תקשיבו, זה ממש

hornyman73

New member
טוב אז אתה יוצא דופן

ועוד מעט כשהחארות האלה יתחילו במלחמת האחים השלישית איזה צד תבחר? את הצד של ישראל או את הצד של יהודה? האם תסרב לפנות יישובים אם הממשלה תחליט לפנות עוד? אני לצערי שמרתי על התנחלויות למרות שזה נוגד את המצפון שלי. רק כדי לא לפרק את המדינה.

NAS00

New member
אני נגד סרבנות

לגבי מלחמת אחים אני חושב שהגזמת

Borg1

New member
חפש אותו שם...

סתם המלצה. אם הנך מעוניין לדבר עם שמולני, אזי כנס לכל אוניברסיטה בארץ תפוס את בן האדם הראשון וודא, שהוא אינו ערבי, ואני מבטיח לך, שהוא יהיה שמולני. רוב האנשים המשכילים הם שמולניים. ונסה להזביר לו משהו... רק אל תהיה בטוח בעצמך יתר על המידה, כי הם אנשים חכמים ולא סתם הם שמולניים. הם בעלי ינטלגנציה גבוהה, בדרך כלל גבוהה יותר מאשר לימניים... בטח ובטח מאשר לימניים קיצוניים. אני בעצמי ימני, אך ינני מזלזל בדעות של שמולניים, כי דיברתי איתם מספיק, ויודע שכל מה שהם אומרים בדוק ומדוד עלידם לא פעם ולא פעמים. הם אנשים רציניים מאוד, על כן תתכונן טוב, לשיחה הזאת. סתם המלצה.

אני ימני אם תקרא לזה קיצוני

ואני לא מטומטם, הם אולי באוניברסיטה אבל אני עושה עכשיו 5 יחידות מתמטיקה 4 אנגלית 5 מחשבים 5 פיזיקה ועוד אז אני יכול לדבר ברמה שלהם... בכל מקרה, תודה על העצה... לילה טוב

בנושא זה

יותר חשוב כמה יחידות אתה עושה בהסטוריה, סוציולוגיה ובמחשבת ישראל... 5 יח' מתימטיקה ובמחשבים לא ממש יועילו

Rotema3

New member
די לשחצנות השמאל.

לנסיון לצור תחושת נחיתות, כדי שעוד אנשים יגידו לעצמם 'שיט, גם אני רוצה'. איזה בולשיט נהייתם.

הבנתי, אבל עדיין אני מחזיק בדעתי

שיש צורך בידע שרלוונטי לנושא. לא התעודה היא המעניקה את הכילים להתדיינות - אלא הידע הרלוונטי לנושא. בלי להעליב, וגם לא היתה לי כוונה כזו, ידע במתימטיקה אינו הידע הנחוץ בדיונים בתחום מדעי המדינה או פוליטיקה - כאן נחוץ ידע מתחום אחר - ולגביו התעניינתי. לא כל ראציונל של הוכחה מתימטית ניתן לאמץ לדיון פוליטי.

One Echoe

New member
לא הבנת פרפר צהוב:)מה שמך אגב?

Borg1 אמר שרוב הסטודנטים, והאנשים המשכילים, הם שמאלנים. אז "אא דניאל"אמר, שהוא גם משכיל, עד כמה שהוא יכול כמובן, בהתאם לגילו, והוא ימני.

../images/Emo60.gif חחחחח

עכשיו תתווכחו גם מי יותר משכיל?

'צטער

מה שאאדניאל אמר זה שהוא תלמיד טוב, אולי אפילו מצטיין - ויפה מאוד שכך - מפרגן לו בגדול!!!! ממתי כל מי שהוא תלמיד טוב בביה"ס הוא גם "משכיל"? בשביל להיות משכיל לא מספיק מה שמלמדים בביה"ס - צריך להעמיק יותר וללמוד ולקרוא הרבה מעבר למה שמלמדים בביה"ס (ומה עוד חדש?
) .

Borg1

New member
...

אגב אל תחשוב שאני מסקימ אתך! עמדתך זרה לי! אני שירתתי ביחס"ר גיבעתי וגהה בזה. אני בטוח, שאם לא תהיה צבא במדינת ישראל אזי לא תהיה מדינת ישראל גם כן! ואתה לא תכתוב מה שכתבת בחתימה שלך, כי, פשוט קבוצה מקבי גם לא תהיה קיימת... ועוד דבר שאני בטוח בו, אתה לא צריך ללבוש מדים כדי להיות דבילי. מדים הם בכלל לא פרט הכרחי בשביל זה.

Borg1

New member
שומח בשבילך...

אבל, כפי שאמר One Echoe התכוונתי שמכוון שרוב סטודנטים ואנשימ משכילים הם שמולניים תהיה מוכן לעובדה שלא תצליח להביס את דעותיהם בחמש דקות הראשונות. בלי קשר לכמות היחידות במטמתיקה. אגב... מובן שעוד לא יצא לך לדבר עם שמולני אמתי שחלפו לו לפחות 30 שנה, לכן תיזהר, שלא יהפכו אותך לשמולני. אתה מכיר את הפתגם, אין חכם כמו בעל הניסיון. והניסיון זה בידיוק מה שחסר לך.

One Echoe

New member
חח אתה בטוח בזה?

אח שלי מצטיין באוניברסיטה והוא ימני...

Borg1

New member
אני בטוח!

אח שלך לא עושה את הסטטיסטיקה! אני מדבר על הרוב!

יוטו

New member
נכון בגלל שלהם יש כסף ללמוד

הרבה יותר ממה שיש לימניים. ועוד סיבה , בזמן שהשמאלנים דואגים רק לעצמם , הימניים דואגים לכול העם. . .

למעלה