תפוז Live: למען התלמידים

Shai Felton

New member
שי../images/Emo170.gif

גם לי יש עקמת
... פפפפ... אבל לא רואים את זה ברכיבה שלי....

Sweet SuGaR

New member
אצלי רואים... אני כפופה שאני הולכת

ואני גם כפופה שאני רוכבת... אבל עכשיו הרבה פחות... פעם הייתי הרבה יותר כפופה (שאני אגיע הביתה אני אשים תמונה... אני פשוט בביצפר...)

טוי בוי

New member
לרוב../images/Emo60.gif

הבנות בגיל ההתבגרות יש עקמת קלה רוב ההורים פשוט לא מרגישים וגם הילדים לא...

Shai Felton

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo170.gif

אז זהו שלא! עקמת זה מהלידה, זה לא צץ לך באמצע החיים ועובר!

לא נכון... יש כאלו שנולדים ויש...

כאלו שזה נוצר להם במשך השנים.. מתי שלמשל הם יושבים כפופים וסגורים.. נגיד בבצפר שאת כותבת או מקשיבה בשעור אז תלוי איך את יושבת.. אם כתפיים פתוחות או עם סגורות וגב מכופף.. והכי נוח בשבילי זה לשבת מכופף.. לי יש טיפה גב עקום אבל לא ממש.. ויש כאלו שזה חמור אצלהם ושמים להם מן מכשיר כזה שמחזיק את הגב כל הזמן ישר וגם את הכתפיים והצוואר..

S H I L G I

New member
אני נולדתי עם זה..../images/Emo29.gif

היתה תקופה שהלכתי זקוף יותר בגלל הרכיבה, כרגע חזרתי לעקמת בעיקרון יש לי עקמת קלה.. לא משהו אבל עדיין

טוי בוי

New member
יש לי חברה שיש

לה תדבר היכ מוזר בעולם איך שזה נשמא: "חשש לעקמת קלה" ....ווירד...

S H I L G I

New member
חח גם לי יש עקמת!../images/Emo29.gif

אבל זה די יורד, זה משתפר עם השנים, בעיקר בשיעורי דרסאג' על ערבה אני עובדת הרבה על הישיבה אז אני הולכת ממש טוב

אז בבקשה תנסי לתקן

את זה כי זה לא בריא לסוס שהשרירי הגב והצוואר שלו נבנים בצורה לא נכונה.... הרי אנו הרוכבים מחפשים סוס שעובד במסגרת נכונה ומשתמש בשריריו נכון כדי לנשוא את הרוכב... ואם את מההתחלה בונה לו את השרירים בצורה מסוייימת ולא נכונה אז הוא בחיים שלו לא יוכל לעבוד על נשיאה עצמית... המסגרת הכי קשה לסוס היא המסגרת של 90 מעלות לקרקע שהקטע הכי גבוה בצווארו הוא בין האוזניים(את יכולה לראות ממש טוב בתמונה שלך שהוא פשוט מנסה לברוח מהמסגרת כי היא יותר קשה ומאמצת בשבילו..)....

bonito palface

New member
שיוש....

את רוכבת מדהים מותק!! אל תתיחסי למה שכולם אומרים... אני בטוחה שלכל אחד יש את הטעויות שלו!! אז כולם- את יכולים לפרגן טיפה! נכון, אז יש לה בעיה פה בעיה שם אבל למי אין?? אז די להגיד רק דברים רעים!! חוץ מזה, יש לי עוד דבר אחד להגיד: אוהיו והפרה לשלטון!!!!!!!! כ-ל האחרים פיפי ולישווווון!!!!
רעות

Just A Firefly

New member
הא?! ../images/Emo12.gif זה המשפט שלי!

ואסור להגיד אותו כל עוד רוזי לא נכללת בחלק השלטוני! ברור?! זכויות יוצרים!!!!!!

bonito palface

New member
שי אמרה לי לכתוב ):

אבל בסדר, אוהיו, הפרה ורוזי שולטים!!! יותר טוב? חחחחח

TauraMan

New member
וטאורה ../images/Emo3.gif ../images/Emo20.gif

ושכחת: "וכל השאר פיפי ולישון!"

bonito palface

New member
אוווווווווווקי!!!

אוהיו (כמובן!!), הפרה (צ'יקו), רוזי וטאורה לשלטון!! כל השאר פיפי ולישון!!! וזהווווווו!!!

למעלה