תנחשו..שוב.

Z A M i

New member
תנחשו..שוב.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

מומלצי השבוע האחרון של 2006

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):דונט לייק - שיר השבוע (כללי):הכניסיני תחת כנפך-ריטה,שוב הגשם-הפיקיות,תראי זה אני-סינרגיה - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:אני משארת שאדם,גם אם לא ראיתי אותו - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"מבטים שלך היו כמו הבטחה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"ואוו,גם כשאת רטובה את יפה.."=] - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):את מה שהוא חושב עליי - מאכל השבוע:החמין של אבא - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:לא יודעת,בטח יום חמישי - משהו שהרס את השבוע:אתמול בלילה,תודה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מחר בערב,אולי יהיה טוב.ויום שישי=] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:יבטלו את הטיול לירושלים -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לחבק אותך-סינרגיה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אדם סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

little WhiSper

New member
......

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):הימים שלנו, כל הסיפור - שיר השבוע (כללי):RHCP- snow hey ho. Eric prydz vs. Pink Floyd-Proper education - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "the more i see, the less i know the more i like to let it go" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)לאזכרת. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: מסטיק. לחמניה עם שוקולד! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מלא שיעורים חופשיים?
- משהו שהרס את השבוע:עצבים.אנשים.שיחות.עצבים.כישלון רגיל. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:גשם. אולי טיסה סופ"ש, אוליי... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שסבתא תרגיש טוב. אולי טיסהקטנה... שיהיה טוב? -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

יש לי רעיון ענקקקק

אני ואדם נתקבץ לתוך מזוודה אחת ואז נוכל לבוא איתך...
שכחתי את הרעיון שבשוויץ אוכלים שוקולד ואחר כך לא נוכל לחזור...

little WhiSper

New member
יאלללההה

רעיון גדול!! זה בסופ"ש, אז אל תאכלו עד אז כדי שתכנסו למזוודה
ולא הבנתי את הרעיון של השוקולד
ובסוף נשאר שם אנחנו.

בנה

New member
../images/Emo99.gifהתגעגעתי...../images/Emo14.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):פעמון מלחמה - שיר השבוע (כללי):משא ומתן - אלבום השבוע:אין מוזיקה בצבא....:( - האדם שעשה לכם את השבוע:כולכם. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"לא תגייסו אותי יותר , אתה שומע?!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) -הודעות מאנשים לגיוס ומשהו שזמי כתבה. דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):ירדתי במשקל - מאכל השבוע:גבינה לבנה בעיקר... - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:לחזור הביתה. - משהו שהרס את השבוע:הגיוס! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מטווחים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אתאפס ולא אחטוף עונשים... -שיר שפתחתם איתו את השבוע:would? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:האריאלנקיות,נעמה,מורקי ויפית..אבל זה לא יקרה..כי סוגרים שבת...:(
התמונה מכוערת...

למעלה