תרשו לי קצת למלמל לעצמי

• פותח הנושא alond
  • פורסם בתאריך

alond

New member
תרשו לי קצת למלמל לעצמי ../images/Emo151.gif

אז חזרתי מפנטזי.קון. היה נחמד מאוד. זקן כמוני רצה לראות יותר זקנים כמוהו אבל מה לעשות?
שנה הבאה אני אקח את העניין יותר ברצינות. אז הלכתי ל- legend of the rangers - קטעים!! פיילוט מוצלח עשוי טוב עם הומור טוב (הקצינה הראשונה אומרת לקפטן "it´s a good day to die" שכידוע הוא ביטוי קלינגוני) ובכלל אווירה טובה שחלק לא קטן ממנה היו האנשים מסביב שעשו את החוויה הרבה יותר מהנה. ultra violet - כואב. פשוט כואב. למה? כי ברגעים אלה משודרים שלוש פרקים ואני פה ממיין (אבל קוראים לי זינה!) לכם ת´שכל. נהדר! קשה לתאר. באמת! סדרת ערפדים אנגלית שהיא כבדה במובן הטוב של המילה. הרבה דיאלוגים טובים ואפילו אקשן לא רע. נהניתי מאוד מאוד! לצערי הייתי חייב לחזור
witchblade - עוד פיילוט נהדר. אני כבר רואה את הסדרה בערוץ 3 והיה נחמד לראות את הפיילוט. אקשן טוב והרבה מיוני שכל. עלתה בי המחשבה איך זה היה נראה אילו האנגלים עשו אותה (בעקבות ultra violet) וחייכתי... visions of escaflowne - מבחינתי זו הייתה ההפתעה. אמרו שזה שילוב של דביקות רגשית (לנשים) ואקשן (לגברים). אמרתי "אה. אה. נראה". פרק ראשון אשכרה דוסון קריק. אני אוהבת אותו אני רוצה פה, רוצה שם. להקיא. אפילו האקשן לא היה משהו. אבל אז שלושת הפרקים הנותרים שינו את דעתי. ממש טוב (למרות שעדיין אפשר להוריד את מינון הדוסון קריקיות). נשארתי עם טעם של עוד. בנוסף, זה היה בטעות הארוע הכי מצחיק שהייתי בו: למי שלא יודע (ומסיבה מוזרה עדיין קורא...), זו סדרת אנימה יפנית. אז עשו דיבוב לאנגלית וגם כתוביות באנגלית. מה שקרה זה שהכתוביות והדיבוב בקושי תאמו. בקושי! היו יותר ההבדלים מדיוקים!!! והיו צחוקים באולם כל הפרק הראשון (טוב. עד שהיה קרב ואז אנשים היו עסוקים בלראות את הקרב). לדוגמא: מישהו אומר thief והכתוביות מראות pervert. אני לא צוחק (וגם מת מצחוק!). בכיתי מצחוק שם. מי שהיה יודע על מה מדובר
הספרים: זה אכזב אותי. היו כמה משומשים נחמדים אבל בחדשים הייתה פשלה (לדעתי לכל אופן): המחירים היו יותר מבאינטרנט! מה האינטרס שלי לקנות (וחבר´ה: באתי מצוייד בכסף!). מוזר. בכל אופן, חוויה מהנה.

Boojie

New member
ואני רוצה לחזור על דברים שאמרתי

בפורום אחר: מי שלא בא לצ´ט עם פאוורס הוא ביצה סרוחה! היה מה זה צ´ט אדיר! טים פאוורס שולת!!!1 יובא פאוורס לאייקון לאלתר! (טוב, נו, אני מוכנה לחכות עד סוכות...)

alond

New member
ספרי מה היה אם אפשר

תגידי? היית הכרטיסנית במקרה?

Boojie

New member
לוג הצ´ט יתפרסם באתר הממסד האפל

אם זה אכן יהיה כמו בשנה שעברה. ברגע שיתפרסם, אני אדאג לשים פה הודעה. שווה, שווה לקרוא. היה מרתק.

Boojie

New member
והנה הלינק לצ´ט,

שאני חייבת לציין שאין בו את החלקים הכי טובים, שהיו בצ´ט החופשי (והמחורפן למדי) שהתנהל חצי שעה לפני שעת הפתיחה הרשמית של הצ´ט וחצי שעה אחרי. מי שלא היה הפסיד. פאוורס שולת!!!1

מחשב... מחשב!!!

כן. בוקר טוב, החיים יפים. במיוחד עם מחשב. ככה זה כשאתה מנותק מהעולם הממוחשב. היית באסקפלונה??? לעזאזל. גמני!!! יכלנו להיפגש אז. היה באמת חביב, למרות שהלכתי עם חברה שלי רק ל"שירות המשלוחים של קיקי" (סרט גדול!) ו"The Vision of Esceflowne". נראה לי שככה כותבים את זה. הפרק הראשון היה מוזר בהחלט. במיוחד הקטע של הפרסומות שצצות לפתע. קיטשי לחלוטין. אנשים צחקו כל הפרק הראשון. משומה, לא הצלחתי להבין... הבאים נהיו מוזרים יותר ויותר. ("Is he the one?"-היטומי, נראה לי בפרק השלישי) הבעיה באנימציה היא באף. זה נקרא אף?! מוזר לפי מה שאתה אומר. אני דווקא קניתי ספר לא קטן בשלושים וחמישה שקלים, ואחד יותר קטן בחמישה עשר. לפי אסקפלונה. התגעגעתי, כי המחשב שלי היה הרוס (נטול מסרים, אי.סי.קיו וצ´אט... רק פורומים אומללים שלא היה לי הרבה זמן להיות בו... וגם זה כשהוא רק התאושש). רגשנות של מכור נטול מחשב...
~Na´atz the Crow~

alond

New member
נו? מה קורה?

אין איציק? איזה ספרים קנית שם? משומשים?

alond

New member
אני דיברתי על חדשים...

תבדקי הודעות. אני משאיר לך עוד אחת.

רק תגובה קצרצרה בנושא ה מחירים

אני קצת מתפלאת על מה שאמרת, כיוון שהמחירים של יואב לכבוד הכנס היו נמוכים בדרך כלל מלו של חנויות הספרים הוירטואליות (במיוחד הספרים ה"פגומים") או בהפרש זעיר של שקלים בודדים.

גם אני מתפלאת, שכן רכשתי לי את

גשר *של* ציפרים ב-40 ש"ח ואני כמעט משוכנעת שראיתי אותו מוצע באינטרנט ב-62.

alond

New member
לא עשיתי בדיקה מקיפה כמובן

אבל ראיתי שם איפשהו ספרים של פיליפ ק דיק ביותר ממה שראיתי אותם באינטרנט. במקרה (אני לא קונה עברית ולכן לא יודע מחירים) ידעתי מחירים שלהם והיה הפרש ניכר למי שכספו יקר לו ויש לו מעט מהסחורה הזאת. אותי גם אכזב המבחר שהיה באנגלית. רציתי להביא את שלי למכירה אבל
אמרו לי שלא מוכרים משומשים (כן. אני אידיוט!) אז לא הבאתי כלום. יאללה. 364 למאנייק!

Boojie

New member
אני דורשת ביקורת אחרי הקריאה!

ספר כל כך מופלא דורש ביקורות, אבל אני לא כל כך אוהבת לקרוא אותם. אז הנה, האתגר לפתחך...

Ridd

New member
זקנים פה!

גמני וחברי הגענו לשם והרגשנו....קשישים משהו....אבל באמת היה נחמד, בלי שום קשר... רצוי לציין גם את הפרקים של באפי שהיו אחלה ובמיוחד אהבתי שחילקו ´שירונים´ בשביל הפרק המוסיקלי. דווקא את witchblade לא אהבתי כי לא נשארו כל כך בצמוד לקומיקס מבחינה ויזואלית בעיקר...(אז אוקי, לא צריך לשים עליה ביקיני, אבל מה זה השריון הזה!??) UltraViolet היה מעולה ואפילו הצלחנו לשרוד את כל הסדרה על אף שזה לא היה כל כך מה שציפינו לראות שלא להזכיר את העובדה שלא ראינו אפילו ניב אחד לרפואה (ערפדים או לא?) חבל שלא היו יותר ספרים משומשים דווקא...ואה, כן - המלצה להכין סטיקרים של: "It must be bunnies" מישהי חילקה שם כמה ואז נעלמה לחלוטין...אכזריות לשמה...

alond

New member
כאלה שכבר זוכרים את בית ספר

בתור תקופה טובה LOL

למעלה