תפוז Live: למען התלמידים

בררו שכן

שימי את התמונות ברור בקשר לסוס פשוט ככול שיעבדו איתו על הבעיה יותר היא תעל יותר מהר או שהתגובה תהיה פחות תקיפה לכן חשוב שתרכבי עליו גם אם את פוחדת שזו אגב הזדמנות נפלאה להתגבר על הפחד

Sweet SuGaR

New member
היה לי שיעור...

דרסז'... עבדנו בעיקר על פינות ושינויי כיוון, מעברים... היה שיעור טוב
תמונות

TauraMan

New member
שי!!../images/Emo20.gif

הוא מהמם ואת יושבת מדהים!! (זונה
) ואבישג המתוקה- איזה כיף שמצלמים הא ? חחח היום אושר הגיע, בהתחלה קניתי דורבנות ואז שמעון אמר שהן חזקות מדי אז החלפתי לשוט קפיצות(סגול! ) ולמוריד מים. אחר כך סתם התמזמזנו עם הזמן עד האימון, הייתי על דיזל, סינג'רתי את רון(הוא לא מהאורווה שלנו.. אבל בקרוב מאוד כן.. חחח אור
) לצלם שוב עשינו את הליין, קצת יותר גבוה הפעם, היה כיף.. אני ודיזל קופצים(הישיבה שלי מזעזעת..)

Sweet SuGaR

New member
../images/Emo24.gif אבל אני לא....

ידיים, כתפיים, מרפקים יאדה יאדה יאדה! זה לא נגמר! וזה בעעע!!!!!

Sweet SuGaR

New member
זה מה שקורה שהגב שלך עקום:|

אבל עובדים על זה..... זה הרבה יותר טוב מפעם

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gifזה ממש טוב!!!!!

אבל יש מה לשפר כמו הכתפיים הגב והרגליים צריכות להיות יותר מתוחות ומשוחררות ולא מכווצות הן אמורות להיות ארוכות למטה והכתפיים והאגן קצת ממש ממש קצת עקומים...חחחחחחחח לא נורא זה גם הטעויות שלי חחחח ממש יפה צ'קו הלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני הולכת לטעם העיר היום...חי חי חי חי חי....

Sweet SuGaR

New member
אוקיי

הרגליים שלי במצב מצויין, ככה חיים אומר... מהרגליים שלי עד האגן הכל מצויין... אגן עקום1?!?! מאיפה הבאת את זה? מה זאת אומרת? והכתפיים כמו שאמרתי- יש לי עקמת בגב, אני כל הזמן סגורה עם הכתפיים עכשיו הם במצב הרבה יותר טוב. ליישר אותם זה כואב לי אבל זה נפתר לאט לאט... וצ'יקו קצת תקוע עם האף למטה... אבל גם זה יישתפר לי בקרוב...

למעלה