תמי.......כנסי......

• פותח הנושא ReiKo
  • פורסם בתאריך

Lady McBeth

New member
חח, יא מכוער

מה לא הבנת באייקון של
?

MrAnderson

New member
תכלס בכל חטיבות החיר היו נשקים כאלה.

תלוי אם יש לפוגה איזה תרומה בשביל הידיות והפנסים... עכשיו חשבתי על זה... אני יודע איך תפסו אותה..... כל הנשק הזה ואין מארס....נו באמת! ישר למצ"ח!!!

לא שבאמת אכפת לי מגבעתי, אבל...

יש להם הקצאות מטורפות. כל הזמן היו דוחפים לנו פנסים וידיות וכוונות טלסקופיות חדשות מהשקית. יש כאלה כמו ה"קצינה" הזאת שזה עושה להם את זה. אני סתם הרגשתי שזה כבד אז הייתי דוחף את זה לארונית לפני יציאות הביתה. פעם אחת גם שמתי את כל הנשק קומפלט בארונית כשיצאתי.. אבל על זה כבר נשפטתי :/ אז תגידי על החטיבה הזאת מה שאת רוצה, אבל להגיד שאין להם הקצאות זה מוגזם... ומועדון קרב זה סרט מעפן, תמי.

מכירים את הסיחפור מפורום סדירים?!

אורית אוג 01. אחת ש*פתאום* נהייתה אדומה שם, טוענים לקשר עם המנהל, והיא הייתה מספרת שהיא קצינה לוחמת וכולם היו צוחקים עליה על זה, עכשיו עושים שם כולבוטק, אתם חייבים להכנס לראות!

IrIsH BaBe

New member
"מומחה"

פה למשל אפשר לעשות את רייקו מומחה לענייני קללות

ReiKo

New member
אל תשימו עליי אדום למה אני אשתולל...

שונא הפועל יחיה

IrIsH BaBe

New member
טוב יא מסומם!

נבקש מתפוז אנשים שיתנו לך צבע ירוק שתוכל להטמע בתוך הפרדסים שלך

Lady McBeth

New member
"להסתנן"?

הסוללות פרושות בשטח. אין ש.ג. יש המון קצינים שמסתובבים בסוללות תותחנים שבכלל לא קשורים לתותחנים. וכשאתה עסוק בירי חי 24 שעות ביממה, לאפחד לא ממש איכפת מי זו הקצינה מגבעתי שמסתובבת שם.

Lady McBeth

New member
חחח..מה זה "עזרה" להם?

היא לא עזרה לאף אחד. מה היא יכלה לעשות? להרים פגזים? לנהל אש? כולה הסתובבה שם כמו מפגרת.. "עזרה להם"... חחח...שתלך לעזור לעצמה קודם, החולת נפש הזו

העזרה הבכי טובה שהייתה יכולה להעניק במלחמה

לסוללה של תותחנים היא מציצה לכל לוחם מותש בסוף כל יום..,אה,וגם איזה לק לבנות שיש שם.

Lady McBeth

New member
הייתה 3 בנות בצפון (מהגדודים)

כל השאר הן בחורילות מהMLRS ... ותכלס אחרי הרמת פגזים כל היום לא נראה לי שמישהו היה מעדיף מציצה על פני שינה.

למעלה