תקשיבו אנשים יש לי רעיון!!!!

EdisonGirl

New member
איזה מאמי אתה!!!!!!!!!!!!!!!!!

הרגת אותי... לא חשבת אולי להתחפש גם לכל יתר הצבעים של הפאוור ריינג'רס.. ככה, להשלים סדרה, אתה יודע...

אוקי אז ככה:

כיתה א: כבשה כיתה ב: מרבה רגליים כיתה ג: חוה (מאדם וחוה) כיתה ד או ה: אישה שיצאה מהמקלחת כיתה ו: אישה בהיריון כיתה ז: ג'ני

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif אני אני אני

גן- כלה א- כלה ב- רקדנית ספרדיה ג'- מלאך היום עם חברה שהייתה מלאך הלילה ד'- פרפר ה'- תינוקת ו'- מחלקת כוכבים ז'- מלכת הכוכבים ח'- פיה ט'- שוליית הקוסם י' (השנה)- בובה

barhenhalliwell

New member
שלי..

גומז אדאמס גירסא פאנקית. גאנדלף משר הטבעות \ משה התנכ"י ( אנשים חשבו שאני משה..) איש שאנטי כזה. כתה ו' -- לא זוכר. סטורם\סופה מאקסמן תינוק -> התחפושת המקורית הייתה אמורה להיות נורמן מ-מייטי מקס, אבל בערב שלבשתי אותה היא נראתה מגעיל. ועוד תחפושות שלא זוכר תסדר- צב נינג'ה ,פיטר פן, מיקי מאוס.. אני לא זוכר למה עוד.. בלוק פורים.

התחופשות שלי לא ממש מקוריות../images/Emo152.gif

חייבת לומר שאף פעם לא קניתי תחפושת תמיד השאלתי מאחרים או עשיתי עם בגדים שהיו לי בבית. כיתה א:חיילת כיתה ב:הולנדית
כיתה ג:פנקיסטית
כיתה ד:תינוקת
כיתה ה:צייר צרפתי
כיתה ו:אשת עסקים
כיתה ז:שום דבר כיתה ח:מכשפה
כיתה ט: כנ"ל כיתה י-יא:חתול
כיתה יב: שטן

barhenhalliwell

New member
אההההה הייתה לי גם תחפושת

של אריה, משו שהבאנו מחו"ל.. וידידה שלי התחפשה לדורתי.. אז היינו דורתי והאריה. .. זה היה בכיתה ג' נראה לי.

A CharmedOne

New member
הנה כמה שלי....

השנה לפיורי ממכושפות שנה שעברה לבלת'אזור ממכושפות לפני זה לשטן לפני זה ל...? לפני זה לפרנקנשטיין לפני זה דרקולה חח אני לא זוכר הרבה אח הזקנה...

פרוייקט מצויין../images/Emo103.gif

גן- בת ים
(אמא תפסה חצאית צמודה כזאת עם סנפירים למטה.. בגד גוף, חזיית צדפים, פאה וכתר..) כיתה א'- רקדנית בטן (אני רוקדת באמת, וזה היה חמוד
) כיתה ב'- פיה ורודה
כיתה ג'- מלאכית אולי...?
כיתה ד'- חייזרית כחולה כזאת עם שלוש ציצים
כיתה ה'- מנהלת בית הספר היסודי
כיתה ו'- שלוש מכשפות, לבד!
עשיתי בובות של שתי מכשפות, חיברתי את השמלות שלהן לשלי וכולנו לבשנו מסכות... כיתה ז'- גימלי משר הטבעות
. התחפשתי לכל החבורה עם חברות שלי...:) אהה.. השנה אני רוצה להיתחפש או לאיזושהי פיה, או לפריקית ביזארית כזאת.. אהה.. כן. יערה

noGz

New member
הראו לי רשימה מגניבה מזו

חח סתם, לא מתלהבת עליכם, אני רק ילדה מודרה!! ליצן (גיל שנתיים) סוכריה על מקל!! (אחד הלא נוחים) קרטיסטית ארנבת ישנונית עם חברה שלי בלשית (היה מגניב) הרמיוני מריו ולואיג'י מסופר מריו עם חברה איסיקיו (אחד הגרועים) חיפושית!! הכי שווה בעולם וסתם דברים עם הכובעים המצחיקים בגדולים... והשנה אהיה כבשה למרוות ששנצי נגד

mitsymiau

New member
רעיון מגניב!!!

לא זוכרת את הסדר (איך אתם סוכרים בדיוק באיזו כיתה מה התחפשתם??): כלנית אפרוחית יפנית ילדת טבע פינק כיפה אדומה מלכת הכוכבים (ברור!) מוקיון פיירו (הליצן העצוב) ושנה שעברה שברנו מסורת כי המכונת תפירה התקלקלה והייתי מלאכית מאילתורים דברים קנויים ותפרים עקומים בחצאית) ציפור (זה לא כמו אפרוחית זה הרבה יותר נוצות צבעוניות..).

למעלה