא היה מספיק לגבי השרשור, מצטערת שכחתי לגמרי לעשות את זה, לא הייתי בפורום כבר מלא זמן...
התמונות עלו לי תוך מספר שניות וגם הקטנתי אותן ב50% מהתמונה המקורית כנראה שזה לא היה מספיק לגבי השרשור, מצטערת שכחתי לגמרי לעשות את זה, לא הייתי בפורום כבר מלא זמן...