תנחשו..שוב.

Illusion never changed ../images/Emo221.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
. - שיר השבוע (כללי): Torn-Natalie Imbruglia. - אלבום השבוע: Kate Bush- The Kick Inside. - האדם שעשה לכם את השבוע: שלומצ ונועה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I'm giving it all in a moment or two. I'm giving it all in a moment, for you. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) רק אחד? יש כל כך הרבה. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
. - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אתמול
. - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יום שני מתחילים ב-10! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהנבלות ישלחו כבר תחקיר
. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Long December- Counting Crows. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חלאס לייסר עם השאלה הזו

T A L 123

New member
כאילו יש עתיד

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): פעמון מלחמה - שיר השבוע (כללי): הכל מתפורר-אביב - האדם שעשה לכם את השבוע: דור גבי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "והחיים הם מסריחים האנשים מטומטמים.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "סוזי כפרה עליה השלום.." - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עשיתי בייביסיטר יומיים 4 שעות כל יום וקיבלתי 400 שקל חע - מאכל השבוע: מרק - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אודישנים למסיבת סיום - משהו שהרס את השבוע:מתכונת בספרות השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיצא הדיסק של היהודים כברררררררר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מוצא"ש...כאילו סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

הלוואי ויהיה טוב

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: James Morisson - Undiscovered - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): יו היה משהו אבל אני כבר לא זוכרת איזה שיר זה - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): המורה לספרות אמרה "אין ספק" ואני שמעתי "איזה פאג", אותי זה הצליח לשעשע - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): כלום בערך ]: - מאכל השבוע: אממ צ'יריוס אבל אוף בא לי קינמונים, צריך לקנות! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: כלום נראה לי - משהו שהרס את השבוע: הסופ"ש בערך השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלוםכלוםכלום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור השבוע הזה וכמה שיותר מהר, הוא חתיכת מיותר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Coldplay - The Scientist וגם U2 - Stuck in a moment -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מישהו חדש שיעשה לי טוב סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):[מחפשת]

Dug E

New member
"שלום הגעתם לבית של גל,טל

ואוהדי הקטן"
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעוף - שיר השבוע (כללי): ריטה-משחק מכור - אלבום השבוע: ריטה1 - האדם שעשה לכם את השבוע: אלה,חן,בנה,יוסי,משה,מאיר,הדס,שיר ומארק. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "משהו קורה בעיר הזאת מישהו שונה לא החזיק ונפל אל תעמיד פנים, אתה בחוץ או בפנים גם בלעדיך אנחנו משחקים" (משחק מכור/ריטה) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) פשוט כל משפט ומשפט שלי ושל יפית מהעבודה ביחד
-"שלום מדבר צחר ממכון גיאוקרטוגפיה ואנחנו עורכים סקר לגברים מעל גיל 18" * "מה?!??" - "גבר מעל גיל 18" * "לא, אין לנו פה גבר עם 18"
וכל הצרחות של מאיר מהארוחה אתמול
- מאכל השבוע: לזניה של בנה:) - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הארוחה אתמול ואריאל - משהו שהרס את השבוע: לימודים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שום דבר מיוחד...מחר בערב אולי? -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ריטה-עוד איש בודד -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חן וכל האריאלניקים
. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): הרמת כוסית מאתמול.

אדם ק

New member
חוזר אלייך......

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): Lucky \ Radiohead - אלבום השבוע: OK computer \ Radiohead בשבילי גם אלבום השנה! - האדם שעשה לכם את השבוע: אורן בטיול! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "wake from your dreams, the drying of your tears today we escape we escape" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לוידע... בטח היו מלא בטיול... - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הבנה של המון דברים במעמקי עצמי... - מאכל השבוע: תפוזים... כל הטיול תפוזים... - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הטיול! - משהו שהרס את השבוע: אני...היא... והבדידות... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סילבסטר, לראות כמה אנשים, מקווה את עדידוש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אתגבר, שישתפר, שאני אראה את עדידוש -שיר שפתחתם איתו את השבוע: יש מלא... climbing up the walls \ radiohead -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עדידוש, בנה, לילוש, ענבר ועוד מלא אנשים... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

מה כבר מוצ"ש?

זה הזמן למומלצ"ש חחחחחחחחחחח נזכרתי בשטויות שלך זמי! מומלצי השבוע השבוע שעבר: - מתיש טילים
שיר השבוע (של היהודים): -ג'קי שיר השבוע (כללי): - כוכבי בלילה(כל כך עומרי)|געגוע| אלבום השבוע: -זמנים מוזרים-המכשפות האדם שעשה לכם את השבוע: -איתן
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): -"כוכבי בלילה תשמור עליו חזק ליבי אינו מרגיש כלל במרחק" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - מה שצחר רשם..! דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - חינם לזאפה מאכל השבוע: -נאפיס
משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - ההופעה הזאפה! משהו שהרס את השבוע: התשות יתר!,והעזיבה של עומרי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: -תאורייה ו..לא מגלה! משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -לעבור תאורייה,ולהצליח במתכונת שיר שפתחתם איתו את השבוע: -מרד הדמעות
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אריאלניקיות,ובנה
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

moshe butt

New member
../images/Emo25.gif קוּלוּלוּלוּלוּלוּלוּלוּ...

... דמויות:
- יפית
- משה
- חייל חתיך...
+
= BIG LOVE <
>
-
-
-
-
-