תצביעו ללו ובנחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AsHtOn GiRl 3

New member
לא סובלת את הלוסי הזאת../images/Emo46.gif

אם אני אראה אותה ברחוב אני יתן לה מכות
כ"כ מעצבנת אותי חושבת את עצמה!!!

../images/Emo39.gifזה ייבוש רציני לפלי וקמי

יענו שהם לא נמצאים שם.......
אבל מה אכפת לי,גם ככה הם מושלמים........ אני לא צריכה את ראש 1 המפגרים יחליטו אםם הם כן או לא

aviv lu 606

New member
לדעתי יש סיבה לזה

כי אם זה היה מי הכי יפה היו שמים את כל המורדים חחח(הגזמתי) אבל ככה נתנו להם בן ובת ובנה ולו נחשבים הכי יפים שם, לו משחקת ת'צפוניץ היפה ובנחה את החתיך ההורס ובגלל זה הם לא מכירים כל כך ת'מורדים

../images/Emo46.gif

מה יש להכיר ת'מורדים?!! תמונה אחת שווה אלף מילים!!!!! רק מלהסכל אתה קולט את השלמות!!!

לנתן

New member
חחחחחח הצבעתי ברור ללו ובנחה

למרות שאני לא אוהבת את בנחה אבל הוא מהמורדים.. ורועי צודק גם מי שלא אוהבת את לו שתצביע לה! המורדים שולטים! באמת מה הם תוקעים את עופר שכטר ורוני המכוערת?! ויש עוד כמה שמעצבניםפ אותי דם רן דנקר נינט טייב..

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifמסתומרת מי שלא אוהבת את

לו שתצביע לה כי היא מהמורדים? זה ממש בולשיט
כל אחד מצביע למי שהוא רוצה, וגם אם לו ובנחה לא ייבחרו זה לא סוף העולם.. העיקר שמי שמעריץ אותה יודע שהיא הכי יפה... אבל תפסיקו להגיד לאנשים את מי לבחור זה מעצבן

aviv lu 606

New member
כל אחד ומה שהוא בוחר

במילא לו ובנחה יזכו זה ברור כי למורדים יש מלא מעריצים

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifאני רגועה לגמרי../images/Emo13.gif

אתה לא רוצה לראות אותי כשאני עצבנית.. בסך הכל אמרתי לכם לא להגיד לאנשים למי להצביע... כל אחד והטעם שלו.

לנתן

New member
אני בת... ולא אמרתי לך למי להצביע

רק אמרתי שכדאי להצביע ללו ובנחה שיראו כמה אוהבים את המורדים. למרות שהם בטוח יזכו כמו שאביב אמר..

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifכולם כבר יודעים כמה

אוהבים ת'מורדים, לא צריך להוכיח את זה בפעם האלף. ואת יודעת, יש אנשים שמעריצים עוד אנשים חוץ מהמורדים...

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo45.gif ולכן, לא חייבים להצביע למורדים

אלא לשחקנים אחרים שאתם אוהבים... קיצר, תתעלמו ממה שרועי אמר שצריך להצביע לבנחה וללואיסנה כדי שכולם ידעו שהמורדים שולטים... כי זה ממש מפגר..... לא צריך לראות שומדבר....מספיק יש עליהם דברים כל שניהה.......

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif שכל אחד יצביע למי שבא

לו אפילו שהם לא מהמורדים
אני לא התבעתי למורדים....אבל אם היו שמים א תקמי הייתי בוחרת אותה... אני הצבעתי לאשטון, לבראד פיט ולג'ניפר אניסטון. כי הם השחקנים שאני אוהבת וכל אחד יצביע למי שהוא אוהב

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif אההה בואנה אביב תירגע!

מה הבעיות שלך? כי לא הצבעתי ללו יאללה כוסאמק לא בראש שלי להצביע למושלמת שלך תהרוג אותי!!!!!!!!!!! אנג'ליה וקמרון הרבההההההה יותר יפות ממנה וכע אני אוהבת אותן יותר אז אני יצביע בשבילן!!!!! בגלל שהיא מהמורדים.?????? יאללה כוסאמק איתכם!!!1

למעלה