תמריצים באיגרוף חובבני- מתוך התקנון

daskaliano

New member
תמריצים באיגרוף חובבני- מתוך התקנון

תקנון תמריצים - 2005/07/28 20:55 לכל האגודות שלום רב הכנסנו תקנון לתמריצים עבור הישיגים בינלאומיים וארציים למתאגרפים ולאגודות החומר החדש נמצא בתחום התקנונים איגוד האגרוף בישראל ע"ר 7 – 493 – 024 – 58 תקנון לתמריצים הנהלת איגוד האגרוף בישראל מעונינת בהתקדמות הענף והספורטאים והאגודות , ולמרות התקציב הנמוך שמגיע לאיגוד האגרוף . ההנהלה החליטה ותמשיך לתת תמריצים לספורטאים ואגודות . *מדליה ארד אליפות אירופה לב"ס ( לפחות ניצחון ) = 250 ש"ח * מדליה כסף אליפות אירופה לב"ס ( 2 ניצחונות ) = 500 ש"ח * מדליה זהב אליפות אירופה לב"ס ( 3 ניצחונות ) = 1000ש"ח ______________________________________________ * מדליה ארד אליפות אירופה /עולם לקדטים ( לפחות ניצחון) = 1000 ש"ח * מדליה כסף אליפות אירופה /עולם לקדטים (2 ניצחונות ) = 1500 ש"ח * מדליה זהב אליפות אירופה /עולם לקדטים (3 ניצחונות ) = 2000 ש"ח _____________________________________________ * מדליה ארד אליפות אירופה /עולם ונוער ( לפחות ניצחון )= 1500 ש"ח * מדליה כסף אליפות אירופה /עולם ונוער (2 ניצחונות ) = 2000 ש"ח * מדליה זהב אליפות אירופה /עולם ונוער (3 ניצחונות ) = 2500 ש"ח ____________________________________________ * מדליה ארד אליפות אירופה /עולם לגברים ( לפחות ניצחון )= 2000 ש"ח * מדליה כסף אליפות אירופה /עולם לגברים (2 ניצחונות ) = 2500 ש"ח * מדליה זהב אליפות אירופה /עולם לגברים (3 ניצחונות ) = 3000 ש"ח _____________________________________________ * מדליה ארד אליפות אירופה /עולם לנשים ( לפחות ניצחון )= 2000 ש"ח * מדליה כסף אליפות אירופה /עולם לנשים (2 ניצחונות ) = 2500 ש"ח * מדליה זהב אליפות אירופה /עולם לנשים (3 ניצחונות ) = 3000 ש"ח _______________________________________________ * מקום חמישי באליפות אירופה / עולם לנוער עם שני ניצחונות = 500 ש"ח __________________________________________________ תמריץ לאגודות באליפיות ישראל אלופת המדינה = 3000 ש"ח מקום שני בטבלה = 2000 ש"ח מקום שלישי בטבלה = 1000 ש"ח _________________________________________________ הערה : הסכומים האלה יכולים להשתנות לפי המצב הכספי של האיגוד ולפי החלטת ההנהלה ___________ ___________ _____________ ד"ר ויליאם שחאדה אמין בדארנה ד"ר גולדשתיין אגנט מנכ"ל יו"ר גזבר

daskaliano

New member
התייחסותו של בועז פולני לד"ר שחאדה

ד"ר ויליאם שחאדה - תודה רבה על ההתיחסות - 2005/07/28 01:44 ד"ר ויליאם שחאדה - תודה רבה על ההתיחסות הרצינית והמהירה ועל הפרטים ששלחת אלי בפקס אתה אדם רציני וחיובי ואתה כמובן מוזמן לבקר אצלינו תמיד ולהיות אורח שלי בתל אביב בכבוד רב ובידידות בועז פולני מכבי ת"א תשובתו של שחאדה: לידידי בועז מקווה שנצליח ביחד ובודאי אגיע אליך למועדון בקרוב שיהיה לכם בהצלחה

daskaliano

New member
סקירת גביע העולם ממוסקבה

גביע העולם באגרוף מוסקבה 18.7.05 – 10 (12) מדינות החזקות בעולם השתתפו באליפות גביע העולם באגרוף אשר אורגן במוסקבה בתאריכים 18.7.05 – 10 . איגוד האגרוף הרוסי בראשות של אדורד חוסאינוב עשה הכל להצלחת הטורניר הזה. השתתפו (12 ) מדינות והם : קובה , אמירקה , תאילנד , רומניה , בילורוסיה , קאזכסתן , נבחרת אפריקה , גרוסיה , אדרביגן , קוריה , אוקרינה , רוסיה . המדינות חולקו ל (4 ) קבוצות והתנהלו בינהם תחריות והנה התוצאות של המפגשים אשר נכללו (11 ) משקלים בכל מפגש . קובה – תאילנד = 11:21 קזכסתן – גרוסיה = 13:20 רוסיה – בילורוסיה = 11:22 אדרביגן – קוריה = 15:18 קובה – רומניה = 9:22 נבחרת אפריקה – גרוסיה = 15:14 אוקרינה – קוריה = 15:17 קזכסתן – נבחרת אפריה = 8:22 רומניה – תאילנד = 16:16 רוסיה – אמריקה = 10:22 אדרביגן – אוקרינה = 15:17 קובה – קזכסתן = 16:17 רוסיה – אדרביגן = 9:22 רוסיה – קובה = 15:18 רוסיה הצליחה בגמר לנצח את הנבחרת הקובית בתוצאה 15:18 אחרי קרבות יפות ומענינות שהשתתפו בהן טוב המתאגרפים האולמפים בעולם . קזכסתן ואדרביגן קבלו המקום השלישי . והנה הם שמות המדליות הזהב בגביע העולם 2005 : 48 ולירי ברתמילי – קובה 51 אנדרי הירנאנדיס – קובה 54 אורתיס גולימו – קובה 57 אלכס חשישנקו – רוסיה 60 ירדניס הירנאדיס – קובה 64 אולג קומיסארוב – רוסיה 69 אנדרי בלאנוב – רוסיה 75 מתבי קורבוב – רוסיה 81 יבגני מקרנקו – רוסיה 91 רומנשוק רומן – רוסיה + 91 אסלאם תימוסייב – רוסיה

daskaliano

New member
לגבי קורסי מדריכי אגרוף למעוניינים

שחאדה מנכל האיגוד אורח תגובה:שאלה לד - 2005/07/27 16:10 השנה העברנו קורס מדריכי אגרוף בשיתוף פעולה עם ב"ס למאמנים ומדריכים במכון וימגייט הקורס היה 220 שעות תנאי חשוב לקיום הקורס הוא מספר המשתתפים שאסור להיות פחות מ15 איש החלק העיוני היה במכון וינגייט והחלק המעשי היה במושב עזריה לתלמידי המרכז עם החבר אריק דרוקמן שרכז הקורס ובכפריסיף במרכז האגרוף האולמפי לתלמידי הצפון עם שחאדה אם יש מספיק משתתפים אפשר לתכנן קורס חדש לרשותך

daskaliano

New member
למעוניינים בתחרויות דרוג בחובבנים:

שחאדה מנכל האיגוד אורח תגובה:שאלה לשחאדה - 2005/07/27 15:58 בשבת הראשון מכל חודש שעה 14 משקל שעה 15 התחלת התחרות כל התחריות מתבצעות בשתי זירות אולמפיות ברוך הבא.

daskaliano

New member
למעוניינים בקורס שופטי איגרוף:

להתקשר לאיגוד האגרוף 049963598

daskaliano

New member
מועדון אגרוף חדש נפתח בקרית גת

פתיחת מועדון אגרוף חדש בקרית גת!!! - 2005/07/27 06:22 ערב טוב לכולם!!! אני שמח לבשר על פתיחת מועדון אגרוף חדש בקרית גת!!! אחרי יותר מ30 שנה של מסורת אגרוף בעיר אך ללא תנאים הולמים אנו שמחים להודיע על פתיחת מועדון אגרוף ברמה בין לאומית. המקום בגודל של כ400 מר כולל בתוכו זירה אולימפית 6 על 6 על במה ענקית וכמובן הרבה ציוד נדרש! אנו נשמח כמובן לארח קבוצות המעונינות לקיים מפגשים וכמו כן השאיפה היא לארח תחרויות! פרטים על אירוע הפתיחה הרשמי ינתנו בהמשך

daskaliano

New member
התרשמות הד"ר שחאדה מרמת האליפות

תודה יעקב רמה המתאגרפים היתה גבוה מדי כולם היו מתאגרפים אולמפים ואלופי עולם שמות כמו ולירי ברמילי אורתיס גולימו אנדרי הירנאנדיס אולגקומיסרוב אנדרי בלאונוב יבגני מקרנקו רומן רומנשוק ואחרים הם הפגינו רמה גבוה מדי שמתבססת על מהירות מהירות ומהירות עם כושר גופני מעולה התקפות בלי הפסקות ומותיבתציה לחימה לא נורמלית היה כיף להיות בגביע העולם דרך אגב סדרתי כסטה של הגמרים והולך להעתיק אותה ולחלקה על המאמנים והאגודות.

daskaliano

New member
לכל מי שיש שאלה מוזמן לשאול

את ד"ר שחאדה בפורום האיגרוף או כאן ואני אעביר את התשובות.

garey

New member
דסקלו ידידי לא טונים כי אסור לענות

גם שאתה רושם את הכתובים היפים ביותר ,לא עונים ולא מיתיחסים למעט 2 -3 אנשים ,קיבלנו נידוי או פינוי מהפורום ,ללא חסימה ,תבינו אתם לא רצויים ,כניראה שבכניסה לשאלות בהקשר לאיגוד ,האיגרוף המיקצועני ,והקיבוקס והתאילנדי ,השפיעו על חשיבתם של ראשי הענף , אנו מפריעים לשלוותם ,לעבודם המבורכת למרות הכל העשיה היא שלהם, אבל תשובות לשאלות כפי שויליאם שחאדה עונה אין ,למה מדוע הוא כן יכול לענות לכולם ללא חשש ,העם מישהוא חושש ,זה שמראים לנו נציג בארה"ב ,מה זה אומר או נותן לנו ,תקנון האיגוד וחוקותיו כחוק זה מה שרוצים לראות , כמו אל ויליאם שחאדה ,הוא לא פוחד להראות ולהשיב לכולם כולל הכל , מדוע אתם כן ,זאת אני לא מבין ג'רי מזרחי

daskaliano

New member
העיקר שיראו שיש איגוד שעובד באמת

ומזיז עניינים ומוציא ספורטאים לתחרויות ואליפויות בשגרה ולא פעם בשנתיים. יש שיתוף פעולה בין יהודים לערבים - תראה את תגובת מר בועז פולני. יש עבודה יש התקדמות ולאט לאט יפתחו לאנשים העיניים ויבינו שיש איגוד בארץ לאיגרוף והוא פתוח ומקבל את כולם באהבה ובכבוד.

garey

New member
daskaliano עובד בחובבני בהצלחה

סוף סוף רואים את הכיוון האמיתי שלך ,עכשיו אתה גם ליגה וגם חובבני , יעקב בסופו של דבר תיהיה הבוס של הענף ,וואלה מתאים לך , בהצלחה למכון החדש ,מקווה ששם גם ימצאו חניכים ולוחמים טובים , ג'רי

daskaliano

New member
גדול - חשפת את הכוונות האמיתיות שלי

לא מספיק לי אגרוף חובבני אני מעוניין להשתלט על הכל - כמו חברת טבע.

daskaliano

New member
למה אני כותב את כל זה ?

כל הזמן אני קורא דברי בלע על כך שאיגוד האיגרוף הוא מושחת, מפלה בין יהודים לערבים, רקוב, ועוד כל מיני דברי בלע וקלס. אז לידיעת כלל הקוראים הנבונים: א. איגוד האיגרוף קיים רשום ברשם העמותות, מוכר ברשות הספורט, בועד האולימפי הישראלי וחבר בהתאחדויות בינ"ל כמו AIBA ןEABA שהם האיגוד הבינ"ל והאיגוד האירופי. ב. איגוד האיגרוף מתנהל כפי שאתם רואים בשקיפות, תקנוניו וחוקתו מפורסמים באינטרנט וכל דיכפין יכול לקרוא ולעיין בלי חשש מורא או חיסיון כלשהו. ג. עד כה לא היה לאיגוד האיגרוף אתר אינטרנט ופעולותיו ומעשיו לא התפרסמו ולרבים כלל לא היה מושג כי ישנו איגוד פעיל ומהן מטרותיו ייעודו ומעשיו. כעת לאחר ששוחחתי עם מר שחאדה והוא לקח החלטה להרים את האתר והפורום של האיגרוף החובבני בארץ כולכם יכולים לשאול אותו כל אשר תרצו ותוכלו להיות מעודכנים בשלל הפעילויות של האיגוד. ד. אני מקווה שהחשיפה לענף תביא אתכם לתובנה חדשה בנוגע לענף ותמריץ ספורטאים נוספים לשקול את השתתפותם בענף מצויין זה. ה. כמובן שכל עמותה או מועדון המעוניין להירשם באיגוד האיגרוף רשאי ומוזמן לעשות זאת ויתקבלו בברכה. ו. ככל שיהיו יותר ספורטאים בענף כך ייטב לכולם. ז. אני מזמין את כולכם להיות חלק ממשפחת האיגרוף החובבני בישראל ולהיות חברים בפורום המכובד של האיגוד. (כמובן בנוסף לפורום מכובד זה) בברכה יעקב.

garey

New member
נהיניתי לעלותם בארוע באוסישקין

לעבוד איתם ,יש לציין את ד"ר ויליאם שחאדה כאדם הגון לבבי וגם עינו וצנוע ,ואלו לאחר כמה פגישות בת"א איצו, הוסיף אני חייב לו ביקור ,וכמובן שהגיע שוב ליסיף בתחרויות הבאות שם, גם לוחמי החובבני היו אחלה ,עבדו יפה מאוד מהיר מאוד , ושיפוטו של ויליאם הוכיח עד כמה מיקצוען האדם{ מבלי לזלזל באף אחד} בהצלחה להם ,ותיקווה סברסים ללא "קוצים" יענו לאתגרים אלו , ויעקב כל שכתבת על איגוד ושקיפותו כאן אסור לומר זאת , וחבל שכך ,לא מכובד לא ראוי עם כל הצער בדבר , ג'רי

daskaliano

New member
אפשר היום לברר ברשות הספורט הכל

מי מוכר ומי לא. אני תמיד אומר שמי שחמאה מרוחה על ראשו מוטב שלא יעמוד בשמש.

BROWN BOMBER

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד daskaliano

על ההשקעה והתרומה לקידום האיגרוף בישראל... בסוף באמת תהיה מנכ"ל איגוד האיגרוף.... או שאתה מתכוון להישתלט על AIBA???

daskaliano

New member
גם אתה חשפת אותי ידידי BOMBER

ראית את התשובה של ויליאם לגבי קורסי מדריכים ? קדימה הפועל - גייס אנשים מהאזור ויאללה.

BROWN BOMBER

New member
ראיתי את התשובה....

עוד בפורום של האיגוד לפני כמה ימים... אני אנסה לגייס כמה חבריה טובים מהאיזור שלי ... אבל יכול להיות שנמצא אותם אפילו פה בפורום... מה אתה עומר??.

למעלה