תרשו לי קצת למלמל לעצמי

• פותח הנושא alond
  • פורסם בתאריך

Boojie

New member
אני חושבת שאני אצטרך להגיע לסניליות

כדי לזכור את בית הספר כתקופה טובה. ואולי אפילו אז לא.

alond

New member
מה? רק אני נוסטלגי?

אפילו תקופות ממש ממש רעות בחיי אני זוכר בחיבה מסויימת.

Boojie

New member
"איזה כיף" - מה שאני חושבת על בי"ס.

כלומר, איזה כיף שזה נגמר ולא יחזור יותר...

alond

New member
ברור שיש את זה ../images/Emo13.gif

אבל זה דיכוטומי. כשאני היום נזכר בעצם ממה סבלתי זה משעשע אותי כי אני יודע שהיום זה לא היה מזיז לי. זה היה משעשע אותי אפילו. שמורה יגיד\תגיד לי משהו... לא יודע. איבד את העוקץ. בצבא זה קצת אחר כי יש כלא אבל כבר אז זה לא הזיז לי

בא נגדיר את זה ככה -

את בית הספר של באפי מכיר? זה שבנוי על פי הגהינום? זה בצפר שלי....

alond

New member
LOL

נו די! זה לא היה כל כך גרוע!!! אפילו בעיניים של אז. פרטו והסבירו כי אני לא רואה את זה כך.

הלדין

New member
יש בתי ספר ויש בתי ספר

אני לומד באחד כזה כרגע. אחת המגרעות של בתי ספר זה שהם חושבים שאין לך מה לעשות בחופשת פסח לכן הם נותנים לך טונות שיעורי בית. אני שמעתי על בתי-ספר שהם גן-עדן לתלמידים; אתה כנראה למדת באחד מהם.

alond

New member
נעליים!

מה? לא אכלתי חרא?! אבל גיהנום? אהבתי לפגוש חברים ולבלות בהפסקות ולהבריז ושיעור התעמלות ולהתעלל במורים האומללים. אוף. על זה יש לי סיפור. בכיתה ז´ היית לי מורה לתנ"ך שאהבה אותי כי אח שלי למד אצלה והיה תלמיד טוב ואני דומה לו פיזית. הייתי גרוע. היא היית אומללה!!!. זרקו עליה גירים והיא התעלמה. זה היה איום ונורא (ואהבתי כל רגע!) אבל לא זרקתי עליה גירים. סתם הפרעתי קצת. שנה אחרי זה היא התאבדה. התבדחנו שזה היה בגללנו, אבל זה היה די עצוב. הייתם צריכים לראות אותה בכיתה, כותבת על הלוח כשפוגעים בה גירים ואחד או שניים נשארים תקועים. בכל אופן, יש מלא קטעים טובים בביה"ס. יש גם הרבה חרא. אני לא אומר שלא, אבל אני מסתכל אחורה ונזכר בקטעים הטובים. הקטעים הרעים שם בזכרון אבל רחוק. ככה זה גם עם הצבא ואכלתי שם הרבה חרא. הרבה הרבה יותר מביה"ס.

הלדין

New member
אלוהים.

אתה בלי ספק מתבדח בנוגע לגירים. רק סאדיסט יעשה דבר כזה. בנוגע להברזות, רק משיעור התעמלות, מי יבחין באחד שחסר בתוך המהומה שם. לא אמרתי שאין קטעים טובים. אני הכי אוהב ללכת לספריה ולשקוע באיזה ספר, אפילו נתקלתי שם במישהו שהכיר את מי שאירגן את כנס מ"ת בכפר-סבא.

alond

New member
ממש לא מתבדח

מזכיר לך. כיתה ז´. היינו די מגעילים אז. אני לא לגמרי זוכר איך זה התפתח אבל דמיין מורה של כיתה ז´ שלא שולטת או אפילו מנסה ממש לשלוט על הכיתה...

מיצי123

New member
אני חושבת שבבי"ס תקפה אותי סניליות

בגלל שאני לא זוכרת אותו בכלל פחחחחחחחחחח הברזתי כל כך הרבה ככך שאין לי זכרונות רעים במיוחד אבל יש זכרונות של סבל ברורים ביותר מהמחינה להשלמת בגרות (שנייה אני כבר מגיעה לעניין שקשור לפורום)ואז הלימודים האקדמים - שם בשיעורים המשעממים היה לי ימבה זמן לקרוא ספרים - בדיוניים (הז´אנר המועדף עליי).

Real J

New member
דעתי לגבי UltraViolet

מהרבה בחינות קשה לומר שהסידרה הזו היתה אכזבה. המשחק היה מצויין (של כמעט כל השחקנים), והחזות היתה מדהימה. עוד מישהו שם לב לשיניים של חלק גדול מהדמויות (לא רק הערפדיות) או שזה רק אני? חשבתי שבאיזו דרך מופלאה יוצרי הסידרה הצליחו למשוך תשומת לב לשיניים תמימות יחסית בלי עזרים כמו ניבים מלאכותיים וכו´. לא יודעת איך עשו את זה - ואולי זו רק אני... אבל, מעבר לכך, כמיני סידרה, אני חושבת שהסיפור לוקה מאד! הפרק הראשון והאחרון הם הפרקים היחידים שהינם מקדמים את העלילה האמיתית של המיני סידרה, בעוד הפרקים באמצע, מוצלחים ככל שיהיו, תורמים מעט לעלילה ובעיקר לאיפיון הדמויות, הבנת "העולם", ועלילות משנה שבמיני סידרה לא יעשה בהם שימוש. היה נראה לי שהסוף מתרחש ב"פאסט פורווארד", אולי כי ניסו לדחוס כל כך הרבה בפרק אחד (בלי גיבוי ממשי מהפרקים שקדמו לו). לסיכום סידרה טובה, אבל לא מצויינת, וחבל. אני תוהה אם הכוונה היתה מראש ליצור משהו שהוא רק 6 פרקים, או שחשבו על כמה עונות בטלוויזיה. לפי הרגשתי ליוצרים לא היה לחלוטין ברור לקראת מה הם הולכים, ולכן ניסו ליצור משהו שבמקרה הצורך יתאים לשני התרחישים. למרות הבקורת, אני מאד נהניתי.

פנטסי.קון2002 - הפקת לקחים ובקשות

עכשיו כשפנטסי.קון 2002 נגמר - לטובת הכנסים הבאים נשמח לשמוע הערות על הכנס - מה אהבתם, אלו בעיות היו בארגון ובתכנים, איזה מרצים אתם רוצים לשמוע שוב וכל מה שעולם בדעתכם...

alond

New member
שימו רק דברים איכותיים ../images/Emo13.gif

אני מצטער שלא הלכתי ליותר דברים
מה שהייתי היה נהדר. מה שכן, legend of the rangers היה באיכות ירודה מאוד. זה נראה כאילו הקליטו את זה מהטלוויזייה ושלחו את זה הנה ב-mpeg או avi אן איכות ירודה אחרת. לא יודע. אולי זה המקרן.

golden angel

New member
זו הייתה הפעם הראשונה שלי...

וממש נהנתי... הייתי אבל רק ביום השני... ראיתי את escaflowne... שהיה מדהים!!!!!!!!! וגרם לי להוריד את כל העונה הראשונה.. (בתהליכי פיתוח)... ^_^ בכל מקרה אחרי זה ראיתי גם את הלילה שלפני חג המולד של טים בנטון.. גם מעולה... (למרות שראיתי אותו כבר...) ואני מצטער שלא הספקתי להגיע להרצאות.... אבל הכל היה נורא יפה שם... נורא נהנתי... ומקווה שתשימו מנגה איכותית גם בשנה הבאה... (מישהו יודע איך הייתה ההרצאה על השפעתו של טולקין על סופרים אחרים של פנטסיה?).

Boojie

New member
א-נ-י-מ-ה!!! ../images/Emo2.gif

לא, לי לא אכפת, אבל אם יבוא לפה מישהו ממאפיית האנימה ויראה שכתבת "מנגה" במקום "אנימה", חבל עליך...

ועכשיו עם כל המגוייסים - יש המון

נשק מסתובב בסביבה , וגם נשארו כמה יתדות מחודדות בדוכן היד שניה
וכן, כל עוד רז יהיה מוכן לארגן את התכניה, יהיה אנימה בתכנית. וההרצאה על צילו של טולקין היתה מעולה, שכללה גם תצוגת אופנה של אחת מאוסף חולצות מרטין המגניבות שלו .

למעלה