תנחשו..שוב.

קחי לך זמן.. הכאב הזה יחלוף..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מקום אחר - שיר השבוע (כללי): זוהרים - אביב גפן - אלבום השבוע: אוסף שירים של אביב גפן שהכנתי - האדם שעשה לכם את השבוע: נועה עם השיחה של אתמול - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "וזה שוב פעם אני שנרדמתי לבד רק אחרי ששעתיים בכיתי", "וזה שוב פעם אני שנפגעתי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): שנועה שרה לי את הילדה הכי יפה בגן.. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): המון עצבים ודמעות. - מאכל השבוע: תפוז - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שעבדתי עם ילדים אוטיסטים כל השבת, עשה לי טוב. - משהו שהרס את השבוע: שישי בערב והבן זונה הזה! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שישתפר כמה שאפשר - שיר שפתחתם איתו את השבוע: משהו של אנוק.. לא זוכרת - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: פשוט אף אחד. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): כי זה הכי מתאים שיש. (כל הזכויות שמורות לי.)

שחוררר

New member
מהר...

אני מבטיח.

נושא

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): KILL ME - שיר השבוע (כללי): Lithium
- אלבום השבוע: TOD ו TBP - האדם שעשה לכם את השבוע: החברים :] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): anything is better than to be alone - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עשיתי עגיל בלשון ^_^ - מאכל השבוע: מרק - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מסיבת פרידה מירון ויום שלישי בבוקר - משהו שהרס את השבוע: שאמא ראתה =\ .. חח השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומשישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: מסיבה במוסד :] -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Enter Shikari - Sorry, You're Not A Winner -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

נושא

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): KILL ME - שיר השבוע (כללי): Lithium
- אלבום השבוע: TOD ו TBP - האדם שעשה לכם את השבוע: החברים :] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): anything is better than to be alone - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עשיתי עגיל בלשון ^_^ - מאכל השבוע: מרק - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מסיבת פרידה מירון ויום שלישי בבוקר - משהו שהרס את השבוע: שאמא ראתה =\ .. חח השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומשישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: מסיבה במוסד :] -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Enter Shikari - Sorry, You're Not A Winner -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Heart needs a home

It's a dark and empty road When you're alone השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין. - שיר השבוע (כללי):Summer-blackfield,וכמה שירים מההופעה. - אלבום השבוע:אביב גפן3, בלאקפילד - האדם שעשה לכם את השבוע:ליה,ענבר,זמי,אוחנה,ספיר,יובל,אברי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"Somewhere in the haze you lost your smile" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):היו דיי הרבה. "ס מהריאליבוס, נא להישאר לסט צילומים אישי" אנערף,לא זוכרת. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):הופעה בתזונה, את הבהמות בחיפה:). - מאכל השבוע:טוסטים - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:שהאריאלנקיות באו,אביב בסיטיהול,כל הסופ"ש. - משהו שהרס את השבוע:הלחץ,אמא,משווה במתמטיקה,הגיוס של בנה.(?) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:סופ"ש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיעבור מהר.שיגמר הלחץ. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:מסיבת מתגייסים-אביב גפן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:איתן,ליאן,בנה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

dodow

New member
../images/Emo187.gifשבוע טוב=]

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): יכול להיות - שיר השבוע (כללי): המתוקות האחרונות/ אריק ברמן חחח - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:אין כזה השבוע - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"ויכול להיות שאין לי את ההבנה שיש לפסיכולוג" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"what the hell gave you a driving license?!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):סיימתי את הפרויקט באנגלית... ועכשיו חופשש חחח - מאכל השבוע:שוקולד - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:נאדה - משהו שהרס את השבוע:יום כזה רע.... אבא בבית חולים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מסיבת רוק בפופאיייייייי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:תגיד משהווווו -שיר שפתחתם איתו את השבוע:emery- as your voice fades -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:רוניייי

../images/Emo55.gifמסכנים כל אלה שערים.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעוף. - שיר השבוע (כללי): הרואין, הכל מתפורר, ממנטו מורי, אין שמחים בלילה - אלבום השבוע: המכתב - האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"המציאות זה סם קשה מידי". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):משפטי שטות למיניהם. אין לי כוח לכתוב. וחיבוק אחד בלתי נשכח - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):3? איך? - מאכל השבוע: קפה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:ההופעה בשישי, קצת שבת - משהו שהרס את השבוע: ההופעה בשישי, יום שני
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסוף - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: תשובה, חיבוק וחיוך -שיר שפתחתם איתו את השבוע: יומולדת- ברי סחרוף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ליאןןן

New member
ואין מה לעשות...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): דם על הים - אלבום השבוע: אלג'יר - מנועים קדימה. והדי וי די של יובל המבולבל
[יותר מדי בייביסיטר].
- האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כלכך רחוק עכשיו, רחוק מכאן... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "לא משנה כמה שיעורי תנ"ך אני אפספס, אני תמיד מבינה מה קורה..זה לא מתקדם אף פעם!" "יו! זה כמו ימי חיינו!!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שומדבר. - מאכל השבוע: בראוניז. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לא היה.. - משהו שהרס את השבוע: אני. הריחוק הזה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממ בית ריק אצל סאפוש אולי.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שההרגשה הזאת תעלם. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כמה כוכב - עברי לידר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמה וטול. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): "כשאתה כאאאאאאאאאאאאאןןןןן"

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"זה כמו ימי חיינו"חחחחחחחחחחחחח חתיכהההה התגעגעתי.!

---

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): המלחמה הבאה - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מי צריך אותך עכשיו? מי בכלל זוכר אותך עכשיו?" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אביב בזאפה. - מאכל השבוע: נודלס שהכנתי
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההופעה של אביב בזאפה. - משהו שהרס את השבוע: הגשם המחורבן הזה. הוא תמיד נופל עליי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: משהו טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: נשל הנחש -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

את מוכנה להסביר לי

איפה ההית בתחילת ההופעה? חיפשתי אותך ראיתי את תומר הדס איתן ורן אבל אותך ראיתי רק בסוף

ההיתי כזה בתור בין כל האנשים...

חיפשת אותי? :-O אני מתחילה להרגיש מיוחדת שאני לא אסמיק פה

באיחור..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ליפול. - שיר השבוע (כללי): התאבדות, הכל מתפורר, הרואין, זיגוטה. - אלבום השבוע: אביב גפן ה3. - האדם שעשה לכם את השבוע: כל מי שהיה בחיפה, עומרי ואבא-גיל. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "זה עבר, זה נגמר, קצה חלום ודי... מעגל שנסגר, ונשארת חי.. ניפגש, נתראה, לב אוהב אינו טועה." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) היכונו לחפירה
מחיר הבגידה.. "אתה יכול להוציא את הצלמים מפה? זה מוציא לי ת'חשק לחיות". נקברתי מזה:D אלמוג מגמגמת בתחנת רכבת בנתניה, נעצרת, "שיט.. איך מדברים?!".
, כ"כ אריאל. שנשונה בנתב"ג: "אני לא יודעת מה יותר עצוב.. שהם באמת חושבים שזה מביא אותם לשם או שהם מבקשים שתשתעלי עליהם"
אוחנה חוזרת מכאילו הודו.. "די, אני רוצה שוב הודו" שנשונה: "זה לא באמת מביא אותך לשם!"
!! "למה היא נעלמה מהרשיון שלה?"
אורלי בשעור חברה, או הא.. |התחלקולצעקני| "אנחנו עוצרים כדי לזרוק שקית עם הקאה ולכוווולם יש שלשול באותו הרגע... עד למעי הגס של כל אחד מכם הגעתי בטיול הזה!!!" "נראה לכם שבכל פעם שרמת הניקוטין תיגמר, הנהג ירים אמברקס, ובכל פעם שהשלפוחית תעשה טוקטוקטוק אנחנו נעצור בשירותים, ושיהיו נורמאליים, ועם הנייר של הכלבלב".
|סייםקולצעקני| מישהי מהכתה "היה לנו דלקת-שתן אחרי הטיול הזה!" גאיגי: "הי תירגעו, איכסה!" :D |התחלקולצעקנימחדש| "מה אתם חושבים, שמנגנון הפיפי והקקי שלי עובד אחרת? מה, יש לי הסכם עם אלוהים או עם משרד הבריאות או עם מכבי??" "אנחנו לא נבוא עם מצת ליד הפה ומי שייצא לו דרקון |מדגימה| שתה אלכוהול, ומי שלא ייצא לו לא.." |סיים| זמי בדרך לחיפה על אוחנה: "צאי מהאוטו".. "תוציאי,תוציאי אותה.."|פותחתחלון| :p אני: "באריאל הכל עליות וירידות.." יודה הדפוקה: "גם פה.. רק שפה יש יותר עליות מירידות". אוחנה על הנמר של ספיר "מה מכתה ט'?! רק אתמול הוא נולד!" זמי "נוו! מה היא מדברת עם הנמר?"
. אוחנה בודקת בארכיון... "הי, תשמרי תשמרי את זה.. תראי הוא הצטלם עם יונה". "טוב נו, הוא לא רוצה לשמור את זה כי זה לא קשור לעבודה.." |אביב מולבש בכל מיני בגדים של פריחות מבת ים| זמי "הי זרקו עליו פחיות.." אוחנה "כי הוא עם הדבר הזה.."
אחרי ליב"ם אזרחות.. אני לשייקה "מה אכפת לנו?? אנחנו עוד מעט בהודו.." שי "יו מה נשיג לנו איזה מרבד קסמים?!"
בביתו של שי.. הוא מגיש 2 תה.. אני "וואי אנחנו מזה נראים כמו זקנים.." |טובלת ופל בתה| "חחחחח ועוד לטבול ופלות בתה.."
. די מספיק.
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): נסיעה לחיפה. - מאכל השבוע: טוסטים של נעמה
וכריות. :p
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההופעה של אביב. - משהו שהרס את השבוע: שעומרי נסע , אזרחות... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אולי אולי להצליח לעבור ת'מתכונת באזרחות?!
, ויומולדת לזמי
.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:התאבדות. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כבר לא בא לי להשתוקק. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): "מרמורררר.. נסעתי לחיפה!"

../images/Emo7.gifדיי לעוף על בת ים

שנשונה קוברת!!!"זה לא באמת מביא אותך לשם!" אין לך מושג איזה שינה דפקתי אחרי שדיברת איתי 18 שעות ועל זה נאמר- ישנתי כמו תינוקת! קמתי ממש רעבה וצמאה ואז חשבתי מה קורה עם אנשים שמתעוררים מקומה?!

למעלה