תקשיבו אנשים יש לי רעיון!!!!

cha ching

New member
אני הייתי

פעם רקדנית בלט עם חצאית שחורה שסתבא שלי תפרה לי מטול. ואישה מהחלל, באיזה גיל 8 (היה לי מן אוברול כסוף כזה ואמא שלי עשתה לי קוקו עם ג'ל שהקוקו יעמוד ישר למעלה..
..) הייתי גם קפטן הוק פעם. נדמה לי בכיתה ד' וגם לצועניה התחפשתי עם פאה ומלאאא טבעות, וחצאית מרשרשת, צעיפים וכאלה.. ממ.. למכשפה התחפשתי עם שמלה שחורה, פאה וכובע ואף ואמא שלי איפרה אותי. בכיתה ט' לגמד (קניתי אוזניים של אלף) בכיתה י' לראפר, עם כובע, בלינג בלינג ונראי עבריינית- וזה היה לפני שסאבלימינל ומסיקה וכל אלו התחילו עם אופנת הטרנינגים, זה היה ניגר אוריג'ינל. התחפשתי שנה שעברה עם עוד שתי חברות שלי לפרחה זוועתית.. זאת הייתה בדיחה על כמה בנות. והשנה נראה לי שאני אתחפש לפיראט, אבל אני לא בטוחה..

pink banni

New member
אני../images/Emo24.gif חחח

לא זוכרת ת'סדר.. מלכת הלבבות ליידי מלצרית על רולר נמרה כיפה אדומה המלאכיות של צ'רלי עם עוד 2 בנות פנקיסטית כיתה ז בובה כיתה ח אשת אדם הקדמון כיתה ט... השנה נסיכה

רותמי16

New member
אני...

טוב תאמת שהיו לי תחפושות מוזרות אבל... שיהיה גן- טרול שוב גן- כיפה אדומה יסודי: פינגווין (מה לעזאזל חשבתי לעצמי?! חחח) צב נינג'ה קלאופטרה פצועת מלחמה או משו כזה חטיבה: שטן- וואו המקוריותתתת קופידון קלולס תיכון: סופר וומן... שהייתה פשוט תחפושת מדהימההההה והשנה..? עדיין לא יודעת לצערי :(

בקשר לסופר וומן.....

רעיון חמוד! אם את יכולה רק לשים תמונה ולספר איך כל זה נעשה.... תודה!!

michalaa

New member
אה, שכחתי...

התחפשתי גם לג'וקר אחותי התחפשה לטניסאית, להודית. חברה שלי התחפשה לאתיופית, ליסמין, לחיילת זקנה-
וזה יצא לה פשוט 100מם!

KeReN 0R

New member
אני../images/Emo70.gif

התחפשתי(לא לפי הסדר)ל
מלכת אסתר שטן חתול דגל ישראל ענבר ממשחק החיים לחלק מהתחפושות התחפשתי פעמיים... יש לכם רעיון למה אני יתחפש השנה

KeReN 0R

New member
אה ואני בכיתה ח'

חשבתי משהו בסגנון של כוכבת רוק או גוטית...אבל אין לי הרבה זמן להשקיע ולארגן את התחפושת

נראה אם אני זוכרת.

גן- יסמין (מאלדין) כיתה א- פרפר כיתה ב- פוקהונטס כיתה ג- כיתה ד- יפנית כיתה ה- אננס כיתה ו- כיתה ז- הייתי חולה. נאחס. כיתה ח- רוח רפאים כיתה ט- פיה כיתה י- מלאך השנה עוד לא החלטתי למה אני אתחפש. מנסה נואשות להזכר בכיתות ו' וג'

tuty fruty

New member
התחפושות שלי

זה לא בטוח לפי הסדר ויש כאלה שאני לא זוכרת. 1.כלה 2.מלכת הפרחים 3.נערת קוקה קולה 4.תינוקת 5.פרחה 6.סינדרלה 7.חנונית 8.צועניה 9.זבוב 10.מטריקס הגרסה הנשית ובעדלאידעות שונות שהשתתפתי 1.יווניה 2.מעודדת 3.חיזרית 4.נערת הוואי 5.רדבול

חייבת לציין

שהתחפושת הכי מקורית שלי הייתה של רוצחת שהיה לי סכין ענקית כזאתי והתלבשתי הכל חשור וקרוע והיה לי דם מלאכותי ופשוט שמתי בכל מקום ואנשים אשכרה התרחקו ממני ברחובות, מתו מפחד! חחחחחח שלא לדבר על זה שטפטף קצת דם על הרצפה וחשבו שהשכנים רבו ביניהם... הנה אני באמצע התמונה========>

EdisonGirl

New member
איפה התמונה../images/Emo35.gif דווקא בא לי לראות...

גם אני התחפשתי לרוצחת, אבל מזן מודרני ונקי מדם... את יודעת- אקדח..

ThE uVa

New member
יאללה,

גם אני. כמובן שהיה את מלכת אסתר וכאלה. כיתה א'-מלכת השמש [זה היה נורא כיף.] כיתה ב'-אמ.. ג'רי מהספייס גירלז. ששש. הלאה. כיתה ג'-עורכת דין. תחפושת שאורגנה לילה לפני. אבל היה כיף. כיתה ד'-זינה כיתה ה'-ברבי, וזה היה שוס. כיתה ו'-פיה כיתה ז'-אני וחברה התחפשנו ליפשושיות [מערוץ 24..] והשנה-אני וחברה [אותה חברה..] מתחפשות לווילו ולואמפייר ווילו מבאפי. אני ואמפייר ווילו. חו. יהיה כיף. עוד תחפושות, של אנשים קרובים וסתם שראיתי: אח שלי התחפש לדבורה מאיה, לישו [מה שהיה ממש טוב, כי הוא דומה לו נורא.], לאיש הכחול מהציור של ואן גוך, לגנדאלף. חברה שלי ושני ידידים התחפשו פעם לגמדים כאלה. זה היה ענק. הם לבשו מכנסיים קצרים וחולצות על הברכיים, ושמו על חישוקים גדולים כאלה בד שהם צירו עליו פנים, ושמו את זה עליהם, וככה הראש שלהם כאילו התחיל בברכיים, היה להם גוף פצפון. זה ענק. שנה שעברה חברה שלי התחפשה לפאנקיסטית, מה שדי משעמם, אבל זה היה ממש מגניב כי יש לה שיער ארוך, והיא העמידה אותו [ספייקים] עם איזה ספריי מיוחד, והיו לה ספייקים בגובה מטר. הדרך הכי טובה למשוך צומת-לב. ידיד שלי תחפש לג'ימי הנדריקס [כמובן שרוב התגובות היו "התחפשת לכושי?"] שנה שעברה כמה אנשים מהבצפר שלי התחפשו לאליעזר והגזר, וזה נורא פשוט ונחמד. הייתה מישהי שהתחפשה לרועת צאן, והביאה טלה לבצפר. אמיתי. [ככה זה כשגרים במושב] שני אנשים שהתחפשו למיקי ויעקב, ולקחו איתם כזאת טלוויזיה בקרטון או משו, והיו בתוכה. 4 בנות שהתחפשו לחיפושיות. פשוט התחפשו לחיפושיות ולקחו גיטרות. [ביטלס, נו.] אין לי עוד.. [וטוב שכך, לא?]

../images/Emo163.gifאוקיי.../images/Emo132.gif

התחפשתי ל: ילדה ישנה(כתבתי על הפנים חלום של כל הורה),אח שלי(לקחתי בגדים שלו(הוא בן 19!))יסמין ושטן. השנה ל: צ'יפס של מקדונלד

maayan m1

New member
אממ אני !!!

התחפשתי ל: קליאופטרה שודדת ים חח מכשפה היפית מנקה רחובות בילבי מעודדת סינית והשנה לחיפושית ... אם למישהו יש רעיון איך להתחפש לזה שיגיד לי תודה !!1

sk8er angel

New member
גמאני

גמאני רוצה... כשהייתי קטנה: ליצנית וליידי. כיתה א': הליידי חתולה הזאת משלושת המוסקטרים. כיתה ב': קליאופטרה (יצא יפפה). כיתה ג': למחנכת שהייתה לי. כידה ד': יחד עם חברה שלי לנחש ואני הייתי מאלפת נחשים, נראיתי גם הודית. כיתה ה': מוכרת פרחים (שנה חלשה). כיתה ו': יחד עם חברה שלי לאחיות פיק יצא מדהים. והשנה... יש לי התלבטויות, אבל אני בטוחה שיצא יפה, או נחמד, לפחות חמוד...

talb81

New member
פליייז תעזרוו

יש לי כמה רעיונות מקוריים למי שמחפש למה להתחפש טינקרבל כרטיס קולנוע שליחת פיצה (חברה שלי התחפשה לקחה אוברול אדום שליחה של דומינוס והביאה פיצה אמיתית) שליחת מקדונלדס ספרית (אני התחפשתי תחפשות מאור יפה כל מי שרוצה טיפים שישלח הודעה) ולי אין רעיו למה להתחפש!!! פליש לכל מי שיש הצעות לילדה בת 14 עוד מעט.... אז שישלח הודעההה יש לי ריעונות אולי אני יתחפש לגברת פלפלת או עם עוד חברה לרופאה וחולה או למישהי שיציאה מהמקלחתת מה אתם אומרים?

livia

New member
מה שאני זוכרת.....

ליצנית.. נמרה... שטן... ערבי ... מתדלקת... אינדיאנית... צוות קורט מפוקימון... תחפושת שולטת :)

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif שליי.. ../images/Emo9.gif

לא לפי הסדר כי אין לי כוח לחשוב מה היה מתי.. חחח כלנית מלכת הצורות פרפר נראה לי שהייתי מלאך (לא בטוח) הייתי איזה מצריה או משהו כזה. לא זכרת בדיוק איך קראתי לזה.. פרחה (וכולם חשבו שאני זונה) בובה ימיממה ארנב או משהו כזה כשהייתי בת שנה בערך.. יפנית או משהו בסגנון.. חחח מריצה (פאק! נדוווש! חח אבל יצא לי ממש יפה.. =]) סבתא ו.. בטוח היו עוד שאני לא זוכרת.. השנה אני אהיה דודו מפרפר נחמד! =]]

למעלה