תמר פרידמן וכל השאר....

Blackbird Lucy

New member
אני חושבת שעשו טעות שהיא בלייב שואו

טעות גם בשבילה.
היא פשוט לא בשלה עדיין לעמוד על במה בסדר גודל כזה.
היא בת 17, רק בת 17.
ונכון שאתה יכול להיות גם בן 15 להיות בשל לגמרי.
אבל היא לא והבמה אוכלת אותה.
היה נכון אם היו אומרים לה לחזור עוד שנה שנתיים.
כמו שאמרו ללא מעט מתמודדים בחו"ל.

liri7

New member
נדמה לי שב-"דה וויס" היא הייתה מצליחה יותר.

הסגנון השולט ב"אקס פקטור" הוא סגנון האירוויזיון השטחי ורב הפעלולים והגימיקים שלא מתאים לה.

מסכימה אתך לגבי עניין הבשלות.

היא אכן זמרת טובה אבל.....

א. יש הרבה יותר טובים ממנה.
ב. יש לה המון המון עבודה לעשות על עצמה בהגשת השירים. ולעבוד ל הביטחון העצמי שלה.

תמר הזמרת עם הכי טובה העונה, רק עדן שנייה לה

השועל רוצה להזכיר לכולכם שבעונה האחרונה של דה ווייס ישראל זכתה זמרת ענקית בשם לינה מחול, שרוב ההופעות שלה על הבמה היו סטאטיות. כמו למשל השיר על הנדנדה, השיר עם השמלה המתנפחת, ואפילו השיר שאיתו היא זכתה בגמר. אז נכון, היו לה גם כמה הופעות חיות שבהן הי יותר זזה על הבמה, כמו למשל בביצוע שלה לשיר מכסיקו של אביב גפן, אך דווקא בהופעות הסטאטיות שלה היו הרבה יותר צפיות ביוטיוב מבהופעות שבהן היא כן נתנה שואו בנוסף לביצוע השיר.

כך שאם פורטיס חכם ורוצה את תמר בגמר, הוא יאמץ את דרכו של שלומי שבת שידע איך להוציא מלינה שבה הוא האמין כל הדרך, כמו שפורטיס כבר אמר שהוא מאמין בתמר ורואה אותה בגמר, את המיטב, בדרכים יותר מקוריות והרבה פחות מלחיצות. כך גם תמר תוכל להתרכז יותר בשירה, ופחות בכל מה שמסביב, שבעיני השועל הרבה פחות חשוב, וגם כולנו נוכל להינות ממנה כמה שיותר.

juspan

New member
אתה בכלל לא יכול להשוות ביניהן

כלומר כמתן עיצה למנטור, ואיך עושים את זה סטטית מצוין, נגיד.

בגלל העובדה שלינה מחול, סטטית או לא, שידרה המון ביטחון עצמי וקור רוח. אם אני זוכרת משהו מההופעות האלה שלה (פחות עניינה אותי, לא שלא זמרת טובה, וממילא אני מביטה אל המסך רבע מהזמן) אני זוכרת מין אמזונה כזו עם המון נוכחות
זה לא בר השוואה בכלל לתמר המפוחדת הקטנה (שכן מעניינת אותי), שגם מגיעה מז'אנר אחר לגמרי, הרבה פחות דרמטי, הרבה יותר אישי וקטן.

בבלדה אין ספק שפשוט הייתי מושיבה אותה על כסא, בלי רקדנים מסביב וכלום. אם היא יודעת לנגן על איזה כלי רלוונטי הייתי גם הולכת על זה (בהנחה שהיא באמת יודעת היטב ושזה לא היה מלחיץ אותה עוד יותר
).

xjoiq

New member
איזה עוול של השוואה

לינה מחול היתה מלכת הנמוכים ואפילו הגבוהים שלה עולים על אלה של תמר(שלא קיימים בבכלל). ולינה היא גם כמה ליגות יותר מוזיקלית מתמר שמשתרכת בתחתית רשימת המוזיקליים מבין המתמודדים של האקס פקטור.
אז מה? לקחת את הסוס הכי צולע באורווה למרוץ הסוסים?

אין מי שתמך יותר מהשועל בשועלה לינה מחול

שהיתה הפייבוריטית הכי גדולה של השועל והמועמדת שלו לגמר. השועל גם הראשון שאמר לה שהיא בגמר עוד בום הראשון שהיא הגיעה להתארח בתחילת העונה בפורום דה ווייס. וזה עוד לפני כל הביצועים הענקיים שלה לאורך העונה, שבהם היא פשוט כבשה את ליבו של השועל ושל קהל הצופים הישראלי כולו שבוע אחרי שבוע, כך שאל תגיד לשועל שהוא עושה עוול לשועלה. כי זה ממש לא נכון. ולגבי תמר, אתה טועה, תמר טובה גם בנמוכים וגם בגבוהים. הקול שלה פשוט מושלם וטבעי ועם ההדרכה הנכונה וחירת השירים הנכונה היא יכולה גם לזכות בכל התחרות, אפילו מול השועלה עדן, שהשועל נשבע גם בקסמיה כבר מהאודישן הראשון. ובדיוק כפי שהשועל אהב בדה ווייס 2 גם את לינה מחול וגם את רודי ביינסין המצויינת, וקיווה ששתיהן תגענה לגמר ושהטובה ביותר מביניהן תזכה בו, כך גם השועל אוהב בX פקטור ישראל גם את תמר פרידמן המעולה וגם את עדן בן זקן המצויינת, ומקווה ששתיהן תענה לגמר ושהשהטובה ביותר מביניהן תזכה.

xjoiq

New member
עדיין השועלה לינה מרגישה מושפלת שבנשימה אחת

מזכירים אותה יחד עם תמר זאת שחסרים לה כל כך הרבה פרמטרים בשירה לרבות גבוהים ונמוכים שלא לדבר על מוזיקליות לעומת המוזיקאית-הזמרת המחוננת השועלה-לביאה לינה מחול.
עשית מאקס פקטור טור הנדסי של דה וויס והוצאת את תמר כתוצאת האינדוקציה של לינה מחול וגם בזה השועלה לינה מרגישה עכברה מושפלת וכואבת כמו מי שקיצצו לה את הזנב.

השועל בטוח שאתה טועה לגבי הרגשתה של לינה

הלוואי והשועל היה יכול לשיר באופן טבעי כמו תמר, הוא כבר מזמן היה כוכב.

למעלה