תמי.......כנסי......

• פותח הנושא ReiKo
  • פורסם בתאריך

just4fun

New member
אמת.

ובינינו,כל הגדודים כולם בכל זאת היו משאירים את נסיון הצעידות הארוכות שלהם מהאימונים בצד-אם המלחמה לא הייתה מתרחשת. בנוגע לפעילות אין ספק,מסכימה לגמרי. הצבא מאוד מאוד סקפטי ופחדן בכל הנוגע להכנסת בנות לגזרות חמות במיוחד. וממש לא מתוך חוסר יכולת,אלא מתוך נורמות וצורת פעילות במשך עשרות שנים. הוא פשוט לא מוכן לזה עדיין... אולי בעתיד יחליטו שהעירנות שלנו יכולה לשמש לדברים טובים יותר מלהקפיץ סיור כשיש נגיעה. ובינינו פעם שנייה,בוא נדבר על נושאים מעניינים יותר. אני שנה באזרחות זה כל כך רחוק ממני כשעוד שבועיים אני על מטוס לארץ האפשרויות...................[למטרות פנאן לא למטרות עזיבת הארץ...שלא יקפצו עליי כאן]

DoubleD

New member
גדוד רותם הגיע לצפון.

והדברים העיקריים שנאמרו כאן הם שבנות לא יכולות לעשות דברים שבנים עושים. ואני אומרת, אם זה נותן לך יותר ביטחון עצמי ותצליח לאכול יותר בוץ ככה ולהציל את העלמות העדינות בעורף- מה טוב. מה שכן, ברגע האמת יש כ"כ הרבה בנות (לא בודדות בכלל, כן אפילו צבא שלם) שיכולות דארלינג, לא רק לעשות דברים שבנים עושים אלא לעשות אותם יותר טוב. בגלל שהן בנות. דאטס איט. זו עובדה שמותר לך להתכחש אליה בשביל עצמך אבל בפומבי אתה תקבל כאפה מצלצלת. אנחנו המין היפה לא המין החלש. הסיבות שלא מקימים יחידת חי"ר-נשים ע"פ הקריטריונים המקובלים בצבא הגברי החסון החזק עם כל הזין - הן אך ורק סיבות פוליטיות. פשוט אף אחד לא רוצה לקרוא בעיתון על בחורות שהתפוצצו בטנקים, שדרכו על מוקשים ושנחטפו ונאנסו בשבי. זה פשוט עולם כזה. חוץ מזה שכל הרוע בעולם נובע מתסכול מיני :)

Misha345

New member
איפה ראית שצחקתי או ירדתי על תרומה

או שירות קרבי של נשים? תראי לי את זה בבקשה.... אני מחכה ישר לקפוץ ולעשות עליהום

Misha345

New member
הזין הושג

עכשיו הגיע זמן השקילה, פותחת פה ועושה אההההההההההההה

ק ד ו ש

New member
../images/Emo6.gif יששששששששש!!!!!!!

חחח אני נקרע פה באלוהים. אני לא מבין איך אנשים האמינו לפוסטמה הזאת...! עלק קצינה בגבעתי, ברור... רייקו, קח שווארמה עליי, עשית לי את היום.

Lady McBeth

New member
היא חשבה שמישהו יאמין שלגבעתי יש כאלה הקצאות?

גם חולת נפש וגם טיפשה. ריקו, תמיר, מישקה - עמכם הסליחה.

ק ד ו ש

New member
אם רשמת את ההודעה ברצינות

אז כן, בגבעתי יש נשקים כאלה, וגם יותר טובים.

למעלה