דעתי לגבי UltraViolet
מהרבה בחינות קשה לומר שהסידרה הזו היתה אכזבה. המשחק היה מצויין (של כמעט כל השחקנים), והחזות היתה מדהימה. עוד מישהו שם לב לשיניים של חלק גדול מהדמויות (לא רק הערפדיות) או שזה רק אני? חשבתי שבאיזו דרך מופלאה יוצרי הסידרה הצליחו למשוך תשומת לב לשיניים תמימות יחסית בלי עזרים כמו ניבים מלאכותיים וכו´. לא יודעת איך עשו את זה - ואולי זו רק אני... אבל, מעבר לכך, כמיני סידרה, אני חושבת שהסיפור לוקה מאד! הפרק הראשון והאחרון הם הפרקים היחידים שהינם מקדמים את העלילה האמיתית של המיני סידרה, בעוד הפרקים באמצע, מוצלחים ככל שיהיו, תורמים מעט לעלילה ובעיקר לאיפיון הדמויות, הבנת "העולם", ועלילות משנה שבמיני סידרה לא יעשה בהם שימוש. היה נראה לי שהסוף מתרחש ב"פאסט פורווארד", אולי כי ניסו לדחוס כל כך הרבה בפרק אחד (בלי גיבוי ממשי מהפרקים שקדמו לו). לסיכום סידרה טובה, אבל לא מצויינת, וחבל. אני תוהה אם הכוונה היתה מראש ליצור משהו שהוא רק 6 פרקים, או שחשבו על כמה עונות בטלוויזיה. לפי הרגשתי ליוצרים לא היה לחלוטין ברור לקראת מה הם הולכים, ולכן ניסו ליצור משהו שבמקרה הצורך יתאים לשני התרחישים. למרות הבקורת, אני מאד נהניתי.