תקשיבו אנשים יש לי רעיון!!!!

mitsymiau

New member
שכחתי ת'שם של הבד

אבל זה הבד הרך והמבריק שאפשר לקנות בחנויות בדים, קונים שחור ולבן עושים חולצה ומכנסיים שהם חצי שחורים וחצי לבנים (שרוול לבן בחצי השחור והפוך ובמכנס לצד השני הפוך.. נגיד החצי הלבן בחזה היה ימין אז הלבן במכנסיים יהיה שמאל), נעליים שחורות או עטופות בד שחור, מסיכה לעיניים לבנה שציירתי עליה טיפה שחורה בטוש בלתי מחיק באיפור פנים לבנים עם פה עצוב והמשך של הדימעה על הלחי. [האמתי שלפי מה שאני זוכרת אמא תפרה לי את זה עם מכפלת, עשתה עוד מכפלתץ השתמשה בזה בערב פורים פרמה את המכפלות אבא שלי התחפש לפיירו שנה אחרי ובערב פורים אח שלי התחפש לזה ככה שזאת הייתה תחפושת משפחתית.. חיח..]

mitsymiau

New member
האפרוחית:

פרווה מזוייפת (ווידאתי את זה!) צהובה תפורה בחליפה עם כובע עם מקור קטן לכובע (כמו קפוצ'ון רק עם מקור במצח בצבע אדום מקטיפה או משהו דומה.. חומר לצביעת גוף (אמא קנתה במן קצף מוזר שלא ממש הסכים לעבוד, ושלוש אצבעות מהבד של המקור תפורות לנעליים.

mitsymiau

New member
האפרוחית:

פרווה מזוייפת (ווידאתי את זה!) צהובה תפורה בחליפה עם כובע עם מקור קטן לכובע (כמו קפוצ'ון רק עם מקור במצח בצבע אדום מקטיפה או משהו דומה.. חומר לצביעת גוף (אמא קנתה במן קצף מוזר שלא ממש הסכים לעבוד, ושלוש אצבעות מהבד של המקור תפורות לנעליים.

אני לא זוכרת את כל התחפושות שלי,אבל

ננסה.. נראה לי שהתחפשתי למלכת אסתר איזה חמש פעמים רקדנית ספרדייה,ליידי,המממ...נערת הוואי,צועניה נראה לי,פיה,רקדנית בטן והשנה פיראטית.. רעיונות לתחפושות מילדים אחרים-ילד אחד התחפש לכיפה אדומה מסוממת (וגם אבא שלי כשהוא היה צעיר*-8),לרקדנית בלט (אותו אחד..),מישו התחפש לארתור,אחיות פיק,ועוד כל מני..אם אני אזכר אני אעלה לפה עוד רעיונות..

אילתושי

New member
גם אני אתרום רעיונות

גיל 4 - רקדנית בלט גן חובה, כיתה א - לא זוכרת. כיתה ב - בילבי כיתה ג -אריה ד - מלכת הפרחים ה - שודדת ים ו - ערביה ז - צועניה ח - פאנקיסטית ט - אינדיאנית י - פיית יער (עם כנפיים יפות של פרפר) יא - לא התחפשתי, הפורים הכי עצוב בחיי השנה - עוד לא הוחלט סופית. עכשיו עלה לי רעיון יפה (בעקבות קריאת השרשור!) ואני אחשוב עליו.

Sweet Misery

New member
נמ,

לפי סדר, מהגן ועד היום :p: נסיכה, פרפר, רקדנית ספרדיה, מלכת השמש, עיתון, ויקטוריה מהספייס גירלז (התחפשנו חמש בנות), צרפתיה, אפרודיטה, מלאך, מכשפה מודרנית, פאנקרית, איפה אפי, והשנה בתקווה שלגוגו מ"קיל ביל".

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif איך התחפשת לאיפה אפי?

הרבה אנשים שואלים אותי בזמן האחרון..

cha ching

New member
חולצת פבים אדום לבן,

כובע אדום, וג'ינס וערמת ספרים :) ומשקפיים!!

היי! אני חדשה...והתחפושות שלי...

בערך בסדר מהגן עד עכשיו...... שלגייה מלכת הכוכבים חתולה רקדנית פלמנקו (ספרדיה) תינוקת מעודדת (עם עוד 2 חברות) אישתו של סנטה קלאוס (עם עוד חברות) שודדות בנק (עם חברה) כתה ה ארנבת (עם חברה) כתה ו מכשפות (עם חברות) כתה ז והשנה לפרות עם עוד 2 חברות חח

My Precioussss

New member
../images/Emo15.gifחדשה כאן!../images/Emo15.gif

הינה שלי (לא מקוריותתתתת): גנון- מלכת הנמרות (התעקשתי לקרוא לזה ככה אבל בעיקרון זה לביאה) גן- מלכת הלילה כיתה א'-פיה כיתה ב'-גיברת מגונדרת כיתה ג'-ישנון כיתה ד'-ליצנית חצר כיתה ה'-שטן כיתה ו'-רוצחת זה היה אחד המגניבים כיתה ז'-תלמידת קולג' כיתה ח'-עוד לא יודעת

../images/Emo26.gif

מלכת אסתר (כמו כולן
) פטריה ארץ ישראל שלגיה פרח (משהו בסט!) אשת עסקים (טחחחחחחח) פיצה אייסיקיו וזהו שנה שעברה בט' אני וחברה שלי פירסמנו את הפורימון של הצופים עם חולצה.. חח היה מצחיק השנה אין לי מושג בא לי תחפושת פשוטה

noGz

New member
האא!! גם אני הייתי איסיקיו

הייתי בטוחה שאני לבד=]

maayan m1

New member
ל- noGz

יש לי שאלה? ?. את שמת תמונה שלך מחופשת לחיפושית זה ממש יפה ..! מאיפה קנית את התחפושת או אולי עשית אותה .?? אם את זוכרת חח.. תודה .!!

למעלה