תקראו, זה חשוב

Conscience Girl

New member
תקראו, זה חשוב

אני מעוניינת לצאת מהצבא באמצעות נישואים פיקטיביים. אם יש מישהו שמעוניין לקצר את השירות שלו לשנתיים במקום 3 שנים, פלוס לקבל 3500 ש"ח בחודש מהצבא לכל אורך השירות( משכורת של נשואים נכנסת לחשבון הבעל), שייצור איתי קשר דרך האימייל.נשוחח טלפונית, ניפגש, נתאם עמדות. שנינו נצא מרוויחים. [email protected]

marco

New member
סליחה אבל....

למישהו יש שקית הקאה ???

מרקו, למה סליחה ?

אני חייבת להגיב (וזה יהיה קצת מגעיל אבל מגיעה לך !) איזה התנהגות מגעילה, דוחה, אגואיסטית איך את יכולה לעשות דבר כזה? במקום לתרום למדינה כמו כולם את רוצה לעקוף את החוקים ולבזות הליכים שכל אדם בישראל חייב לעשות ! ! ! ! ! הרבה דמים נשפכו כדי שאת (חסרת המוסר) תחייה כאן בישראל, תתחילי להעריך את זה ! ! ודבר שני, איזה חוצפה לפרסם את זה כאן בפורום.. ! ! ! ! אם את הולכת לפורום "בנים בלבד" זה לא אומר "אלה שלא עושים צבא" כי יש כאן הרבה אנשים ששירתו בצבא בדיוק כמו כל סטרייט אחר ! ! ! ! ! ! ! ששששששששששש........ מיכל

../images/Emo46.gif למה שירתו? משרתים!!! בגאווה!|גאוו

אין שום סיבה שתפרסמי את ההודעה שלך כאן. אנשים כמוך רק מוציאים לי את הרצון להשתחרר. גורמים לי לרצות להשאר בצבא. להמשיך לתרום. הצבא הוא בין המקומות הבודדים שבו אתה עוד יכול לתרום באמת למדינה. והמדינה זה אנחנו, כולנו. כ-ו-ל-ם! באזרחות יש המון אגואיסטיות (שמובנת לי, דרך אגב) וכל מה שעושים זה בסופו של דבר לקידום אישי שלך, אבל בצבא, הכל בסופו של דבר זה למען המדינה! גם אם יש קטעים מסריחים (ואוהו! יש גם יש!) ולא נעימים. בקיצור, משתמטת (זאת המילה שמתארת אנשים כמוך) חפשי לך בעל פיקטיבי במקום אחר. מקווה שלא תצליחי.

the_new_guy

New member
השתמטות Vs. התחשבות

אני מסכים עם הנאמר למעלה. הבחירה של conscience_girl לפרסם את הודעתה כאן אצלנו היא בעצם תמרור אזהרה, שבא להודיע לכולנו שיש לנו עוד הרבה הרבה עבודה עד שכל מיני סטיגמות ייעלמו. היית מאמינה? הצבא מלא בהומואים ולסביות. מלא!!! ועכשיו נעזוב את conscience_girl ונחזור רגע לדבר עלינו: למרות מה שאמרתי , אני מפנה את דברי לכל חברי הפורום הצעירים לפני גיוס (וגם לחיילים): הצבא אמנם לא פוטר אנשים מהשירות הצבאי בגלל היותם הומואים/לסביות (וטוב שכך), אבל במקרים אישיים , כשהיותך הומו עלולה ליצור אצלך בעיות (עם עצמך, עם חבריך לאוהל וכו´) אתה יכול לפנות למערכת ובמידת הצורך , הם יתחשבו בך בשיבוץ. צריך להפריד בין השתמטות (ע"ע conscience_girl) לבין לדרוש מהמערכת להתחשב (כמו שהיא יודעת להתחשב ב- 1001 מצבים אחרים- למשל חייל נשוי). בקשת התחשבות, לדעתי, היא לגיטימית.

אולי זה יעזור... ../images/Emo120.gif

אני מציע לך לנסות באתר של פרופיל חדש, הארגון המסייע לסרבני מצפון. לא שאני מסכים עם הגישה שלך: אם יש לך בעיה עם הצבא לדעתי את צריכה לעבור את מסלול הפטור המצפוני כמו כולנו, ולא לחפש קומבינות שנורר שכאלה, אבל שכל אחד כטוב בעיניו יעשה. בהצלחה.

../images/Emo46.gif לא ולא! למה לא להתגייס?! ../images/Emo128.gif

אלא אם מישהו סובל מאיזו בעיה בריאותית או נפשית שמונעת ממנו שירות תקין, אני לא רואה סיבה לא להתגייס! השתמטות זו השתמטות! עם כל המשמעויות שלה! אין שום סיבה לא להתגייס, ובמיוחד במצב ה"נפלא" של המדינה שלנו... הומוסקסואליות היא לא סיבה לפטור. בהחלט לא. וחוויתי את זה על בשרי וכך גם רבים רבים אחרים. אין מה לפחד, הומואים זוכים ליחס ענייני (לרוב!) ואם יש מקרים לא נעימים, הם זניחים ומטופלים. בטוח. שיהיה ברור : הומואים הם לא משתמטים ! ולבחורה שחיפשה חתן, פני למדור שידוכים, לא לפורום הזה! בעצם פנייתך גרמת לנזק תדמיתי לקהילה. וגם העלבת אותי אישית, מה גם שההנחה שלך לגבי הומואים, לא נכונה בכלל!!! לכי מפה!

שמע נא יקירי... ../images/Emo120.gif

כתבת בתגובה להודעה שלי, אז אני ארשה לעצמי לענות קצת... דיי פיתחנו פה בפורום מסורת של לא למתוח ביקורת אחד על ההחלטות של השני, ואני לא רואה שום סיבה שבתחום הזה זה יהיה שונה. אתה צודק, אין שום סיבה להניח שאם מישהו הומו אז הוא בהכרח לא משרת, אבל אני הומו ואני סרבן מצפון, ואם זה מביך אותך אז חבל. אני לא כ"כ רואה צורך לפתח פה בפורום דיון בעד ונגד גיוס, אבל גם לא כ"כ מתאים לי לתת לטון פה להישמע כמו המדור הורוד באגף ההסברה של צה"ל. ולגבי Conscience Girl שלנו, לפני שיורדים עליה יותר מדי, אנא הביטו בכרטיס שלה, ותווכחו שההודעה שלה הוצבה כמעט בכל פורום בתפוז. אז לפני שאנחנו מתחילים להיעלב כקהילה...

e_male

New member
אני דווקא בעד! ../images/Emo127.gif כל הכבוד לה!

אני מצטער ששוב אני צריך להיות "הלד הרע". אני רואה בצעד של הבחורה צעד חכם וכן מאד מצד פלג באוכלוסיה שאומר "אם גם להם מותר אז גם לנו". ולמי אני מכוון? כמובן, ל18 אחוז מבני הנוער שמגדלים ציציות, לובשים כובע שחור, פותחיל ספר תורה ואומרים: סליחה. לדעתנו ה´ ורק הוא מה שיציל אותנו. שלום, תודה, אנחנו מחוץ לעסק של להגן על המדינה הזאת". כמובן שלא די בכך, הם מקבלים הקצבות, תמיכה, סיוע מעל ומעבר, שכר דירה, המדינה באה ואומרת: נהדר. רוצים לירוק לי בפרצוף? הנה קחו תגמול עבור זה, ולא סתם תגמול, יותר מכפול מזה שמקבל החייל הכי קרבי. והכל כדי שתוכלו לשבת באוהלה ספוג השחיתות של התורה. ויש נוער חילוני שנמאס לו ובצדק. ואם אפשר להתחתן, לקבל הקצבה, וללמוד במקום לבזבז זמן בצבא - אני בעד. אני כל כך בעד שאם יכולתי לסרב לשרת הייתי עושה את זה. כשאני רואה ערבים בני 19 שלומדים איתי ומקבלים מימון מהמדינה ומלגות, כשאני רואה אברכים שבלי ללמוד, מקבלים עשרות אלפי ש"ח בסיוע חוקים מוזרים ומחטפים של הסיעות החרדיות - אז מה האינטרס שלי לצאת פרייאר? לצאת ל3 שנים להסתכן עבור האנשים האלו? ואז מילואים? ואז להאבק על תקציבים ועובדה מולם, ולהתקל באפלייה המתקנת שניתנת להם במקום לתת יותר לחייל או חיילת משוחררים? אני מקוה שכל הבנות בארץ יתחתנו נישואים פיקטיביים. שכל הבנים יסרבו מצפונית, או יהיו אברכים לרגע. רק אז המדינה תפתח את עיניה, או שמא צבאות ה´ יושיעו אותנו, ואז באמת אין טעם להתגייס. עד שהמדינה לא תתעורר, בעיני פעולות כמו של הבחורה הזאת הן לא רק לגיטימיות, הן אפילו מחוייבות המציאות. עד כמה שזה נורא, אין דרך אחרת כיום להאבק על שוויון חובות.

../images/Emo68.gif טרמפיסט חמוד ויקר שלי.. |נשיק

רק שתדע - אני אוהב אותך. דבר שני - כן! מפריעה לי העובדה שאתה מסרב להתגייס! מודה! זה מכעיס אותי! לדעתי האישית, סרבנות גיוס, ועוד על סעיף "מצפוני" היא פלצנות לשמה. ממש ככה. עצם העובדה שאתה לא מתגייס, ולא תורם את חלקך (הכה חשוב!) להגנת המדינה מעמידה אותך בעיניי, באותה שורה עם סרבני הגיוס האחרים, החרדים. איך ההרגשה להיות חלק מציבור מאוס שכזה? מישהו אחר נלחם בשבילך! במקומך! אני מצטער אם נשמעתי כמו הדובר הוורוד של דובר צה"ל (למרות שהיה יכול להיות נחמד, לא?) אבל הדבר באמת מקומם אותי. וכן, אני נעלב כשמישהו (או מישהי) מקשרים בין הומואים להשתמטות. ועושים את זה יותר מדי. דארלינג, אני מאד מקווה שתשנה את דעתך. וגם אם לא, לא משנה מה תעשה ואיך, תדע שאני תמיד אוהב אותך.

טל קר

New member
לדעתי יש אנשים שאכן מצפונם מפריע

להם להתגיס. אני לא הייתי ביניהם, אבל אני יכולה להבין את מי שכן. בכל אופן, פרופיל חדש גם כן נלחמים. נלחמים על אופיה של המדינה. ולדעתי לפעול למען אופיה של המדינה כפי שאתה מאמין שצריך להיות, חשוב מאוד אם לא יותר מלשרת בצה"ל כפי שהוא כיום. אפשר להסתכל על זה הפוך. פרופיל חדש נלחמים בשבילך, במקומך, על אופיה של המדינה. וזה נשמע לי תרוץ הרבה יותר נאצל והרבה פחות "פלצני" מלדגמן או לשחק כדורגל במקום. שאלת אותו איך ההרגשה להיות חלק מציבור מאוס כזה. ואני דווקא חושבת שזה דוגמא נפלאה למה כן צריך את עמותת פרופיל חדש. אם כולנו כל כך מיושרים לקראת הצבא, עד שכל מי שלא מתגיס הוא "מאוס", בהחלט צריך שינוי בתפיסה.

**Blue-Lagoon**

New member
די כבר מה הקטע של הצבא?!

שכל אחד יעשה מה שבא לו וזהו. הרי אתם יכולים להתווכח שעות על למה להתגייס ולמה לא אני לא מתגייסת ואתם יכולים לדבר עד מחר זה לא ישנה את הדעה שלי. אז מה זה חשוב?

לא!!! די לשחוט פרות קדושות! ../images/Emo128.gif

העובדה שזה באופנה לא אומר שזה נכון!!! די כבר עם הפוסט-ציונות הזאת! אלו לא החיים האמיתיים! אין לנו זמן/צורך/סיבה בכלל להתחיל להיות ביקורתיים כל כך כלפי עצמינו! זה כל כך מיותר עכשיו! עוד לא הגענו לשלב הזה בהתפתחות שלנו כעם ומדינה! זה רק גורם נזק! צאו מהבועה! וכן, אני אחזור על זה שוב : מ-י ש-ל-א מ-ת-ג-י-י-ס ה-ו-א מ-א-ו-ס ! ! ! ב-ה-ח-ל-ט ! ! ! ואני מוכן שיחרטו לי את זה על המצבה שלי. כל טוב.

**Blue-Lagoon**

New member
מה הבעיה במי שלא מתגייס?

אתה התגייסת? יופי לך. מצטערת מאוד אני לא אבזבז לי שנתיים מהחיים בהכנת קפה או משהו בסגנון. שיהיו לך חיים יפים.

Yaniv-DC

New member
בלו לגון היקרה

שאלה לי אליך. אני יודע שאת חייה בצרפת, אבל האם את מתכננת לגור שם תמיד? ואם כן, למה שלא תוותרי על האזרחות הישראלית שלך?

טל קר

New member
חוץ מזה שלדעתי זה קצת חוצפה

לשאול ואף להציע (אף אחד לא שאל אותך מתי אם בכלל אתה מתכוון לחזור לארץ, ומה דעתך בנוגע לאזרחות הישראלית שלך), מה גם שלמה לסגור הזדמנויות ולהחליט מעכשיו לכל החיים ל"תמיד" גם אם היא תוותר היא תוכל תמיד להחזיר לעצמה את האזרחות מכוח חוק השבות.

Yaniv-DC

New member
וזה בדיוק מה שאני מתנגד לו

לראות ש"יש לי מקום שאני תמיד אוכל לחזור אליו" מבלי לעשות כלום. אחרי שרות צבאי מלא+חייל מצטיין, שרות מילואים של 28-32 יום כשהייתי בארץ, ובשנייה שאני חוזר אני חוזר גם למערך שרות המילאוים. מעולם לא חשבתי להשתמט, עם כל הח-ר-א (ויש המון ממנו) שבכך. להגיד לא רוצה לשרת כי זה מבזבז לי שנתיים-שלוש מהחיים? זה לא.

rumple

New member
אני אגיד לך מה הבעיה! ../images/Emo46.gif

אני כאמור לא מהאנשים שעד עכשיו העלו איזו שהיא ביקורת על דברים שנאמרו עד כה, אבל תסלחי לי, כשזה מגיע למדינה שלי יש גבול וכאן בדיוק הוא נמתח. בשלוש שנים שהייתי בצבא במקום זה יכולתי לעשות תואר, לנסוע לחו"ל ועוד הרבה דברים אחרים אבל לא עשיתי את זה!! ולמה? כי יש לי מדינה ומישהו צריך לשמור עליה!! נכון, לא הייתי קרבי, אבל פיקדתי על טירוני 02 וגם להם תמיד הסברתי, שלהיות קרבי זה לא הכל! מישהו צריך להכין אוכל, להביא ציוד, לארגן ניירת בשלישות, לטפל בחולים, לתקן ציוד תקול, תאמיני לי שלא חסר!! כן אני מתנגד לסרבני המצפון ולדתיים!! למה שאחרים יסכנו את החיים שלהם בשביל שאת תוכלי לסיים את התואר שלך?? למה אני הקרבתי 3 שנים מהחיים שלי בשביל שאחרים יחרשו את העולם?? בואי כולנו נשאר בבית, נראה "פוקימון" כל היום ונבקש מאלוהים שישמור עלינו! לא רעיון יותר טוב?? יסלח לי מנהל הפורום על ההתבטאות הבוטה והלא אופיינית, אבל אנשים כמוך פשוט מגעילים אותי!

למעלה