תקשיבו, זה ממש

sela v

New member
סבל?

תפתח את האינטרנט ותראה את הסבל בארה"ב שאלפים מתים, ופה בסה"כ הזיזו אנשים כדי שלכולם יהיה יותר טוב, ואתה קורה לזה סבל?

Rotema3

New member
כי אתה בן אדם טוב.

לפי ההודעה שלך אפשר לראות שאתה מהשמאל הלא צבוע, בניגוד להורנימן73, או סלב וי. אגב. מעולם לא אמרתי שאני שונאת ערבים. אתם הם אלו שצריכים לעשות את ההבדל בין אלו שלא רוצים לתת שטחים ממדינתם לערבים-לרגש של שנאה כלפיהם.

hornyman73

New member
שנאה פסיבית ואקטיבית

רותם את אומרת שאת לא שונאת את הערבים. אבל בשביל להחזיק את ההתנחלויות אנחנו למשל עושים מחסומים שמונעים מאנשים לעבור בחופשיות מכפרם לבית חולים. ככה מתים הרבה ערבים שצריכים טיפול דחוף. אז באמת שלא עשינו כלום. לא ירינו להם בראש, רק שמנו להם מחסום. שנאה פסיבית.

GD5

New member
כמה מחבלים נתפסו במחסומים

שתיככנו לבצע פיגועים בתוך הקו הירוק? אהה עכשיו גם לא צריך מחסומים....טוב מה שתגיד

hornyman73

New member
לא צריך מחסומים

לא צריך מחסומים בין כפר ערבי למשנהו. אני לא רוצה להיות אבא או מורה של הערבים, תן להם להסתדר לבד (תאמין לי הם יהרגו אחד את השני יותר טוב משיהרגו אותנו). צריך גבול בין השטחים לארץ ישראל. בלי התנתקות אין גבול. המחסומים חותכים ומבתרים את הרצועה לחתיכות על מנת לגרום לחיים של הערבים להיות בלתי נסבלים וזו אחת הסיבות שהם מתפוצצים לנו בפנים. לפני 67 לא היו מחבלים מתאבדים. הכיבוש רק מגביר את השנאה. תנו להם מדינה. ונעזוב אותם לשלום.

AB17

New member
הסיבה שהם מתפוצצים היא לא בגלל

המחסומים אלא מהסיבה הפשוטה שאנחנו יהודים

hornyman73

New member
כשאני רואה תגובות כמו שלך...

בא לי לומר לך ש... אתה צודק. אם כל היהודים היו כמוך זה היה נכון. אתה מסתכל במראה ואומר: "חייבים לשנוא אותי ולהתפוצץ עליי, אני בן אדם מגעיל ודוחה ובגלל זה אני שונא את כולם כי אני מרגיש נחות ורק על ידי זלזול באחרים אני יכול להרגיש טוב עם עצמי." אם כל היהודים היו כמוך זה היה נכון. בגלל יהודים כמוך קיימת האנטישמיות. בגלל יהודים נאורים ופתוחים, אנשים חושבים עלינו דברים טובים. אינשטיין, פרויד, מרקס, שפילברג, סיינפלד, ועוד . יהודים גדולים נאורים ו...חילוניים. יהודים שמפארים את התרבות שלנו. ומצד שני יש את היהודונים, שאללה יודע מאיפה הם הסתפחו לעם שלנו. אני יודע שהם גיורים. יהודונים טפילים שחיים על חשבון אחרים, למדו אותנו והסתפחו עלינו כמו פטריה. שואה שלמה ניחתה על העם שלנו. רוב אלה שמתו דתיים גמורים, חרדים שלא הסכימו לעלות לארץ עד בוא המשיח. ואחרי מלחמת ששת הימים פתאום התעוררו, ראו כי אנחנו עם חזק ובאו בהמוניהם להחליש את עמנו. החלשתם מספיק, עשיתם מספיק נזק ותיכף תעזבו כמו עכברים שעוזבים ספינה טובעת.

AB17

New member
אז למה אנחנו בשלטון????????

כמה פעמים השמאל צריך להיות מובס בבחירות כדי סוף סוף לקלוט שהוא לא הרוב??

TheOrion

New member
כשאחוז ההצבעה הוא בערך 60%

גם מיעוט יכול להיות בשלטון.

למה אתם בשלטון ../images/Emo12.gif

כדי להתנתק מהרצועה - מה, לא הבנת לבד? הרי אף ממשלה שמאלה מהליכוד לא היתה מצליחה להעביר החלטה כזו בכנסת. רק הליכוד יכול

One Echoe

New member
../images/Emo140.gifתודה.

אני לא חושב שאת צריכה לחשוב שיש "שמאל"צבוע...יש אנשים שפשוט, כמו שכתבתי, נגררים למחשבות קיצוניות ושוכחים כמה דברים בסיסיים(באופן כללי, אני לא מדבר על אף אחד מכאן). הרבה מהימנים, בעיקר ילדים, שככה החדירו להם לראש, שונאים ערבים, למה? כי ככה חינכו אותם. ואני יודע את זה מניסיון. ככה זה היה בבצפר. בפארקי מים(אם תרצי אני אתן לך דוגמא). ואפילו בבית. וזה מה שדפוק-כי ככה השנאה גוברת בלי סיבה. והדור, הופך להיות בור, בלי טיפת שיכול דעת!@! ככל שנשנא אותם יותר הם ישנאו אותנו יותר... כמו שכתבתי, הם עשו לנו כ"כ הרבה שקשה להרגיש אליהם חיבה. אני נזכר בכל חייל אחד שנהרג. במקרים הקיצוניים כמו הלינץ' וקשה לי. אבל בכל זאת, אני משתדל לשמור את השנאה לדברים יותר ממוקדים, למקומות שהשנאה תעזור בהם.

GD5

New member
צודק...

כדי שלכולם יהיה יותר טוב....תספר את הסיפורים האלה לתושבי שדרות, אשקלון ואשדוד

NAS00

New member
לפני שאתה מדבר על סבל של עם אחר

מה עם הסבל של העם שלך?

hornyman73

New member
אתם העם שלי?

אתם הרי שונאים אותי כי אני שמאלני. אתם שונאים אותי כי אני חילוני. החרדים לא עושים צבא. הדתיים עושים צבא בתנאים. אז מי העם שלי? אני לא רואה את הסבל שלכם.

למעלה