תקשיבו, זה ממש

One Echoe

New member
חח אתה כזה פאקינג מושפע.

תגיד, בן כמה אתה? אתה פולט שטויות בקצב. והסטיגמתיות שלך עוברת גבולות. לשמאלנים יש יותר כסף מלימנים? לא ידעתי ששמאלנים זה גוש אחד שגר באותו מקום בעם שמרוויח אותה משכורת.

יוטו

New member
אני בטוח ב100 % שרוב העשירון העליון

במדינה הם שמאלנים . מספיק בשבילי לראות את כול הרכבים שיש להם סרטים כחולים , לעומת הגרוטאות שיש להם סרטים כתומים .. הרבה יותר קל למיליונרים להיות שמאלנים מאשר ימניים , מי יודע , אולי אפילו אני הייתי שמאלני אם הייתי מליונר..

hornyman73

New member
תשמע...

יש גם רכבים יפים עם סרט כתום, אבל בכללי אתה צודק. רוב האנשים המשכילים בעלי הממון הם שמאלנים. למה? כי הם אולי מבינים משהו שאתה לא מבין? מבינים שאם נקיז את הדם אחד של השני מיליון שנה שום דבר טוב לא ייצא מזה ולפעמים כדאי לוותר. אני גם רוצה ישראל גדולה, אבל אני חושב שכרגע אנחנו צריכים לוותר. נעשו טעויות, ב 67 היו צריכים להוריד את הר הבית במכה ולבנות את בית המקדש. עכשיו כנראה מאוחר לזה וצריך לחכות למלחמה הבאה מתוך ארץ ישראל קטנה. העניין הוא שהדתיים לא רצו להיכנס לבית המקדש עד לביאת המשיח. יש עוד דברים.

One Echoe

New member
וואי וואי, איזה שטויות.

ב67 היו צריכים להרוס את הר הבית? צריך לחכות למלחמה? אף פעם לא מחכים למלחמה ותמיד צריך למנוע אותה. כי במלחמה אין מנצחים, רק מפסידים. לא שמעת על המשפט הזה? מעבר לזה, מה זה קשור בכלל...אתה חושב שאנשים משכילים הם אנשים חכמים? ממ...זה ממש לא תמיד ככה. מעבר לזה, זו שטות גמורה שכל השמאלנים הם משכילים והימנים הם בורים. זו פשוט שטות. אין לך מושג איזו שטות. אצלנו באשקלון כמעט כל העיר כתומה. מה תגיז על זה? שאף אחד פה לא משכיל?

יוטו

New member
שוב - לשמאלנים יש כסף לשלם ללימודים

ולימניים הרבה פחות... (אם בכלל ) בשביל להצליח אתה צריך - הרבה מזל , או הרבה כסף (או שניהם כמובן )

ושוב - את זה אתה אומר ממרומי הוילה

שלך בקרנ"ש??????????????????? האידיאולוגיה שלך, בכל הדיונים בפורום, מתחילה ונגמרת בכסףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!

Borg1

New member
שטויות!

ימניים הם לרוב דתיים, וזאת הסיבה, שהם לא הולכים ללמוד. מקווה, שלא צריך לפרט למה. אגב אתה יודע שכדי ללמוד אתה בכלל לא צריך את הכסף! תשאל אלפי עולים חדשים שנמצאים לבד בארץ ולומדים. אגב אתה יכול לשאול אותי, אני בידיוק מאותו זן של אנשים.

ואת זה אתה אומר ממרומי הוילה

שלך בקרנ"ש!!!!!!!!!! יוטו אידיאולוג של כסףףףףףףףףףף

Borg1

New member
זיבול שכל

זה מה שנראה לך מה שקורה. אל תהיה כל כך טיפש, אל תרמא את עצמך! אתה באמת מאמין בזה? אתה מכיר כל כך הרבה שמולניים שכולם דואגים רק לעצמם, שנותן לעצמך זכות לקבוע זאת? זו היא סיסמא יפה, אבל היא חסרת משמעות כי שום דבר לא עומד אחריה!

למעלה