תמריצים באיגרוף חובבני- מתוך התקנון

MikeTyson

New member
חבל שהדיון הפך פתאום לנושא על אורי

הויכוח שלכם מיותר... דחילק 1 בלילה אין במה להתעסק? דסקלו, בומבר, איך היתה תכנית "הזירה" היום ???

daskaliano

New member
חס ושלום טייסון שום דבר לא אישי

בסה"כ הצגתי את מה שפורסם באיגוד האיגרוף. מה יש למה לא להציג הישגים ?

MikeTyson

New member
הישגים מרשימים

כן מוכרים קרבות לא מוכרים קרבות, ההישגים מרשימים... אין מצב שיעבירו את הקרבות של החובבני למרכז? שגם תושבי המרכז יהנו מאיגרוף טוב? למה דווקא בצפון? ועוד בישובים ערביים... מה זה?? יש כ"כ הרבה תחרויות. שיביאו אותן לכאן, מה יש?

daskaliano

New member
יש במרכז בנשר עזריה אצל דרוקמן

יש שם זירה חובבנית ויש תחרויות בוינגייט לפעמים ובאשדוד היה תישאר מעודכן. בכל אופן המרכז באזור הצפון ולכאן באים רוב המתאגרפים גם מאשדוד גם מערד ומאופקים ומכל הארץ לתחרויות בשבתות. אני מזמין אותך להיות אורח שלי ואקח אותך לראות תחרויות בשבת. מבטיח לך שתתקבל כמו מלך. אין לך מה לחשוש. הכל בולשיט. בכפר יסיף אני כמעט כל שבת עובר והמקום עמוס ישראלים שעושים קניות בכפרים. אל תקשיב לתעמולה שיקרית.

MikeTyson

New member
אני יודע...

דסקלו דיברתי על איזור המרכז... חולון-בת-ים-ת"א-ראשון והסביבה... בקשר לכפרים ערביים, אני יודע מה הולך שם בדיוק... נראה לך שאני פוחד? כמעט כל שבת בבוקר אני בכפר קאסם בשוק של התוכים שם. יש שם הרבה ישראלים ואני מאמין שגם בכפר יסיף, אבל יותר כיף להישאר באיזור שלך מאשר ללכת לאיזה כפר ערבי שלא הייתי שם אף פעם. בכל מקרה אשאר מעודכן. תודה.

garey

New member
MikeTyson עם תיראה גא'קו יפה

מיקי עם תיראה ג'אקו יפה בחיתולים תיתקשר אלי 0526911169 תיזהר מסוף המספר זה פוזה לא לגיל שלך ג'רי

MikeTyson

New member
חחחח ג'רי

לפי סוף המס' אני לא רוצה לנחש מה הצילצול שלך.
ג'אקו קטן יעלה לך בכפר קאסם משהו כמו 2,500. אם זה האכלת יד או פראי את זה אתה צריך לברר שם. ג'אקו זה תוכי חבל על הזמן, מדבר שותף ונוח לגידול. אם אהיה שם מחר אני אעדכן אותך.

garey

New member
MikeTyson היה לי אחד שלא הפסיק

ענק משהוא חבל על הזמן ,דיבר המניאאק ושיגע אותי ואת השכונה , אבל הייתי חולה עליו ,ד"א הם אוכלים בונזו , אבל עם תיראה צור קשר אני ישר מגיע ,מוריד אותם לרבע , אתה רואה שיש גם קטעים מצחיקים , עם יש אני קורא לו מייקי ג'רי

BROWN BOMBER

New member
טייסון... אתה לא יודע מה אתה מפסיד.

א. קודם כל יש שם מסעדה מצויינת בכניסה לכפר ב. יש חנות לדעתי הכי טובה בארץ לציוד אומנויות לחימה ובעיקר איגרוף ג. הרבה איגרוף איכותי ומעניין.... תבוא ולא תצתער... גם אני אצתרף עם יורשה לי....

MikeTyson

New member
מסעדה בכפר ערבי

זה רק חומוס-פול
אני אבוא לבקר פעם אחת. אין לי רכב (רק עוד שנה מתחיל ללמוד), אני עדיין תלוי בהורים אתה מבין. זה בעיה.

BROWN BOMBER

New member
אבל דסקאלו הזמין אותך....

תצתרך רק להגיע לנהריה ותקבל הסעה ספיישל לכפר יסיף, ועם תתנהג יפה אז גם בחזרה .... גם תהיה אורח כבוד בתחרות איגרוף אולימפי.... מה רע??? חומוס עליי....

daskaliano

New member
צודק זה 10 דקות נסיעה מנהריה

אני אסיע אותך בלי בעיות ידידי טייסון. וחומוס - בעכו יותר טוב.

MikeTyson

New member
אכלתי חומוס בעכו

חבל על הזמן. ליד הים, הדייגים והמסעדות הישנות. אחלה של חומוס שכחתי את השם.

garey

New member
MikeTyson לא על אורי אלה

פירסום תקנון האיגוד לאיגרוף מיקצועני קיבוקס ותאילנדי , בראשות הספורט הישראלי ,כמו שמציג החובבני הרשום כאיגוד בראשות המחוקקת ,זו טעותכם לחשוב על אורי כמטרה .היות ואורי הוא היו"ר מין הדין שיפרסם אותו עם חותמת ראשות הספורט בישראל , כמו כל איגוד בספורט הישראלי , ועם אין תשובות השאלות ימשיכו להישאל ,מה לעשות אנו עם קשה עורף , כך כתוב בתורתנו, לא מנסים להכשיל לא את אורי לא אף אחד , במקרה זה אורי הוא היו"ר ,והוא זה שנותן את האינפורמציה ,או מנהלי האיגוד ,אבל תשובות כמו כול האיגודים אין ,

BROWN BOMBER

New member
מייקי... סליחה שהערנו אותך

בשעה מאוחרת זו... באמת עשינו הרבה רעש מהדיונים האלה... היתה אחלה תכנית היום אבל היה חסר משהו... איגרוף!!! איגרוף!!! איגרוף!!! נהניתי מהקרב קיקבוקס הראשון... היה אחלה...

MikeTyson

New member
כן, לא היה איגרוף...

חבל. את קרב הקיקבוקס הראשון פספסתי, מחר אני אראה בשידור חוזר.

garey

New member
Boxline העם יש איגוד ולמה הוא לא

מפורסם כראוי קודם כל כמו אצל שחאדה ,כמו אצל הד'ודו ,והטאקוונדו, גם אני לא ילד ד"א,והתשובה היא רטוןרית אלייך בחזרה ,למה לא עונים לי לדסקלו על שאלה זו,ומיתחמקים מתשובות ,או לא עונים כלל וכלל לעינין חשוב זה. העם זה פגיע בקודשי הקודשים בשאלתי זו ,העם זו היתחמקות , אז על תקשקש לי את המוח שיש כי אין בראשות הספורט איגודי איגרוף מיקצועני קיקבוקס ותאילנדי,פרוטקציות יש בכל מקום כולל מי שהיזכרת , ולא הוסיף. כמו לכל אדם במדינה שלך ושלי ושל בומבר, בינתיים איגוד החובבני מראה לך הכל שחור על לבן,ושאל כמה שאתה רוצה יענו לך לעינין , זה מספק ,ולתשובתו של בומבר ידידי ,ועניתי גם לפנייך ,לא נורא להפסיד קרב גם עם ניראה שאלעד היה צריך לנצח אותו,זו לא אליפות הארץ או העולם , ממשיכים הלאה כדי להצליח שוב ושוב ,כדי להגיע אל מצב שהמונופול בסוף יפול לידייך או ךידי הצברים ,עם כול כך לוטשים עיניים לחובבני, כדי לקדם רוסים ערבים יהודים או מוסלמים שחיים בארץ הזו. הדרך לשפר היא לא לביתבכיין כל הזמן בזה כולם אלופים , הדרך לשפר היא לעלות מול אותו איגוד ולנצח אות במיזןןןןןןןןןןןןןןןןן ולא הפיסדתי ולא היתעללו בי ולא קנוניות ולא בכינות ,חד וחלק , אתה לא מבין את ברומר ,אבל העליה הביאה איתה מיטען אדיר של מאמנים ויותר חניכים משקיענים שלא נותנים להם היזדמנויות ,כי בעבר לא ידעו לדבר כלל וכלל רק הדור החדש יודע היום לדבר ולבקש. זה עברתי בימי צעירותי במעברה בגין ז"ל פקח לנו את העיניים ,עכשיו אולי תיתעורר מחלומות באספמיה. ג'רי מזרחי

למעלה