תמריצים באיגרוף חובבני- מתוך התקנון

daskaliano

New member
למי מהצפון או מהארץ בכלל שמעוניין

בקורס מדריכי אגרוף חובבני מוזמנים להרשם באיגוד. אם יהיו 15 נרשמים יש סיכוי טוב לפתיחת קורס

go man1111

New member
איככ מי יעשה קורס שם

הכל של מגעיל מושחת הערבים האלה לא סופרים אותנו בכלל אז דסקלו גרי ובראון בומבר צאו הסרט

garey

New member
go man1111 כשלא סופרים מישהו יש

סיבות לכך ,והסיבות לדעתי הם ,תבוא תעלה תיתחרה תוכיח שאתה טוב יותר , ככל שיותר ויותר הצלחה לסברס כך המושכות תעבור לידכם, אני לא קשור לאיגרוף כלל וכלל ,אלה עוזר לקידום התאילנדי כמה שרק אוכל, עם הפסד אחד גורם לך לחשוב כך ולמרות שאתה חושב שניצחו ,אז זה כל הרעש סביב הפסד אחד ,מה קרה נחרב בית המיקדש ,נילקח תואר אליפות העולם לא,כולה קרב רבותי תיתעוררו ,ד"א אני לא חיי בסרט לכן אין לי מה לצאת מימנו ,לפחות שם מספרים ועונים לך כל תשובה על כל מה שנעשה באיגוד של החובבני ,ג'רי

Boxline

New member
go man, צודק אין מה לעשות.

שהערבים ששם יפסיקו למכור קרבות לקרוביהם, ואחרי זה אנחנו הצברים נדאג לשיפוץ וטיפוח הענף שבאמת צריך להתקדם בארץ.

BROWN BOMBER

New member
Boxline מה עשית בנידון....

חוץ מלשבת כאן בפורום ולספר לכולם כמה רעים הערבים וכמה שהם מוכרים קרבות??? זה יגרום לשינוי לדעתך??? מה שאנחנו מנסים לעשות זה לגייס כמה שיותר אנשים שיתחילו לעסוק האנף שנוכל לקחת את העניינים לידיים ולקדם אותו לעבר הזהב העולימפי... אבל כל עוד נהיה מחולקים למחנות של ערבים, רוסים וצברים זה לא ילך!!!! אז במקום להמשיך להתלכלך אחד עם השני - למה שלא נתחיל לעבוד ביחד ולקדם את האנף???

Boxline

New member
אני עשיתי הרבה בנידון

אתה חושב היה כיף אם הייתי בא מירושלים לצפון כדי לראות קרב חובבני שמשתתף בו יהודי כדי לראות את אלעד שמואל מפסיד בגלל כמה קומבינות שמסדרים הערבים לעצמם? איך אתה רוצה שהיהודים יקחו את המושכות לידיים אם הערבים כל הזמן מרמים? ולקחתי את דוגמת אלעד שמואל רק בגלל שכולם כבר מכירים אותה כאן בפורום. אני יכול לכתוב לך כאן על עוד הרבה מקרים שלא שמעת עליהם בכלל, אבל אני לא עושה את זה - זה נקרא להתלכלך, אבל אני נמנע מלעשות זאת. תמשיך אתה ודסקלו להלל את שחאדה, עם כל הכבוד אתם בחיים לא תגיעו לרמה המצוינת והעבודה התעשייתית הטובה שיש באיגוד המקצועני. בושה שאני מתעסק בזה בכלל, אני לא ילד בן 12.

BROWN BOMBER

New member
וזה הכל????

תקשיב טוב... אני הייתי בעסק הזה קרוב ל 10 שנים כמתאגרף פעיל.... תהיה בטוח שמה שקרה לאלעד שמואל קרה לי לא פעם ולא פעמיים... ולא רק לי... אבל במקום לבכות, אני ודסאלו ועוד הרבה אנשים טובים ומבורכים שאיכפת להם באמת ממה שקורא באנף האיגרוף בארץ מנסים להביא ישראלים לאנף ולאזן את הצברים לאנף... לא שאלת את עצמך אף פעם למה הרוסים לא ממהרים להגיע לאיגוד האיגרוף המקצועני??? כדאי שתחשוב על זה.... המאמנים היהודים שעלו לארץ מרוסיה.... מי הם לדעתך???? הם אותם האנשים שהפחו את רוסיה לאימפריית האיגרוף האולימפי!!!! כל החיים שלהם הם נאלצו להרים את הדגל של רוסיה במשחקים האולימפיים .... כל מה שהם חלמו עליו זה שבפעם הבאה שיגיעו לאולימפיאדה - יחזיקו בידיהם את דגל ישראל כשלצידם תלמידיהם היהודים ישראלים עם מדליות זהב אולימפיות על הצוור וגביע של VALL BARKER ביד כשהם עומדים ושומעים את "התקווה"... ומה הם מצאו פה???? כמה ילדים שרוצים לקבל את הכל על מגש של כסף מבלי להשקיע כלום.... למה ציפית?? האיגרוף באמת קיים בארץ רק עם בוא העלייה הרוסית לארץ שזה לא יותר מ 15 שנה.... עם עשו את זה ברוסיה - אין סיבה שלא יצליחו כאן... כל מה שאנחנו צריכים זה להתאחד ולהסתער על המטרה.... אני בטוח שכולם כאן רוצים בזה.... אבל לרצות ולעשות זה שתי דברים שונים לחלוטין.... אז Boxline .... וכל שאר העוסקים באנף - חובבני או מקצועי כאחד... תשכחו מחשבונות אישיים ותתחילו להשקיע ואני מבטיח לכם שאנחנו שאנחנו עוד נשמע את "התקווה" באולימפיאדה....

Boxline

New member
שכח מכל מה שכתבת!

שכח מזה ידידי. אתה מתחמק מהנקודה העיקרית והחשובה מכל. אתה לא מתייחס למה שכתבתי, אפילו לא בשורה אחת בודדה. - אחלה שנשמע את "התקווה" באולימפיאדה - סבבה שהמאמנים שעלו מרוסיה הלכו לחובבני - יופי שהיית בעסק 10 שנים וסבלת מקומבינות - נחמד שאנחנו צריכים להסתער על המטרה אבל כל מה שכתבת ופיספסת את הנקודה העיקרית. אדוני בומבר, מדינת ישראל לא צריכה להיות גאה בעצמה שהאיגוד הזה הוא בראשות הספורט וזה בלשון המעטה. אני בתור חובב איגרוף לא נהנה מפרוטקציות שצצות לי פה בחובבני והקומבינות האלה לא נעשו לא אתמול ולא שלשום... עוד בתקופה שלך כמתאגרף חובבני זה קרה, אז אם זה קרה לך לפני שנים וזה נמשך גם עכשיו אז איך אתה רוצה לתקן את זה בדיוק? יש לי שאלה אחת לשאול אותך ידידי בומבר, האם שמעת איי פעם על פרוטקציה זו או אחרת באיגודו של אורי צבי? אני אענה במקומך כי התשובה ברורה ורטורית. התשובה היא לא חד משמעית. אם לא, אז למה באיגודו של מר שחאדה זה כן קורה? ועוד במשך שנים? איך אפשר לתקן את זה תגיד? אתם כל הזמן מדברים על לתקן אבל איך אפשר?? צברים לא רוצים ללכת להתחרות שם בגלל מה שקורה וכולנו יודעים את זה. אתה בן 24 ואני בן 26 עוד מעט. אנחנו כבר לא ילדים, אנחנו מודעים למצב. וגם בני הנוער שבפורום כמו אור אזולאי, מייק טייסון, הג'וקר, רוייס גרייסי, טל, רענן ורבים אחרים מודעים למצב אבל לא כותבים כלום. אם אתה כל כך רוצה לשפר את המצב, תנסה לשפר אותו, אבל בדרכים אחרות.

daskaliano

New member
הBOMBER צודק ב100 אחוז

מה אתה מדבר ידידי BOXLINE. מה אתה מנסה לספר לנו על קומבינות. האם יש איזה שהוא מקום בעולם שבו אין קומבינות ? האם אתה חושב שבאליפויות עולם דוגמאת זו שהיתה ברוסיה לא נתנו קרבות למתאגרפים המקומיים ? אל תהיה תמים. ואל תנסה לצייר הכל בגוונים של או שחור או לבן. אני אומר לך משהו ואמרתי את זה מזמן. א. איגוד האיגרוף מורכב ברובו ממתאגרפים ערבים ומיעוטו מיוצאי חבר המדינות. צברים לא באו להתאגרף ולא באים להתאגרף. אל תנסה לספר לי שהם לא באים כי גונבים להם קרבות. הרבה לפני שהם מגיעים למצב בו חושבים על תחרויות הם לא מגיעים ללמוד איגרוף וזה מסיבות אחרות. ב. אתה חייב להבין שבתחרות איגרוף שופטי הניקוד שהם חמישה במספר מתחלפים כל קרב או שניים. יש מצב בו יש רוסים כרוב וערבים כמיעוט ויש מצב הפוך. כל השופטים ידידי מוסמכים בתעודות שיפוט מוכרות בעולם באירופה ובארץ. מי השופטים באיגוד המקצועני ? מי מסמיך אותם ? חוץ מניאזוב שאגב שופט ומשתתף גם בחובבני ולא עזב שם למרות שהוא דיבר על אפליות. מי היו שופטי הניקוד בקרב של אירה נגד הגר ? האם מישהו הסמיך אותם לשפוט איגרוף ? אל תספר לי סיפורי קומבינות. גם הקרב של נמרוד קורן לפני הנסיעה שלו לחו"ל היה שערורייה מכל הבחינות ידידי. ג. אל תשכח "הפוסל במומו פוסל" אם יש לכם הרבה מתאגרפים אז קדימה תעלו אותם ונקדם את הענף. תביאו תוצאות ותקחו שליטה באיגוד. יש בחירות כל 4 שנים. וקדימה תחליפו הנהלה. ד. עד 1996 ידידי השליטה היתה אצל דרוקמן שהוא יהודי כשר לכל הדעות. האם היה יותר טוב ? בולשיט. ה. אמרתי כבר - בבכיינות לא בונים מנהיגות. הרוסים בונים היום דור מצויין שמתחיל להניב תוצאות. רומן גרינברג זו דוגמא אחת. אגב - הוא עזב את החובבנים כי הוא החליט להפוך למקצוען ולחפש את מזלו בעולם ממניעיו האישיים וזה בסדר. ו. הדרך לנצח עוברת בזירת האיגרוף - לא בשום מקום אחר.

BROWN BOMBER

New member
אענה לשאלתך בשאלה משלי...

כמו כל יהודי טיפוסי... עם אין קומבינות ופרוטקציות באיגוד של אורי צבי.... למה מסרבים לענות לנו על השאלה ששאלנו בדבר הסמכת שופטים לקרבות מקצועיים??? מה יש כאן להסתיר.... כששאלו את שחאדה שאתה כל כך לא אוהב את אותה השאלה הוא חסף את כל האוטוביוגרפיה שלו בפני הציבור.... והיא מאוד מרשימה.... מאמן, שופט בין לאומי, בעל דוקטורט בספורט.... אבל על שופטי האיגוד שלכם אנחנו לא יודעים כלום... למה????

Boxline

New member
את התשובה לשאלה שלכם אני קיבלתי

במסר פרטי. אני לא חושב שאתם בכלל מעוניינים לדעת מה קורה באיגודו של אורי צבי אלא רק להכשיל ולבעוט בכל מי שלא נראה לכם. אם אתם כ"כ אוהבים את אורי צבי איפה ה"תודה" שלך בומבר ושל דסקלו אחרי ש"הביא" לפורום את בני אורקידז? או אחרי עידכון האתר "מועדון קרב" ? הרי אתם יודעים שאורי אדם הגון, ולכל שאלה מכשילה של דסקלו יש לאורי תשובה שסיפקה את כווווווווולם. כולל גם את סקלו לפעמים. אבל את האמת זה נמאס. ובאמת, אני לא רוצה לדבר על אורי צבי ולא על אף אחד אחר. לא עליו ולא בשמו. אני מאוד מצטער יש לי מחר עבודה שיהיה לכולם לילה טוב ושבת שלום.

daskaliano

New member
עד שלא תביאו מתאגרפים הכל בבל"ת

לא מנצחים בקרבות איגרוף בתירוצים. האליפות לילדים בגיל 12 -13 כל שנה היתה בנהריה - לא בדיוק כפר ערבי למה לא ראינו את מאות ילדי CMA מתאגרפים ועושים מדליות ? יש הרבה טורנירים לא בכפרים ערביים לכל המעוניין. איפה כל המתאגרפים הצברים ? פעם אחת ראיתי את מאור עליה, פעם אחת ראיתי את אלעד שמואל ופעם אחת ראיתי חניך של ארז לוקוב. איפה כל אוגדות וחטיבות האיגרוף הסודיות שלכם ? אין כלום ולא מקבלים כלום במתנה. הדרך היחידה היא לבנות מתאגרפים ולהתחרות ולנצח. אפשר לגנוב קרב אחד שניים או ארבעה. אבל רוב הקרבות תקינים ונשפטים כראוי. תפסיקו לבלבל את המוח ותתחילו לעבוד.

garey

New member
Boxline להכשיל למה ומדוע שלחו לך

מסר אישי למה מענין מאוד ,כדי להפסיק להטריד ,בשאלות שאין תשובות , למי מפריע העינין לשלוח מסר אישי אלייך ידידי בחצות בלילה ל f-b-i לקולומבו לארונסייד או לג'ימס בונד ,הכל מוסתר ,בו נשיר את זוהר ארגוב יש דברים ניסתרים לא נבין לא נדע נעשה גם דברים ,שדסקלו ברומר ג'רי לא ידע,לא צריך כל דבר ..................................... תודה לילה טוב עבודה מועילה

daskaliano

New member
ברגע זה חיסלת את הדיון BOMBER

אתה לא יודע שהגמל לא רואה את הדבשת של עצמו ? למה שיענו לך על שאלות ענייניות ? הרי בדמגוגיה אפשר להשיג המון רעש ואפשר להסוות את חוסר ההישגים והביצוע בתירוצים מתירוצים שונים. כולם עושים קומבינות כולם מושחתים דסקלו מהלל את שחאדה צריך להרוס את הענף. אין תשובות אמיתיות וקונקרטיות חוץ מבבל"ת.

BROWN BOMBER

New member
באמת חבל.....

הוא קיבל תשובה במסר הפרטי.... אני עדיין לא מבין מה סודי כאן... ממש לא מבין את הקטע...

daskaliano

New member
יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע.

נעשה גם דברים, שנראים בלי סיבה. לא צריך כל דבר לחקור ולשאול. מתוך שירו של זוהר ארגוב ז"ל.

garey

New member
BROWN BOMBER תיתעורר אנו ערים

אסור להגיב לא אלי לא לדסקלו אתה הבא בתור , אסור להעביר ביקורת , אסור לשאול על איגוד,זה או אחר אסור לדבר על ויליאם כאיגוד מסודר, אסור אסור ואסור ואסור ואסור, k-g-b מצטער שאני מזכיר לך אותם ,ברוסיה הם היו עונים לך ומענים אותך ,ג'רי

BROWN BOMBER

New member
האא.. סליחה ... נרדמתי....

מענים אותי???? מה עשיתי??. אני חף מפשע....חחחחחח...

למעלה