תקשיבו

DoLi it is Me

New member
../images/Emo45.gif יאלה לי אין בעיה!../images/Emo13.gif

רק צריך לארגן הכל והצ'אט של תפוז לא עובד לי =\ וגם אינלי מושג גם לאן להיתקשר לה/הצביע את צריכה להסביר את הכל
ואינלי בעיה בכלל להיתנתדב! העיקר שיגיעו

גילולית

New member
צודקת..

אבל שום דבר לא יביא אותם לארץ- לפחות זה יגביר מודעות! והיום אני עוברת ליד הכיתות בשכבה שלי, ואני אשכרה שומעת אנשים, חברות של חברות שלי שרות טרנסילהניה כי אני וחברה שלי הכרנו אותם לחברות שלנו..וכולם פתאום מכירים את מקפלי שזה ממש טוב, אבל כנראה לא מספיק.. אבל מה עוד אפשר לעשות??

loli kiss

New member
אוקי מעולה ../images/Emo45.gif פרטים פה ../images/Emo26.gif

אם הרבה בנות בעיניין ואני בטוחה שיש עוד שבעיניין ופשוט לא ראו ת'הודעה, אני בעד לפתוח שירשור חדש עם הימים שבהם כל אחת מתנדבת להתקשר לגלגל"צ ונעשה את זה ככה שבמשך לפחות חודשיים כמעט כל יום יתקשרו בסביבות ה-10 בנות ! וזה אפשרי כי אנחנו הרבה בפורום .. כל שניה יש מתקפת חדשות
בקשר לבקשות - כל אחת תבקש פעם אחת את THNL כי זה הסינגל האחרון שלהם וזה הכי עכשווי ופעם אחת שיר אחד מהJML כי זה הדיסק היחידי שיש בארץ ככה אולי גם אנשים ילכו לקנות אותו.. עד שנחליט על שיר מJML - מה שבטח יקח עוד שנתיים.. נתמקד בלבקש את THNL ! אז קדימה בנות לעבודה, אנחנו נירדמות שוב
הורג אותי הקטע הזה.. איך כולן-
-מסכימות עם הרעיון ולא עושים שומדבר XD

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifשיחת ועידה

די חפרתי בשירשור הזה
כבר כתבתי את ההודעה הזאת אבל תפוזבל לא העלה אותה משום מה קיצר מה דעתכן שבסביבות 12-1 בצהריים נעשה שיחת ועידה במסנ'? נעלה רעיונות לרשימות מה אין לנו ומה יש לנו ואולי עוד דברים שקשורים לסירטון הזה ככה כולן ישתתפו בהכנה... תכתבו
אם זה מתאים לכם... ואם לא
ותוסיפו שעה אחרת שמתאימה לכם ונראה מה מתאים לכולם,או לרב.

O0NoNi0O

New member
תכלס חן צודקת

צריך שיחת ועידה כדי להחליט אחת ולתמיד. וכמו ששני [L D N] כתבה, צריך להתקשר לגלגלצ כי אז יכורי אותם הרבה יותר כי עכשיו לא מכירים אותם כמעט ובכלל! אז אם מישהי רוצה שזה באמת יעבוד היא צריכה לפנות לתחנות רדיו, עיתונים, ערוצים בטלוויזיה ואתרים גדולים באינטרנט. כי אתן רוצות הופעה בלי קהל, קודם צריך את הקהל שיהיה אחרי זה רק לחשוב על איך להביא אותם לישראל.

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

קיי בנות מי שכן שתכנס עכשיו לצ'אט של הפורום ומי שלא יכולה שתכנס בסביבות 1 וחצי בתקווה שאלה שלומדות יחזרו מהביצפר

ענבז

New member
אני לא יודעת איך נכנסים לצ'ט בואו במסן..

אני מחוברת עכשיו והמסן שלי הוא: [email protected] אני גם רוצה להשתתף בשיחה.. שמישהי תעזור חח :)

Simple Girl 182

New member
../images/Emo55.gif זה עדיין לא משנה את העובדה שהוא יפה

ואת יצאת חמודה בתמונה

ענבז

New member
לי יצא שלט אחד הגרועים..חח

פשוט נזכרתי בזה שניה לפני שיצאתי, צילמתי תמונה אחת ושלחתי ליעל XDDD אז נא לא להיבהל , יצאתי מעוותת XDD

למעלה