תצביעו ללו ובנחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AsHtOn GiRl 3

New member
למה שיעשו דווקא?? יוווווווווווווו

נשבר לי ממכם
כל אחד יצביע למי שבא לו!! ואם הוא יעשה דווקא, אז הוא יעשה דווקא. אין מה לעשות.... רועי- תשנן: אנטר אנטר אנטר אנטר אנטר אנטר אנטר ולא יזיק אם תשתמש באיזה אייקון.....

אתה רוצח אותי כאן../images/Emo6.gif

וואי קלוט לא כל העולם סובב סביב לואיסנה. זה שהיא היחידה שאתה רואה זה לא אומר שכולם כמוך. הייתי מציעה שתוריד טיפה מהלכים כי המגילות השטותיות האלה שאתה כותב בלי אנטרים רק מזיקות למצב הבריאותי של כל אחד ואחד

האמת גמני מעדיפה שהם לא יזכו למרות

שהצבעתי להם...כי לדעתי הם ומורן הכי יפים שמה אבל זה פשוט מגעיל שלא שמו את פלי וקמי...ואם בנחה ולו לא יזכו אולי שנה הבאה יראו שזה לא מספיק ויכניסו מושלמים....

aviv lu 606

New member
כנראה בחרו בהם בגלל שנה שעברה

כי שנה שעברה כולם היו ולו ובנחה זכו אז השנה הגבילו כמות מוגבלת ובחרו 2 וכי הם זכו ראשונים שמו אותם

aviv lu 606

New member
איזה חוצפנים ראש אחד

ממש חוצפה שלא שמו ברשימה את הדס אגוזי היא כופלת שם את כולם

כוס עמאק איתך רועי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

איזה
אתה! אוף שונאת אותך כל הודעה שלך מעצבנת! לא רוצים להציע ללואיסנה, מה תעשה לנו?????????! ולא גם לא בא לי "לזרום" עם הבקשה שלך הומו מוצץלעצמך הלוואי תתחפף מפה! לך תאונן ימכוער

אינמס מי שמכוערת זו את נראה לי והי

יית מתה להגיע לקרסוליים שלי ביופי ימכוערת עלובת נפשכמותך הצלחת להוציא אותי מדעתי אני לא אוהב להתבטאות אבל הכרחת אותי מפגרת לסבית היית מתה שימצצו לך כלבה שוטטת דם . (מתנצל מראש בפני כולם אבל היא פשוט דפוקה הלסבית הזאת)

cami la bomba1

New member
סתום את הפההההההההההה

חתיכת חרא מזדייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!! אתה לא קולט שלא רוצים אותך פה?????????. שאתה לא רצוי פה???????????????? סעמק לך לפורום זונות ושם תאונן על לואיסקקה לא פה!!!!!!

Miss Rojas

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo72.gif חחחחח

לכל השחקנים הם כתבו את השם ושם המשפחה המלאים ורק ללו ובנחה "לולי ובנחי" חחחח מפגרים

FeLi Mii ViiDa

New member
אשכרה מפגרים

איזיה אידיוט עלק לולי בנחי מה זה?! יש להם שם!!! וזה בטוח נתן המפגר אחראי על ז.. כמו תמיד...

למעלה