תנחשו..שוב.

תומע79

New member
../images/Emo34.gifתפור עליך ../images/Emo99.gif

התרגשתי.

Z A M i

New member
החיילת הכי יפה בצה"ל!../images/Emo99.gif

חתיכת עולם! יפה לך. (תחתמי וויתור
)

bazmaster

New member
why can't we not be sober?

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):ליפול - שיר השבוע (כללי):tool-sober - אלבום השבוע:לא משהו מיוחד - האדם שעשה לכם את השבוע:... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):עכשיו את..עכשיו את..כבר לא אוהבת אותי - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):פעם הבאה שאתה מזמין אותי לאכול פיצה בביטוח לאומי תביא גם מאמאליגה! - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):עברתי טסט
- מאכל השבוע:תאילנדי - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:יום ראשון - משהו שהרס את השבוע:אתמול השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יום ראשון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:האמ...אני לא אפרט -שיר שפתחתם איתו את השבוע:creed -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

עבר לך עוד שבוע

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תעזור לי.. - שיר השבוע (כללי):
- אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: השבוע אין:\ - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): i try to say goodbye and i choke - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) 63....................... סטופ!! - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שומדבר:\ איזה שבוע לא יעיל. - מאכל השבוע: מרשמלו שרוף
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: זה שהפסדתי יומיים בצפר? - משהו שהרס את השבוע: יומורים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומחמישי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אקבל זימון כבר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אין -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עמית. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): ישןןןןןן.

תומע79

New member
../images/Emo34.gifיהיהיהייה ../images/Emo9.gif עבר עוד שבוע!!

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
ליפול! - שיר השבוע (כללי):
חמי רודנר-מלנכוליה - אלבום השבוע:
אביתר בנאי-עומד על נייר - האדם שעשה לכם את השבוע:
מייט - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"מי מכן נשים יפות תהיה אישתי? מי תחלוק את גורלה בגורלי? - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
יו היו כל כך הרבה!!!, "זה כמו חור של תחת", "זה נראה כמו גבס!!!" וכו' - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
התקרבנו - מאכל השבוע:
קרמבו
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
יום שישי כל-כך!!! ויום חמישי בסנוקר! - משהו שהרס את השבוע:
לא ראיתי אותה בסופשבוע השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
לסיים עם כל המבחנים המחורבנים האלה,למחר לסילבסטר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שאני לא אכשל במגן באנגלית -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
ארקדי דוכין-טמבל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
כל החברים הקרובים..ומי שבא ברוך הבא סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

I'm Paulie, Inlove with Tori!

And Tori is, she is inlove with me because she is mine and i am hers and neither of us are lesbians

תומע79

New member
../images/Emo34.gifדה ../images/Emo9.gif

איזה סרט
אני יודעת את כולו בעל-פה! חחחחחח

מומלצ"ש

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): k's choice - Not An Addic - אלבום השבוע: K's Choice - Paradis In Me - האדם שעשה לכם את השבוע: דוגרי? ספיר\חופית - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לא תגייסו אותי יותר, אתה שומע?"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא יודעת... - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אפשרות להתמיין ל-2 מסלולים שאני רוצה במקביל, תאריכים ללהקה צבאית!, תאריך לחתימת דח"ש... המון צבא, בקיצור. הא והכי חשוב - לדעת ששומרים לי על האישה
- מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לא יודעת - משהו שהרס את השבוע: הצבא לוקח את כולם
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר סימולציה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יהיה טוב
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: K's choice - white kite fauna -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

קצת זמן.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אההה.. לא. - שיר השבוע (כללי): דודו טסה ומישהי - מעליות. - אלבום השבוע: לההה.. - האדם שעשה לכם את השבוע: דווקא מורן, כי היא לא ראיתי כל השבוע. XD - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "בעיינים פקוחות, ברגליים פצועות, אני הולך איתך.." [
]. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני: "זה לא לאורך, זה לרוחב!" באני|מתלהבת|: "זה ספירלללללללההההההה!!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לא מדברים על זה.
- מאכל השבוע: ממ וואלה כלום. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההופעה בסיטי הול כמובן. והיום חופש! - משהו שהרס את השבוע: אילת. בקטנה אבל.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו טוב! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: גם כן! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: זיגוטה.
סתם נו מה אני גרופית?! אפחד משנינו - עברי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אמור
איתי|מאוהב פיח
את הבית
. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
!!

למעלה