XD סורי הייתי חייבת-הקינאה ודאגי החמוד 2 דברים..חשובים=]
B butbut New member 23/10/07 #105 ../images/Emo26.gifאגב תראו מישהו דומה לדאגי-ויש לו כובע כמו שלו אפילו=]
B butbut New member 23/10/07 #111 ברור שהוא מעתיקן..ידידות שלו מעריצות את מקפלי אבל יצא לו טוב כי יש לו איכשהו ת'סנטר של דאגי כשהוא היה צעיר..
ברור שהוא מעתיקן..ידידות שלו מעריצות את מקפלי אבל יצא לו טוב כי יש לו איכשהו ת'סנטר של דאגי כשהוא היה צעיר..
P purple floyd New member 23/10/07 #114 הוא היה מת להיות דאגיצ'קה ../images/Emo11.gif סתם, שיבושם לו.
B butbut New member 23/10/07 #116 וא סתם עוד ילד שיצטרף לרשימת הLOOKALIKE של דאגי אצלי...אני אוהבת למצוא אנשים שמזכירים את המודל החתיך הזה.. במיוחד את דני=]
וא סתם עוד ילד שיצטרף לרשימת הLOOKALIKE של דאגי אצלי...אני אוהבת למצוא אנשים שמזכירים את המודל החתיך הזה.. במיוחד את דני=]
P purple floyd New member 23/10/07 #129 לי הם דווקא מציקים D: סוג של תשיגו חיים ואל תעתיקו את של הכפרה זה ;; P:
1 1ספירוש1 New member 23/10/07 #134 ../images/Emo103.gif הוא לא דומה לדאאגיי!!../images/Emo46.gif חחח סתם קצת מזכייר.. אבל לא!! דאגווו''ש!
../images/Emo103.gif הוא לא דומה לדאאגיי!!../images/Emo46.gif חחח סתם קצת מזכייר.. אבל לא!! דאגווו''ש!
D DoLi it is Me New member 23/10/07 #115 אמ.. מאיפה לך לדע תשהיא דוברת אמת O.O? ואנ יאומרת את זה כי אני מנסה להדחיק את זה
B butbut New member 23/10/07 #117 כי יש לה תמונות איתם ^^וחוץ מזה XDD את צריכה לשמוע מה בנות אחרות מספרות על ה"פגישות מעריצים" האלו איתם.. מקפליי הם כאלה בני אדם קורעים. עם ריח של תותXDD..לדאגי יש ריח של תות ^^ ס'חמוד=]
כי יש לה תמונות איתם ^^וחוץ מזה XDD את צריכה לשמוע מה בנות אחרות מספרות על ה"פגישות מעריצים" האלו איתם.. מקפליי הם כאלה בני אדם קורעים. עם ריח של תותXDD..לדאגי יש ריח של תות ^^ ס'חמוד=]
B butbut New member 23/10/07 #122 כן,כמה בנות שדיברתי איתן[שהלכו אל אותה ההופעה במקרה], אמרו שבאותו היום הן חיבקו את דאגי,והיה לו ריח של תותים=]] XDD ומשהו על זה שהבושם של דני נעים מאודד מאודד.. קיצר,ס'כייף להן ><
כן,כמה בנות שדיברתי איתן[שהלכו אל אותה ההופעה במקרה], אמרו שבאותו היום הן חיבקו את דאגי,והיה לו ריח של תותים=]] XDD ומשהו על זה שהבושם של דני נעים מאודד מאודד.. קיצר,ס'כייף להן ><
S sweet shir New member 23/10/07 #125 חחחחחחחחחחחחח קראתי על מישהי שפגשה את דני והיא אמרה שהוא הריח כאילו הוא שפך על עצמו דורדוראנט XDDD והיא אמרה שזה דורדוראנט מסריח שהיא לא סובלת... בטח כמו אקס.
חחחחחחחחחחחחח קראתי על מישהי שפגשה את דני והיא אמרה שהוא הריח כאילו הוא שפך על עצמו דורדוראנט XDDD והיא אמרה שזה דורדוראנט מסריח שהיא לא סובלת... בטח כמו אקס.