גם אני לא חשתי פחד..
כבר הייתי מול הרבה מצבים כאלה..אל דאגה..אבל כמו בדת מסיונרית-יש נסיון להחדיר פחד באמרות שלו כגון: "עכשיו, אדם חכם שעובד עם הראש, יבין ויכול להבדיל. אדם טיפש שאינו עובד עם הראש אלה רק עם הלב לא יבין ויבחר בעירבוב של טוב ורע העיקר שירגיש טוב ותהיה רוח טובה סביבו, העיקר העונג גם כאשר לטווח ארוך הוא משלם מחיר כבד לגבי נשמתו" או: "מתקשר שמלמד אחרים שצריך להאמין שהם עצמם האלוהים והם מתקשרים על עצמם, נפלו בפח של היצר הרע ( שד קטן ושובב שיושב עם האדם עד יום מותו ). " או במסר שמסר למישהי שאם תשאר במקום עבודתה זה מסוכן עבורה או: "מי שטוען שזה שטויות ולא צריך את זה הוא שבוי על ידי כוחות אפלים שרוצים להטעות את האדם אחרי ליבו בלבד ללא חכמה וללא בינה שההם הקשר עם הכתר שלנו שהוא מקור נשמתנו וקיומנו. תזהרו מללכת שבי אחרי לבכם, צריך חכמה ובינה בנוסף לאהבה וזה מתבטא בזהירות ושיקול דעת בעת התקשור הכולל אחזקה שוטפת של הטהרה. אדם שמעשן למשל שבוי אצל המלאך "סמאל" שהוא מקור הסם וכוחו, הוא תלוי בסם וללא הסם הוא יסבול מאוד, מתקשר שמעשן לא אמין ומסוכן עבור אחרים. " או פשוט שיפוט ודוגמא אחת בלבד כי עייפתי ומה שתבין מכל זה -זה שלך: "אני טוען ששיטתי טובה יותר ואת טוענת ששלך יותר טובה, אז בואי נעשה תחרות וככה נשפוט" וציונים של מה נכון ומה מותר ומה טוב ומה רע וכו. שתבין -כל הטענות שהוא במלחמות -ראה בשרשור זה ואחרים וכו וכו- דת= דעת שה-ע' -הפנימיות ומהות הדעת- התעוורה.. בעניין הסרטים הטיפוסיים-לך לארכיון כאן ובדוק מי כל הזמן הלך עם המחשבות ותהיות לגבי אינסוף האפשרויות ומחשבה יוצרת מציאות ומה לא? זאת לא הייתי אני, אבל לי מותר להתחבר למה שנראה לי ולך למה שנראה לך,גם אם לא תבין את זה-לא נורא.. בדבריי שאלתי האם זאת לא הדרך של הדתות ולא ציינתי שאני חשה פחד..לא מעניין? הנה בבקשה:"שנית-האם אלו לא מחשבות שנוצרו מאמונות -היוצרות את מציאות חייך?ויש רצון לכפות אמונות אלו על אחרים כדרך ה"טובה" וה"נכונה",עם שלטים מזהירים ו"כפיית" דרך/אמונה על אחרים על ידי יצירת פחד בהם וקביעה של טוב ורע? מריח לי כמו (מיסיונריות) דת ממש עם עיוורון של ה-ע'..בין ה-ד' ל-ת'" אז אולי תענה לדיון לעניין ולא אליי באופן אישי?זה מה שמעניין-בכל הודעה שלך אליי-כמעט בכולן- אתה מתייחס אליי אישית..ומסיק כי חשתי פחד..נו!זה מה שמעניין..ראה השרשורים ושים אתה לב לדברים.. ומה שעוד יותר מעניין-אם כך הדבר מה האדם הקורא חש מתוך דברי האחר-מעניין מי חש אנרגיה שלילית וערס בדבריי מעלה? או שעליך זה לא עובד?אתה מחוסן ובעל כוחות-על וכו? ניאו..נראה לי מאד שאני מבינה ולכן מרגע זה מפסיקה להתייחס לדבריך ומאחלת לך כל טוב בהצלחה! מאיזה