רכבתי היום, וגם צילמו אותי...../images/Emo6.gif
חשוב! לקרוא את ההודעה עד סופה ובמלואה, לא חייב עם החתימה. אתם חייבים לשמוע איך הלך לי היום בחווה- באתי לחווה בערך ב- 3 בצהריים, ואז הצלם צילם אותי, כמעט כל שנייה. ואז הברשתי ואיכפתי את הבונבנירה הכי מתוקה בעולם ששמו פליקס. פולפול! עליתי עליו ואז הצלם שוב נדבק אליי ואל פליקס, אבל סך הכל זה היה טוב. קיצר התחלנו דראסז' חימום, והוא הלך אקטיבי ואז האט, אז החימום היה טוב. ואז היא שמה לנו איקס ניגשנו בטרוט, ובהתחלה הוא לא הלך אקטיבי אבל אחרי זה הוא השתפר בהרבה. זה היה בהתחלה איקס נמוך והיה והוא היה מושלם... ואז היא הוסיפה עוד איקס ונראה לי הגביה טיפה את השני, ואז פולי הלך טוב. ואז היא הוסיפה עוד איקס לאוסף והוא היה כל כך מושלם וחמוד. אני שרופה על הבונבון שלי. אני מתה עליו. וכמובן במהלך השיעור הוא צילם אותי. תקשיבו יש לנו סוס יחסית משוגע שהמדריכה שלי רוצה שאני ארכב עליו- לכל המכירים חוואג' המותק. כל פעם שנותנים לו שוט הוא עוצר ומעיף באקינג, או עושה באקינג ועובר לקאנטר. מה כדאי לעשות? יכול להיות שאני אוכל להעלות את התמונות שהוא צילם לפה. רוצים? הרגשתי ממש כמו דוגמנית, והיה חם ומגניב, אבל דוגמנות זו עבודה קשה. אגב בבת מצווה שלי כל מי שבא, בסוף יש טיול על סוסים. אם אני יתחבר פה ממש אבל ממש עם מישהי ואהיה חברה טובה שלה אני יוכל להזמין אותה. חחח... ואני רצינית! זה לא בצחוק. טוב אז יאללה ביי על החתום, אבישגוש'.