תמריצים באיגרוף חובבני- מתוך התקנון

Boxline

New member
לא רק על זה הוא לא יענה לכם

גם אם תשאלו אותו באיזה עט הוא משתמש כדי לכתוב מכתב מהאיגוד הוא לא יענה לכם כי אין טעם בשאלותכים, אתם הרי לא באמת מתעניינים... על מי אתם באים פה לעבוד? אני במקומו לא רק שלא הייתי עונה לכם אלא הייתי עוזב את הפורום. רק כאב ראש יוצא לו מזה, חוץ מזה כלום.

daskaliano

New member
מי שאין לו מה להסתיר עונה בקצרה

אם יש תקנון איגוד - תציג ולא נשאל כלום. אם יש איגוד והוא מוכר כחוק - תראה איפה זה רשום ונשתוק. אם יש קורסי הסמכה לשופטי איגרוף מקצועני - תאמר בבקשה מי ארגן ומי מקור הסמכות. אלו הן שאלות לגיטימיות ידידי. אני לא קונה ממי שאין לו תעודת הכשר ולא מאמין גם אם יש לו זקן ופאות. או שיש תעודה ומציגים אותה עם תאריך עדכני וחותמת הרבנות או שאין. לא שמעתי שבכדורגל הקוון למד לשפוט בתחום הסטנגה בשכונה גם בליגה ז.

garey

New member
Boxline ולמה, תיבדוק עם תראה מכתב

או את כל הפרטים כמו שמראים בכל איגוד ואיגוד , תיבדוק העם ניראה לך שמישהוא מאיתנו עושה צחוק, זה נשמע לי מדע בידיוני או חולני ,על מי אתה בא לעבוד, או לצחוק ,מה אנחנו ילדים קטנים שצוחקים מעינין חשוב זה, מי שבורח הוא מפסידן ידידי ,ולמה חושב אתה שעובדים על מישהוא ,תיבדוק אותי ,אישית ,עם יש איגוד המוכר בראשות הספורט בישראל , לאיגרוף לקיקבוקס ותאילנדי ,ותוכיח לי אחרת עם תקנון עם חותמת המדינה שמכירה בו, אני קם מיתנצל ושולח זר ענק של פרחים ,ולא זו המטרה כלל לא , כשיש תקנון וכללים וחוקים מראים אותו מזמן ,כדי ללמוד אותו ולא לעבוד על אדם זה או אחר ,הוא לא צריך להיות חסוי לעיני הציבור ,ההיפך הכל לא חסוי ,זה לא פלאפון במספר חסוי ,זה חוק מדינת ישראל , ואני לא ניכנס לקטע של להאשים אף אחד,זכות כל אדם לדעת את התקנון הרשום ברשויות ככל גוף מוכר נקודה ,על תברח מהנושא ותאמר אני במקומו עוזב או לא עונה לכם ,למה מה שאלנו העם הרוויח 5 מיליון דולר בטוטו , שאלת פשוטה כפי שנישאל ויליאם שחאדה שענה ופירסם את התקנון של איגודו ללא שום בעיה ,למה הוא כן ענה ולא מיתחמק,ביגלל שהוא בן דוד שלי או של יעקב או של ברומר,לא

BROWN BOMBER

New member
go man1111 מה אוכל אותך????

קורס במכון "וינגייט" המועבר ע"י מאמנים ושופטים המוכרים ע"י AIBA לא מספיק טוב בשבילך???? או שיש לך בעיה עם המוצא שלהם??? קדימה.... תגיד את האמת... מה הסיפור שלך???

Boxline

New member
הוא לא דיבר בכלל על קורס, והוא צודק

אני לא נוהג לדבר בשם אחרים אבל ...... הוא לא דיבר על קורס. הוא דיבר על זה שאתם מנסים בכח להלל את שחאדה וחבורתו שרק קומבינות מסדרים ואתה מדבר איתו על קורס במכון וינגייט. מה הקשר...

BROWN BOMBER

New member
Boxline

באיבה לא תסיג שום דבר... אף אחד לא מהלל כאן את שחאדה או כל אחד אחר... בין עם אתה אוהב אותו או לא - המלצה אישית.... על תזלזל באף אחד... תאמין לי .... זה לא יוסיף לכבודך....

daskaliano

New member
בקורס האחרון השתתפו מלחימה משולבת

כעות בלו ובחור בשם שאול ועוד אחד ממשולבת. הקורס היה מחולק לשניים. מהצפון והמרכז למדו את העיוני בוינגייט בימי שישי ואת המעשי הצפוניים עשו בכפר יסיף בשבתות והחברים מהמרכז עשו בוינגייט ובנשר עזריה אצל אריק דרוקמן. אם לא בא לך לעשות קורס מדריכי איגרוף ידידי GO MAN11 אז אל תעשה. אבל רק איגוד האיגרוף מעביר את הקורסים הללו. אז מה הבעיה שלך ידידי ?

TRIB1

New member
יהיה מה שיהיה - ותמיד תזכרו את זה

מר ויליאם שחאדה שאני מלא הערכה וכבוד אליו לא יצליח להרים את הענף הזה מעל לקרשים אם לא יפסקו שם הקומבינות והפרוטקציות.כולנו יודעים שלמר ויליאם שחאדה יש 200 אחיינים,בני דודים,ילדים,בנים,בנות,סבא,סבתא וכו' ורמת הניהול באיגוד החובבני היא מתחת לכושלת.לי מאוד אכפת מרמת האיגרוף החובבני בארץ,אני מת על זה ואני רק רוצה שזה יצליח,אבל כמו שזה נראה עכשיו...עדיף להרוס הכל ולבנות מחדש מאשר לבנות על ההריסות,כי זה לא יצליח.ולא בגלל שהם ערבים.ממש לא.עם כל השאלות המרגיזות והטענות שלכם לגבי איגוד הקיקבוקס בישראל או איגוד האיגרוף בישראל.כולנו הרי יודעים שויליאדם שחאדה עושה עבודה פחות נאמנה ופחות טובה ממר אורי צבי ומר שלמה ניאזוב. שיהיה לכם המשך יום נעים ושבת שלום, אלירן.

אז זהו שהענף בכלל לא בקרשים...

יש שם תחרויות על בסיס קבוע. יש שם יציאות לתחרויות לחול על בסיס קבוע. יש להם מיקום קבוע. אפשרות ללכת לכפר יסיף לספארינגים כל שבוע באופן קבוע. יש מתאגרפים באופן קבוע. אבל יש גם קומבינות באופן קבוע, אבל לדעתי יש בכל זירה פה בארץ קומבינות.. בתחרות הארצית לפול קונטקט בקריית גת, היו קרבות שהיה חייב נוק אאוט בשביל לא להפסיד ( חח וכך היה:) )

daskaliano

New member
ידידי הענף בכלל לא בקרשים

יש תוצאות לא רעות ויש התקדמות. כמה מתאגרפים יש במקצועני ? אם לא יביאו מתאגרפים חובבים מי יתחרה בארועי הזירה ? יש איגוד מסודר. יש לו תקנון מסודר - שקוף קריא ומוכר ברשות הספורט. זה לא איגוד וירטואלי ידידי. האיגוד מתנהל עפ"י חוק ואם אתה רואה שחיתות אתה מוזמן להעיר ורשאי להתלונן.

Boxline

New member
אני מצטרף ידידי,

אתה היו"ר, אתה הסגן, רק בלי קומבינות.

daskaliano

New member
קצת על הישגי המתאגרפים הישראלים

שאלתו של חברנו מור אוקנין מתאגרף ממכבי נתניה: עוד שאלה ויליאם מאוד חשובה שהרבה מאמנים מתאגרפים וצופים רוצים לדעת אז אנו פונים אליך בתור יושב ראש האיגרוף בישראל מי מאמתאגרפים המובחרים מתאגרפים באליפות ישראל כמו למשל ב51 פיוטר מושינזון מהפועל חיפה ב54 מי? ב57 טריק דבדוב וכולי נשמח אם תעדכן את כולם כי זו שאלה שנשאלה בשלל פורומים שונים????. והרבה רוצים לדעת מתוך סקרנות נשמח אם תתחיל מהמשקל הנמוך לגבוה ביותר ידידי מור בכל שנה רואים מתאגרפים חדשים בעל פותנסיאל גדול במיחד בגיל הקדטים והנערים ישנם הרבה שמות שמוכרים ובעלי הישיגים טובים השאלה שנשאלת האם הם ממשיכים להתאמן או כבר נמאד להם ןאני רוצה להזכיר לך ולהצופים קצת משמות המתאגרפים הישראליים שהגיעו למדליות באליפיות אירופה והעולם : רומן גרינברג תופיק בסיסי קוסתנתין ינובסקי טארק דבדוב אולג אורדנקו עאמר אגבאריה מוסטפא עבדאלה גריגורי קרסנושתיין פאדי חמאמדה אנטון לידרמן אחמד מנאע דימיטרי טולוסתונוג סלאח מוסא אזהר אמארה . תתפלא ידידי מור אלה הם המדליסתם משנת 1996-2004 בלי להתיחס למקומות 5-8 כמו ההשיג הגדול של פיטר מושנזן באליפות העולם לנוער בקוריה 2004 אז בוא נראה ונחכה לאליפות

Boxline

New member
אגב אני אשמח מאד לדבר איתכם בפלאפון

גם איתך דסקלו וגם עם בומבר לג'רי יש כבר את המס' שלי.מחר הפלא מגיע. תהיו בקשר ואל תשאלו דיונים מיותרים בפורום. לילה טוב.

למעלה