תצביעו ללו ובנחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aviv lu 606

New member
צודקת

אבל זה שלא שמו את קמי ופלי ובגלל זה את לא מצביעה ללו או לבנחה אז את ממש ממורמרת

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifמה פתאום, אני חולה על לו

ובנחה. הצבעתי ללו אבל לא לבנחה כי לדעתי יש יותר יפים ממנו.

AsHtOn GiRl 3

New member
איזה מפגר!! מה הקשר עכשיו לקמי

ופלי
רק בגלל שלא שמו אותם אז היא לא תביע לאחרים
יואו הטמטום פה חוגג

aviv lu 606

New member
הנה מה שהיא שמה

העתקתי מההודעה שלה, אני לא רוצה שהם יזכו אם אין פלי עדיף לי שהם לא יזכו

לקשה שבינינו פשוט את מכירה את המשפט

כולם למען כולם קצת פירגון למה את חושבת שלכולם אין העדפות אחרות במקום לו ובנחה אבל בכל אופן זרמו עם הבקשה, זה אומנם לא סוף העולם אבל זה נחמד שמפרגנים מדי פעם אחד לשני .

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifאויש באמת

"כולם למען כולם" אז כולם יצביעו ללו כי זה מה שאתה רוצה? מה הקשר לכולם למען כולם אפשר לחשוב שאם לו תפסיד סוף העולם הגיע... כל אחד והטעם שלו ואין מה להתווכח

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifאני גם חושבת שזה מיותר

לעשות דווקא, אבל גם אם כן- מה אכפת לכם? שאנשים יעשו מה שבא להם וזהו

AsHtOn GiRl 3

New member
אבל למה שתצביע לה../images/Emo35.gif היא

אוהבת אחרים יותר ממנה!! אז רק בגלל הבקשה שלך כולם צריכים להצביע ללו ובנחה כדי שהמורדים יזכו
אני דווקא מקווה שהם לא יזכו.... כי הפעם מגיע גם לשחקנים אחרים.... כולם מכירים את המורדים ויש עליהם הרבה מאוד תמונות וחומר...

aviv lu 606

New member
זה לא נתון לוויכוח

כל אחד יצביע למי שבא לו מדינה דמוקרטית חחח אבל תראו שבסוף לו ובנחה יזכו כמו שנה שעברה

FeLi Mii ViiDa

New member
ת'אמת..

אני לא רוצה שהם יזכו אם אין פלי עדיף לי שהם לא יזכו ואולי זה ישמע לכם קצת אנוכי אבל זה כל כך מעצבן אותי!!!!!!! ואני לא מתכוונת להצביע להם גם בגלל שאני לא חושבת שהם הכי יפים שם וגם בגלל שפלי לא בתחרות...

זה גם אני אומר רק בגלל שאין פלי או

קמי אז לעשות דווקא, אם ככה אז באמת שכל יעשה מה שהוא רוצה מה שכן אם היו מבקשים ממני להיפך הייתי נרתם למשימה בשביל חברי הפורום, זה נחמד לפרגן לחבר מהפורום אבל כל אחד ודעתו הוא, אם ככה אתם חושבים . רק אל תפתחו וויכוח מיותר, חשבתי שיזרמו יותר ובכל אופן תודה למי שכן זרם בקטע הזה . בלי השמצות. עכשיו אני מבין למה יש הרבה וויכוחים כאן בפורום .מה שהכי מצחיק פה, דווקא אלה שאומרים שנאמס להם כבר מהמורדים, הם אלה שרודפים אחריהם כשהם מגיעים לארץ ולא משנה מי מהם מגיע.

למעלה