אני דווקא בעד! ../images/Emo127.gif כל הכבוד לה!
אני מצטער ששוב אני צריך להיות "הלד הרע". אני רואה בצעד של הבחורה צעד חכם וכן מאד מצד פלג באוכלוסיה שאומר "אם גם להם מותר אז גם לנו". ולמי אני מכוון? כמובן, ל18 אחוז מבני הנוער שמגדלים ציציות, לובשים כובע שחור, פותחיל ספר תורה ואומרים: סליחה. לדעתנו ה´ ורק הוא מה שיציל אותנו. שלום, תודה, אנחנו מחוץ לעסק של להגן על המדינה הזאת". כמובן שלא די בכך, הם מקבלים הקצבות, תמיכה, סיוע מעל ומעבר, שכר דירה, המדינה באה ואומרת: נהדר. רוצים לירוק לי בפרצוף? הנה קחו תגמול עבור זה, ולא סתם תגמול, יותר מכפול מזה שמקבל החייל הכי קרבי. והכל כדי שתוכלו לשבת באוהלה ספוג השחיתות של התורה. ויש נוער חילוני שנמאס לו ובצדק. ואם אפשר להתחתן, לקבל הקצבה, וללמוד במקום לבזבז זמן בצבא - אני בעד. אני כל כך בעד שאם יכולתי לסרב לשרת הייתי עושה את זה. כשאני רואה ערבים בני 19 שלומדים איתי ומקבלים מימון מהמדינה ומלגות, כשאני רואה אברכים שבלי ללמוד, מקבלים עשרות אלפי ש"ח בסיוע חוקים מוזרים ומחטפים של הסיעות החרדיות - אז מה האינטרס שלי לצאת פרייאר? לצאת ל3 שנים להסתכן עבור האנשים האלו? ואז מילואים? ואז להאבק על תקציבים ועובדה מולם, ולהתקל באפלייה המתקנת שניתנת להם במקום לתת יותר לחייל או חיילת משוחררים? אני מקוה שכל הבנות בארץ יתחתנו נישואים פיקטיביים. שכל הבנים יסרבו מצפונית, או יהיו אברכים לרגע. רק אז המדינה תפתח את עיניה, או שמא צבאות ה´ יושיעו אותנו, ואז באמת אין טעם להתגייס. עד שהמדינה לא תתעורר, בעיני פעולות כמו של הבחורה הזאת הן לא רק לגיטימיות, הן אפילו מחוייבות המציאות. עד כמה שזה נורא, אין דרך אחרת כיום להאבק על שוויון חובות.