תקשיבו, זה ממש

תקשיבו, זה ממש

מעצבן לדבר ככה, בא לכם להיפגש איפשהו כולם ולדבר?? אני ממש רוצה לדבר רציני עם שמאלני לשמוע את מה שהוא אומר ולנסות להסביר לו למה הוא טועה או איך שלא תקראו לזה... בא לכם??

../images/Emo6.gif לקחת בחשבון...

שאולי השמאלני שתפגוש ישכנע אותך שאתה הוא זה מביניכם שטועה?

hornyman73

New member
בדיוק...

אבל אני נואשתי...אין את מי לשכנע. אני בחיים לא אשתכנע לשנוא אנשים בגלל מוצאם. בחיים אני לא ירצה בסבל של עם אחר. בחיים אני לא יאמין שנענוע ראש בכותל יקרב אותי לאלוהים. אני מאמין שהאל בליבי. אני מתפלל בחדרי כשאף אחד לא רואה. לא מרגיש צורך לקנות אתרוג ולולב (עוד תרומה לקפיטליזם והמסחור של הדת?) לא תצליחו לשכנע אותי. הקשבתי מספיק.

Rotema3

New member
בחיים לא תרצה בסבל של עם אחר

אבל בסבל של עמך-אתה רוצה. וגם גורם לו. אתה יוצא נגד הדבר הלא נכון

רולדההה

New member
הוא לא רוצה בסבל עמו. ../images/Emo98.gif

מה הקשר בעצם בין מה שהוא אמר למה שאת טוענת? סליחה, אבל הטיעונים שלך הולכים ונעשים יותר ויותר מופרעים. לא כל מי שלא בעד להרוג את כל הערבים הוא שונא ישראל.

Rotema3

New member
את

מבדרת. ואת עוד מדברת על טעונים מופרעים הא? אני בעד להרוג את כל הערבים? אחלה. אולי מעכשיו. בכל אופן-זה שהוא לא בעד להרוג את כל הערבים לא אומר שהוא צריך לצאת נגד כל הימנים והמתנחלים. ולעשות ולתמוך בדברים שפוגעים ב'עם שלו'. לא?.

רולדההה

New member
מעולם לא ראיתי אותו יוצא נגד כל ../images/Emo98.gif

הימנים או המתנחלים. (אגב, אני ימנית) וגם מי שלא תומך בהם הוא אינו נגד העם שלו ומבקש במפלתו. סליחה, אבל במשך כל הדיונים איתך הצגת גישה של כל מי שהוא שמאלן חייב בטח להיות נגד העם שלו (בדיוק כמו בדיון הזה) ואנחנו יודים מאיזה בית יוצר זה מגיע, נכון?

hornyman73

New member
רותם

אני מרגיש את השנאה של הימין הקיצוני נגד כל דבר שהוא חילוני. נגד ת"א. נגד ארץ ישראל. נגד עם ישראל.

One Echoe

New member
../images/Emo45.gif

למרות שהוא גם גם קצת הקצין(hornyman73) -"בחיים אני לא יאמין שנענוע ראש בכותל יקרב אותי לאלוהים." זה לא ממש קשור. איש איש באמונתו יחיה. אף אחד לא ירצה לשכנע אותך להאמין באלוהים. טוב אולי כן, אך זה לא קשור עכשיו. -"לא מרגיש צורך לקנות אתרוג ולולב (עוד תרומה לקפיטליזם והמסחור של הדת?)" כל תנועה גדולה תהפוך ממוסחרת בסופו של דבר. כי מן הסתם צריך מסחר(?) "אני בחיים לא אשתכנע לשנוא אנשים בגלל מוצאם." סבור אני שרוב הימנים לא שונאים ערבים כי הם ערבים. אלא בגלל מה שהם עשו לנו. הבעיה היא שהם לא יודעים להפריד את השנאה לאנשים הנכונים. לא יודעים להיות מאוזנים ולא להיגרר למחשבות קיצוניות. אל תהיה כמוהם. זו סתם סטיגמה שנהייתה אצלהם, לשנוא ערבים. והאמת, אפשר להבין את זה גם. הם לא העם הכי סימפטי. אע"פ שאני שונא הכללות או סתם שנאת חינם. "אני מאמין שהאל בליבי." מסכים חלקית. "בחיים אני לא ירצה בסבל של עם אחר." כנ"ל מקודם. למרות שפה יש גם מה שנקרא הומניות. שזה משהו שחסר להרבה אנשים מהמדינה הזאת.

hornyman73

New member
אני יוצא נגד המסחור של הדת

אני יוצא נגד העדפת האדמה על ערכי אנוש יהודיים כמו: ואהבת לרעך כמוך.

ab138

New member
אין ביהדות "ערכי אנוש"

ואהבת לרעך כמוך זהו ערך רוחני ולא סיסמא של שלום עכשיו או של עמיר פרץ. אין אפשרות להגיע למצב זה בלי להגיע לתיקון רוחני. לכן צריכים להיות זהירים כשמדברים על ערכי אנוש בתורה ולא ליפול לפח הצבוע של "יפי הנפש"

יוטו

New member
הכוונה לאהוב את אחיך היהודים כמו

שאתה אוהב את עצמך . לא את מי שבא לרצוח אותך ....

hornyman73

New member
לא נכון

הכוונה לאהוב את רעך. לא רק יהודים. רעך זה גם כושים וגם ערבים וגם נשים וגם גברים וגם הומואים וגם נכים וגם חולי איידס. אלוהים זה אהבה, לא גזענות. אתה יודע מי היה גזען גדול? אדולף היטלר.

למעלה