תפוז Live: למען התלמידים

S H I L G I

New member
לא רכבתי היום...../images/Emo29.gif

פאקינג רגל... יש לי פצע וזה כואף!!

טוי בוי

New member
אוייי חבל!../images/Emo60.gif

יש לנו ילד בחווה שרוכב ביום חמישי שהוא שם פעם אחת כסף בנעל ונהיה לו שם פצע אז הוא לא בא לרכב..... ממה הפצע ולמה?

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gifאיןם כאן אף אחד../images/Emo60.gif

איפו כולם?!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????!!!!!!!!!!!

GrEeNwOmAn

New member
רכבתי היום, וגם צילמו אותי...../images/Emo6.gif

חשוב! לקרוא את ההודעה עד סופה ובמלואה, לא חייב עם החתימה. אתם חייבים לשמוע איך הלך לי היום בחווה- באתי לחווה בערך ב- 3 בצהריים, ואז הצלם צילם אותי, כמעט כל שנייה. ואז הברשתי ואיכפתי את הבונבנירה הכי מתוקה בעולם ששמו פליקס. פולפול! עליתי עליו ואז הצלם שוב נדבק אליי ואל פליקס, אבל סך הכל זה היה טוב. קיצר התחלנו דראסז' חימום, והוא הלך אקטיבי ואז האט, אז החימום היה טוב. ואז היא שמה לנו איקס ניגשנו בטרוט, ובהתחלה הוא לא הלך אקטיבי אבל אחרי זה הוא השתפר בהרבה. זה היה בהתחלה איקס נמוך והיה והוא היה מושלם... ואז היא הוסיפה עוד איקס ונראה לי הגביה טיפה את השני, ואז פולי הלך טוב. ואז היא הוסיפה עוד איקס לאוסף והוא היה כל כך מושלם וחמוד. אני שרופה על הבונבון שלי. אני מתה עליו. וכמובן במהלך השיעור הוא צילם אותי. תקשיבו יש לנו סוס יחסית משוגע שהמדריכה שלי רוצה שאני ארכב עליו- לכל המכירים חוואג' המותק. כל פעם שנותנים לו שוט הוא עוצר ומעיף באקינג, או עושה באקינג ועובר לקאנטר. מה כדאי לעשות? יכול להיות שאני אוכל להעלות את התמונות שהוא צילם לפה. רוצים? הרגשתי ממש כמו דוגמנית, והיה חם ומגניב, אבל דוגמנות זו עבודה קשה. אגב בבת מצווה שלי כל מי שבא, בסוף יש טיול על סוסים. אם אני יתחבר פה ממש אבל ממש עם מישהי ואהיה חברה טובה שלה אני יוכל להזמין אותה. חחח... ואני רצינית! זה לא בצחוק. טוב אז יאללה ביי על החתום, אבישגוש'.

Shai Felton

New member
נשמע מעולה אבישג../images/Emo170.gif

נשמע שהיה ממש כייף! תשימי ת'תמונות פה! רוצים לראות
וחוואג' נשמע ממש כמו אוטי... היא עושה באקינג כל פעם שנותנים לה שוט בלי יוצא מן הכלל.... מתרגלים
רכבתי היום והיה ממש מעצבן! בדרסאז' היה פ'סדר אבל בקפיצות נעם עשה לנו גריד נמוך שם IN&OUT ואז עוד שני מכשולים ואוטי סירבה לי מלא... אוף
היה נוראי

S H I L G I

New member
בתור אוהבת סוסים..../images/Emo29.gif

אני מופתעת שאת עושה בת מצווה בחווה שמתעללת בסוסים שלה (בית אורן)

Juli kleo rullz

New member
בית אורן...

מתעללים שם? אני מכירה את הבעלים... כאילו הבן של הבעלים הוא החבר של בת דודה שלי... לא ידעתי... ממה שהבנתי (כשהייתי שם) הסוסים נראים טוב... אבל זה היה ממזמן אז לא יודעת... וגם זה היה בלילה

GrEeNwOmAn

New member
נטע...

תודה על המידע, אבל עושים שם טיול סוסים. אל תחגגי שם, אני לא אבוא לשם בכוונה להתעלל בסוסים@ אני יבוא לשם כדי לחגוג ולעשות טיול סוסים. הסוסים שם נראים טוב, ואני לא רוכבת שם קבוע או משהו רק טיול... כמובן שאם מתעללים ואני אראה זאת אז אני יתלונן. פפפ...

S H I L G I

New member
אני כבר סיפרתי לך את הסיפור..../images/Emo29.gif

שהעובדים שם הכו סוס... אני לא חושבת שזה מקרי.. חוץ מזה, הרעיון בלתת לאנשים שלא יודעים כלום על רכיבה וסוסים, ששוקלים יותר מהמשקל המותר לרכיבה, שעושים מה שהם רוצים על הסוס (דברים שפוגעים בו), לא מוצא חן בעיני כל כך.. ואם את חושבת שהחווה הזו בסדר למרות שהם הכו סוס ול מה שאמרתי, אז הייתי אומרת שאת אגואיסטית לגמרי..

טוי בוי

New member
עיקצוץ פה ועיקצוץ שם..חחח../images/Emo60.gif

בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלוב בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלוב לו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו בלו לבו בלופ טבעתי אופס............... אם קראתם עד פה אתם אנשים משועממים כמו מי שכתב את זה..........

GrEeNwOmAn

New member
טוב אז מצטערת בשמי...

אני לא אפגע בסוסים וחוצמזה העיקר זה המסעדה, אחרי זה יש טיול לנערים מגיל 12 עד 18 בערך, והוא לא ארוך, ולא ממש ידעתי, תאמיני לי, ואני חושבת שאם הם באמת עשו זאת וזה בדוק אז בא לי להרוג אותם. אבל אי אפשר לשנות את המצב. אני לא יתקרב לשם אחרי הבת מצווה שלי. ונטע אני מודה לך על העזרה ואני יתחשב בזה.

טוי בוי

New member
חוואג' ...חחח מוזר..../images/Emo60.gif

שרכבתי עליו הוא לא עשה כלום ולא היה צריך בכלל שוט וגם שנתתי לו הוא לא עשה כלום האים זה אותו החחואג'...חחח לא סתם....חחחחח

Juli kleo rullz

New member
אבישג...

דבר ראשון מזל טוב!!! דבר שני... איזה שווה לך... כמה זמן את רוכבת? וכן... תעלי את התמונות שלך!

חוואג' ממש מתוקק אני זוכרת..ש...

מתי שרכבתי עליו הוא כזה כל פעם שנגעו בו עם השוט העיף באק.. חחח זה היה ממש כייףף!!!!!!! תגידו כרמל עוד אצלכם??

GrEeNwOmAn

New member
כרמלי, מלצ'ו, בובי... קיצר כרמל!

כרמל הכוסון עוד אצלינו. את לא יכולה להגיד שהוא לא כוסון, נכון הוא מהמם, לכל המכירים? אני ממש רוצה להתחיל לרכב על חוואג' אבל יש לי חששות.

כןןן הוא משגעעע רכבתי עליו לפני....

3 שנים!!! הוא היה עוד צעיר כזה.. והוא סוס ענקקק לפי מה שאני זוכרת!! חחח הוא ממש מדהים וחחמווודדדדד וגם קפצתי איתו אז טיפה וכמעט עפתייי...

TauraMan

New member
דרור!../images/Emo20.gif

זוכרת מה גלי סיפרה? חחח כוננות חוואג'! פחחחחח

למעלה