בתור מי שהיא קצת "אאוטסיידרית"
אולי אוכל לתת לכם זוית נוספת על הקון. ראשיתאומר שאני מסכימה עם alond: שימו רק סרטים באיכות טובה! ההבדל בין אולטרהויולט (איכות גבוהה) ל-legend of the rangers היה עצום - ולא רק מבחינה תוכנית... ההבדל ניכר גם בין הסרט:blood the last vampire לבין הפרק בסידרה שבא אחריו. בראשון האיכות טובה, בשני כבר היה קשה לצפות... באופן כללי אני נהניתי בקון והתרשמתי שהיתה אוירה טובה באירועים וב"שטח" ואני מחכה לקון הבא
וכעת לביקורת... הייתי בהרצאה של קילרוי, שלמרות שהיתה טובה, יכלה להיות יותר טובה אם היה בה *פחות* תוכן. עבורי לפחות, קצב ההרצאה היה מהיר, ואני חושבת שאנשים היו מרוויחים יותר מהרצאה יותר רגועה תוך ויתור על נושא או שניים. ההרצאות שהיו לפני סרטים היו בדרך כלל משהו שהיה קשה מאד להקשיב אליו או להתייחס אליו. בהרצאה של רז לפני Blood היו בעיות טכניות, ולא שמעו אותו כל כך טוב. זרימת אנשים להיכל לא תרמה לכך. בהמשך הפרקים הוקרנו בסדר הפוך ממה שהוא ציין, מה שהיה מעט מבלבל וחבל (כי חשבתי שהוא יעלה לדבר שוב לפני blood, ובסוף הוא הוקרן ראשון). ההרצאה של עדי כגן (אם אני לא טועה) לפני אולטרהויולט היתה לא מספקת בעיני משום שניתן בה בעיקר רשימה ארוכה של סדרות בריטיות, בעוד אני ציפיתי לתוכן כמו "מה מייחד סדרות בריטיות של מד"ב לעומת אמריקאיות" או משהו בסיגנון הזה. משהו שיהפוך את הצפייה באולטרהויולט לבעלת ערך מוסף. רשימת סדרות שאת רובן לעולם לא אוכל לראות לא כל כך מעניינת אותי. היה לי גם קשה להתרכז בהרצאה ששלמקו העביר (במקום Boojie) בגלל רעש רקע, תנועה של אנשים, וקריאה מהירה מדי. אני חושבת שרצוי היה להכריז במסדרון "ההרצאה מתחילה" ולהבהיר שזה הזמן הראוי להכנס לאולם, או לחלק את זה להרצאה + סרט, ומי שמעוניין רק בסרט לא יכנס להרצאה. לצערי לא נכחתי בהרצאות נוספות בכלל שדוד המים החמים בביתי התפוצץ והדירה הוצפה, מה שדרש טיפול דחוף... אני תוהה כמה אנשים הגיעו בלי קשר לאחד הפורומים או לאגודה. לי היתה הרגשה שכמעט ולא היו אנשים שבאו פשוט מפירסום. אני סקרנית לדעת מה המטרה המוצהרת של הקון, להיות קון "לכל מי שמתעניין" או קון לחברי האגודה ומי שכבר מראש בעניין. אני הזמנתי שני חברים שלי להצטרף אלי, והם נהנו (במיוחד חובב הבבילון) אבל היה נראה להם שההפקה קצת חובבנית. אני בטוחה שהושקע מאמץ עצום כדי לקיים את הקון, אבל כנראה שתמיד אפשר להשתפר. ושוב השאלה היא מה המטרה, לפנות לקהל הרחב, או לקיים כנס לקליקה יחסית סגורה. ושוב, אני מעריכה שהמאמצים היו עצומים, והתקציב לא גבוה, ולכן מעבר לביקורת אני מאד מעריכה את המארגנים על קיום הכנס.