תקשור - התחלה

סיריוס1

New member
Lea , אני מבין את הגישה שלך אולם את...

...חייבת להתעורר. יש ביקום שני קטבים: טוב ורע. אנחנו חיים עם שניהם. ובמסגרת החיים הללו אנחנו לומדים איך להבדיל ביניהם ולהיות טובים. טוב = לא לעשן, לשמור על בריאות, לתקשר על גוף בריא ואינו מכור, לא להיות תלויים בסמים כמו טבק ואלכוהול, לדעת שיש סדר בעולם ויש גבולות, ללמוד בצורה מסודרת וזהירה איך לתקשר ממורה אמין וחכם. אני קולט מה שנכון עבורי בלבד. רע = תעשה מה שבה לך, הכל אפשרי והכל מותר, מה זה משנה ?, אין אלוהים ואין חוקים, זה יסתדר לבד, אל תהיה מסודר, כל הדתות רעות, שלי הכי טוב, אני קולט הכל וללא גבולות, תעשן חופשי ותאכל חופשי ותהיה מה שבה לך.. עכשיו, אדם חכם שעובד עם הראש, יבין ויכול להבדיל. אדם טיפש שאינו עובד עם הראש אלה רק עם הלב לא יבין ויבחר בעירבוב של טוב ורע העיקר שירגיש טוב ותהיה רוח טובה סביבו, העיקר העונג גם כאשר לטווח ארוך הוא משלם מחיר כבד לגבי נשמתו. צריך איזון וחכמה ולא סתם ללכת אחרי תחושה טובה בלב.

neophile

New member
אל תכנס למלכודת שלהם...

אני לא חושב שיש חלוקה כזאת לטוב ורע , אין שום רע במתקשר שמעשן העניין הוא שהתדר שלו יהיה מוגבל מעצם ההתמכרות הפיסית שלו לתדרים נמוכים .

maysabel

New member
ומה לגבי פעילות מינית?

האם זה טוב?האם זה רע? מה מותר על מנת לשמור על טהרת הערוץ למשל?האם זהו עונג בלבד? מה לגבי העדפה מינית שונה מהמקובל כגון הומוסקסיואליות וכו? מעניין..

סיריוס1

New member
אני שמח שאת שואלת. אז ככה:

...מיניות זה ביטוי של אהבה מלאה. אהבה מלאה זה ביטוי של מצב הנשמה. מצב הנשמה זה ביטוי של רמה רוחנית והתפתחות רוחנית. ורמה רוחנית והתפתחות רוחנית זה ביטוי של רצון חופשי בתוך סדר חברתי ואישי. הסדר שאני ממליץ עליו הוא: היה/י סטרייטי כל עוד זה אפשרי בתור ברירה ראשונית ואם לא אז היו מה שאפשר להיות. הימנעו ממין עם בני משפחה וכו', כלומר בקיצור: תלכו לפי המתקשרים הקדומים של עמנו קרי: אברהם אבינו, משה רבנו וכו', כלומר: היו לפי כללי הדת היהודית שזה עבורנו טוב ואף רצוי פעם בשבוע או כל יום לפי היכולת הגופנית. אלו הרוצים להתחזק ולצבור אנרגייה אז הם מתנזרים ממין כדי לחזק אנרגייה וגם זה טוב ורצוי לפי צורך ועניין. חוקים הם עניין של דת. ודתות הם היסוד הראשון של גבול העולם הזה עם כוחות התוהו. מתקשר שיוצא מגבולות העולם הזה וסותר את חוקי הדתות השונות מגיע לתוהו המלא ושם הוא מתקשר חופשי עם מה ועם מי שהוא רוצה רק שאז הוא מאבד את צורת נשמתו יכול לקבל רצונות של אחרים כאילו זה הוא עצמו. אני הייתי שם וחזרתי בעזרת מסע רוחני עמוק. אז מתוך נסיון: 1. כבדו דתות ודת, הם עשו עבודה נהדרת במשך הדורות להגן עלינו מפני רוחות רעות. 2. היו צנועים ומצעו לכם מורה/ים לשם התפתחות רוחנית. אל תסמכו על עצמכם בלבד. 3. היו זהירים, העולם הזה יש בו טוב מעורבב עם רע, יש להשתדל לבחור בטוב בעת חופש בחירה. 4. תמיד וללא ספקות תאמין/י באל כלשהו שמגן עליך תמיד ואוהב אותך מאוד מאוד. 5. שמרו על איזון וצדק בשכלכם. זהו. בהצלחה. לכן עצתי: מצע מורה רוחני טוב, שמור על בריאות והיה עקבי.

maysabel

New member
הבנתי..............

מה אתה עושה בחיים?אתה עובד?משפחה? אם תרצה לענות כאן כמובן,לא חייב.. אבל מעניין מאד

neophile

New member
מנהל שימחוק הודעות ערסיות במיוחד...

למען האמת חשבתי שהבקשה הזאת כבר תגיע מאפריים בעצמו

angel 45

New member
תום סילי

תקשור אמיתי וטהור הוא לא רק עם המקור והוא גם לא קשור למתווכים עצמם הוא תלוי במודעות של המתקשר עד כמה מנטרל עצמו ובזה שהוא צינור נקי להעברת המידע כפי שהתקבל ולא משנה מהיכן התקבל כל עוד זה מ"האור" אני חוזרת ואומרת שבדיוק אותו המידע יגיע גם מהמלאך גבריאל גם מאברהם אבינו וגם מהמקור כל עוד המתקשר הוא צינור נקי ומעביר את המידע מבלי להתערב בתוכו לאה

צינור

צינור = חלול = ביטול עצמי. עלי מועדפת תקשורת שבה שני הצדדים בנוכחות מלאה ומה שמתקבל הוא דו שיח. כמו במצב רצוי בין בני אדם. כמו שלמטה כך למעלה.......

למעלה