תרשו לי קצת למלמל לעצמי

• פותח הנושא alond
  • פורסם בתאריך

maslul

New member
מגנה זאת חוברת!!!

אומנם חדש בפורום הזה (בפורומים אחרים ידוע כ "בדיחה של אלוהים") אבל מגנה זו חוברת אנימה זה סרט,סידרה באנימציה יפנית,VISION יפה מאד ואם אהבת אותה אני מציע לך לנסות את exel saga ואת FULL METAL PANIC ותמיד ממליץ על X TV ונחזור שנית אנימה

Real J

New member
בתור מי שהיא קצת "אאוטסיידרית"

אולי אוכל לתת לכם זוית נוספת על הקון. ראשיתאומר שאני מסכימה עם alond: שימו רק סרטים באיכות טובה! ההבדל בין אולטרהויולט (איכות גבוהה) ל-legend of the rangers היה עצום - ולא רק מבחינה תוכנית... ההבדל ניכר גם בין הסרט:blood the last vampire לבין הפרק בסידרה שבא אחריו. בראשון האיכות טובה, בשני כבר היה קשה לצפות... באופן כללי אני נהניתי בקון והתרשמתי שהיתה אוירה טובה באירועים וב"שטח" ואני מחכה לקון הבא
וכעת לביקורת... הייתי בהרצאה של קילרוי, שלמרות שהיתה טובה, יכלה להיות יותר טובה אם היה בה *פחות* תוכן. עבורי לפחות, קצב ההרצאה היה מהיר, ואני חושבת שאנשים היו מרוויחים יותר מהרצאה יותר רגועה תוך ויתור על נושא או שניים. ההרצאות שהיו לפני סרטים היו בדרך כלל משהו שהיה קשה מאד להקשיב אליו או להתייחס אליו. בהרצאה של רז לפני Blood היו בעיות טכניות, ולא שמעו אותו כל כך טוב. זרימת אנשים להיכל לא תרמה לכך. בהמשך הפרקים הוקרנו בסדר הפוך ממה שהוא ציין, מה שהיה מעט מבלבל וחבל (כי חשבתי שהוא יעלה לדבר שוב לפני blood, ובסוף הוא הוקרן ראשון). ההרצאה של עדי כגן (אם אני לא טועה) לפני אולטרהויולט היתה לא מספקת בעיני משום שניתן בה בעיקר רשימה ארוכה של סדרות בריטיות, בעוד אני ציפיתי לתוכן כמו "מה מייחד סדרות בריטיות של מד"ב לעומת אמריקאיות" או משהו בסיגנון הזה. משהו שיהפוך את הצפייה באולטרהויולט לבעלת ערך מוסף. רשימת סדרות שאת רובן לעולם לא אוכל לראות לא כל כך מעניינת אותי. היה לי גם קשה להתרכז בהרצאה ששלמקו העביר (במקום Boojie) בגלל רעש רקע, תנועה של אנשים, וקריאה מהירה מדי. אני חושבת שרצוי היה להכריז במסדרון "ההרצאה מתחילה" ולהבהיר שזה הזמן הראוי להכנס לאולם, או לחלק את זה להרצאה + סרט, ומי שמעוניין רק בסרט לא יכנס להרצאה. לצערי לא נכחתי בהרצאות נוספות בכלל שדוד המים החמים בביתי התפוצץ והדירה הוצפה, מה שדרש טיפול דחוף... אני תוהה כמה אנשים הגיעו בלי קשר לאחד הפורומים או לאגודה. לי היתה הרגשה שכמעט ולא היו אנשים שבאו פשוט מפירסום. אני סקרנית לדעת מה המטרה המוצהרת של הקון, להיות קון "לכל מי שמתעניין" או קון לחברי האגודה ומי שכבר מראש בעניין. אני הזמנתי שני חברים שלי להצטרף אלי, והם נהנו (במיוחד חובב הבבילון) אבל היה נראה להם שההפקה קצת חובבנית. אני בטוחה שהושקע מאמץ עצום כדי לקיים את הקון, אבל כנראה שתמיד אפשר להשתפר. ושוב השאלה היא מה המטרה, לפנות לקהל הרחב, או לקיים כנס לקליקה יחסית סגורה. ושוב, אני מעריכה שהמאמצים היו עצומים, והתקציב לא גבוה, ולכן מעבר לביקורת אני מאד מעריכה את המארגנים על קיום הכנס.

כמה הערות:

אנחנו עושים מאמצים גדולים להביא רק סרטים באיכות טובה, ורצוי בדויד (ולפעמים על חשבון הקרנה מעותק באיכות פחותה, אבל עם כתוביות). ברור ש legend of the rangers היה באיכות נמוכה בגלל שמסיבות מובנות אי אפשר עדין להשיג אותו בדויד רשמי. במקרה כזה הרצון להקרין משהו חדש שאנשים מאוד רוצים לראות גבר על שיקולי איכות ההקרנה. הקצב של ההרצאה של קילרוי היה מהיר, כיוון שנעשה מאמץ לסיים את ההרצאה בזמן ולאפשר לקבוצה גדולה של אנשים שביקשו להגיע לפרק המחזמר של באפי. הרצאות אחרות התקיימו בתנאים יותר רגועים, ולפחות שתי הרצאות הייתי צריכה לזרוק את הקהל החוצה אחרי שהזמן שהוקצב להרצאה (בתוספת שאלות והפסקה) הסתיים. הקונים מיועדים לקהל הרחב, לכל מי שמתענין במה שיש לנו להציע. אבל נגישות לקהל ממש רחב קצת מוגבלת בגלל הבעיה הכרונית שהכנסים סובלים מהן - בעית הפרסום . פרסום לקהל ממש רחב עולה כסף, והרבה כסף, וכסף שאין לאגודה. ולכן היכולת שלנו להגיע לקהל ממש רחב קצת מוגבלת. השנה נוספה בעיה ייחודית (אני מקווה) נוספת - המצב הבטחוני, שגרם לכך שאנשים לא יצאו מהבית ובמיוחד לא הלכו למקומות המוניים. אלו שבכל זאת הגיעו הם הגרעין הקשה של החובבים - אנשים שמגיעים תמיד לכנסים ושבשבילם הכנסים זה מקום לפגוש את החבר´ה ושמכירים את המארגנים והמשתתפים. התופעה הזאת היתה מורגשת בעיקר בימים השני והשלישי, ולכן ההרגשה היא גם שהכנס מוגבל לאיזו קליקה סגורה.

גם זייגון (עדי כגן) לא היה מרוצה

מההרצאה שלו. קורה לפעמים שמתפלקת הרצאה לא מוצלחת גם למרצים די מנוסים. בקשר לאיכות ההקרנות, אחזק את דבריה של אמבר. יש דברים שיש להקרנתם ערך כזה שמתעלה על בעיית הפורמט. הריינג´רס הוא הפיילוט של סדרת בבילון החדשה, וזה דבר שצריך להקרין ברגע שניתן (זה שזה פיילוט איום בעיני זה עניין אחר). ולטעמי ההרצאה של קילרוי הייתה מעולה. גם מצחיקה, גם מחכימה, וגם ההגשה הייתה טובה בהחלט.

Real J

New member
אם ההחלטה נעשתה תוך שקילת האיכות

אז זה משהו אחר. אגב, האם ניתן לקרוא את ההרצאה שנתת באתר שלך? אני בטוחה שזה לא ממש אותו הדבר, אבל אני בכל זאת סקרנית. לגבי ההרצאה של קילרוי, בסך הכל הפקתי ממנה הנאה (רק היה לי קצת מהיר), ומאז אני וחבר שלי מתבדחים ומגרשים שדים באחיזת הידיים שלמדנו... בתגובה לאמבר, כל מה שכתבתי באמת לא בא להמעיט מההערכה שלי עם קיום הקון ובמיוחד במצב הבטחוני שהיה. אין לי ספק שהרבה אנשים בחרו להשאר בבית בימים אלו, אני בכל מקרה, גם לכנסים הבאים אשתדל להזמין חברים מתעניינים ואינם חלק "מהקליקה".

alond

New member
יש קליקה?! ../images/Emo2.gif

ואף אחד לא סיפר לי...
ת´אמת, התחשק לי לדעת מי בקון היה מתפוז. ומי זה גרומיט. שמעתי את השם הזה יותר מדי. ואמבר. ובוג´י. ועוד כמה. מי אתם?!

Ridd

New member
../images/Emo12.gif

קליקה...? לא ברור.... דווקא מי שיצא לי לדבר איתו לא היה מ´תפוז´ למעט אחד או שניים, אבל לצערי גם לא יצא לי לדבר עם הרבה אנשים...נו טוב. בשנה הבאה. (?) הקטע של איכות ההקרנה באמת קצת הטריד, אבל בהתחשב בכך שיש דברים שאי אפשר להשיג עדיין באיכות יותר טובה, זה די מובן.

בפעם הבאה תארגנו מפגש פורום

רשמי בקון, כמו שעשו הטולקינאים. אני? דווקא אני? לי היה תג עם השם, לא היה שום קושי לאתר אותי.

alond

New member
רשמי?

שמתי לב שיש תגים אבל ראיתי רק שכתוב "סגל" או משהו כזה. לא הצלחתי לקרוא מה כתוב (כל הזמן דחפו אותי להכנס פנימה)

אני מוחה! מה שהטולקינאים אירגנו

זה היה מפגש פורום בלתי רשמי!!! אבל תגים עם שם זה דווקא רעיון מצוין. אני מוכנה להתנדב להכין תגים עם שמות לכל הסגל של האייקון בסוכות

kord

New member
אם אתה רוצה לראות מי הם

אתה יכול להתבונן בתמונות מהכנס של שנה שעברה. כדי לא ללכת לאיבוד, אתה יכול לגשת לכאן ולראות את אושיות הקליקה בפעולה.

kord

New member
אני מקווה שזה בסדר לתת לינק ישיר

[אם יש בעיה עם זה, תמחקו] הרי לך תמונה מפנטסי.קון 2001 של אמבר ובוג´י

Boojie

New member
טוב, זה ממש מפתיע,

לאור העובדה שלא הייתי בפנטסי.קון השנה... בכל אופן, את התמונות הישנות וגם את התמונות החדשות (שעוד צפויות להתעדכן) אפשר לראות באתר של פנטסי.קון.

דרגורן

New member
אני הייתי! והערה לגבי איכויות...

בתור מי שאסף והשיג את הסרטים (והריץ את רוב ההקרנות) אני רוצה לציין כמה דברים: 1. האיכות של "אגדת הסיירים" היה ירוד מכוון שזאת הייתה קלטת שהוקלטה מטלויזיה ואז עברה עוד איזו יד שניים לפני שקיבלנו אותה... 2. ההבדל באיכות בין Blood לבין Cyber City odeo נעוץ באיכות הציור ושנת היצירה. שני הסרטים הוקרנו מאותו מכשיר DVD עם אותו המקרן ורק הדיסק היה שונה... 3. הפקנו כמה לקחים לגבי אולם מופת שכוללים שקילת שכירת ציוד סאונד שונה ממה שיש באולם (המערכת שיש באולם היה לא שיא הטכנולוגיה If you know what i mean...), וכמו כן שיפורים במקרן וכו´... הכנס הבא (שיהיה "אייקון" אם לא יהיה כנס לפניו...) יהיה בסינימטק, ושם יש להם מקרן ומערכת סאונד טובה יותר, ואילו אנו נעשה מאמץ להשיג סרטים באיכות יותר טובה... בשורה התחתונה: איך היה הכנס סה"כ? והאם תבואו לכנס הבא?

alond

New member
באופן כללי אני רוצה לבוא

אבל לבוא מחיפה זה סיפור בשבילי וגם יש אילוצים אחרים. סה"כ: אני מאוד נהניתי.

למעלה