Boxline העם יש איגוד ולמה הוא לא
מפורסם כראוי קודם כל כמו אצל שחאדה ,כמו אצל הד'ודו ,והטאקוונדו, גם אני לא ילד ד"א,והתשובה היא רטוןרית אלייך בחזרה ,למה לא עונים לי לדסקלו על שאלה זו,ומיתחמקים מתשובות ,או לא עונים כלל וכלל לעינין חשוב זה. העם זה פגיע בקודשי הקודשים בשאלתי זו ,העם זו היתחמקות , אז על תקשקש לי את המוח שיש כי אין בראשות הספורט איגודי איגרוף מיקצועני קיקבוקס ותאילנדי,פרוטקציות יש בכל מקום כולל מי שהיזכרת , ולא הוסיף. כמו לכל אדם במדינה שלך ושלי ושל בומבר, בינתיים איגוד החובבני מראה לך הכל שחור על לבן,ושאל כמה שאתה רוצה יענו לך לעינין , זה מספק ,ולתשובתו של בומבר ידידי ,ועניתי גם לפנייך ,לא נורא להפסיד קרב גם עם ניראה שאלעד היה צריך לנצח אותו,זו לא אליפות הארץ או העולם , ממשיכים הלאה כדי להצליח שוב ושוב ,כדי להגיע אל מצב שהמונופול בסוף יפול לידייך או ךידי הצברים ,עם כול כך לוטשים עיניים לחובבני, כדי לקדם רוסים ערבים יהודים או מוסלמים שחיים בארץ הזו. הדרך לשפר היא לא לביתבכיין כל הזמן בזה כולם אלופים , הדרך לשפר היא לעלות מול אותו איגוד ולנצח אות במיזןןןןןןןןןןןןןןןןן ולא הפיסדתי ולא היתעללו בי ולא קנוניות ולא בכינות ,חד וחלק , אתה לא מבין את ברומר ,אבל העליה הביאה איתה מיטען אדיר של מאמנים ויותר חניכים משקיענים שלא נותנים להם היזדמנויות ,כי בעבר לא ידעו לדבר כלל וכלל רק הדור החדש יודע היום לדבר ולבקש. זה עברתי בימי צעירותי במעברה בגין ז"ל פקח לנו את העיניים ,עכשיו אולי תיתעורר מחלומות באספמיה. ג'רי מזרחי